Super goede , duidelijke en snelle service

Erg goed en vriendelijk ontvangen in de zaak Meisje dat ons heeft geholpen, was jong , maar had duidelijk verstand van de producten! Dus alles bij jullie kunnen kopen ( veel keuzes) en wat niet op voorraad was kunnen bestellen Hele snelle levering , met duidelijke afspraken over de data en tijden Een dikke duim voor service en kwaliteit

Mooie kleding.

Mooie, kwaliteitsvolle producten

Leuke mooie kleertjes gekocht. Prijs kwaliteit zeker oke en snelle levering. Heel tevreden klant hier.

het kostte even moeite om in te loggen maar met chat hulp toch snel verholpen

super geregeld

snelle levering van mijn bestelling , komen afspraken na. duidelijke site

Mooie producten en fantastische service!

Had een aantal kleertjes besteld. Netjes verpakt, snelle levering. Kwaliteit is erg goed! Helaas zat er een vlekje in t broekje. Hier foto's van gemaakt en gemaild. Ik kreeg binnen een paar uur reactie en ze hebben t ontzettend netjes opgelost!

Prachtige kwaliteit producten

Alle producren zijn kwaliteit en echt een aanrader voor je kostbaarste bezit!

Zeer teleur stellend

Had slofjes besteld. Op de side heel erg leuk zagen er best stevig uit. Maar wat viel dit tegen.Niet de mooie donkere kleur. Een paar hele dunne stokjes leek het wel. Durf deze helaas niet aan mijn dochter te geven voor mijn kleinkind. Het beste wat ik er mee kan doen is in de kliko gooien zonde van het geld. Ga dus nooit meer iets bestellen bij deze firma. Met vriendelijke groet.

Mooi merk en mooie producten.

Erg snel geleverd!

Ik ben super geholpen!

Er was een kleinigheidje mis met mijn aankoop en dit is KEURIG opgelost!

Super levering en goeie kwaliteit

Erg tevreden over de materiaal van de deken en aankleedkussen. Na het wassen blijf het kwaliteit goed.

Prima producten

Ben blij met de kleding. Kwaliteit goed

Klantenservice erg vriendelijk en komen direct met een oplossing! Kleertjes na een aantal keer wassen, wat aan het slijten. Komt ook snel pilling op de kleertjes. Jammer!

Prachtig pakje, mooie kwaliteit stof en een snelle levering!

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. Het is een mooie zachte stof voor mijn zoon. De levering ging snel.

Top!!

Snel besteld en snel bezorgd! Wat wil je nog meer!!

Kwaliteitsvol materiaal dat er prachtig uitziet en supersnelle levering.

Blij met de kleding en slofjes! Direct nog wat andere kleuren besteld. Maatje 50. Valt wat groot bij onze kleine maar dan kan hij er mooi wat langer mee doen.

Zeer handige webshop en vlotte levering.

Wij ondervonden de website en service van Baby´s Only zeer vlot en correct. Bestelling en betaling verliepen zonder problemen met vlotte levering van het product. Wij zijn tevreden klanten.

Goede service maar 1 slofje wat al kapot

De service was snel en goed, ik kreeg de slofjes snel thuis. In 1 van de slofjes zat alleen een klein gaatje bij de teen, dus die heb ik al zelf moeten maken. Verder zijn het wel fijne slofjes, heb ze eerder ook voor mijn andere kindje gehad.

Mooi assortiment en snelle levering

Mooi assortiment, veel kleuren en combinaties mogelijk

Zeer makkelijke site en zeer snelle levering

Zeer goede kwaliteit

supersnel en zeer goed!

supersnelle levering en via mail op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling vertrokken is. zeer leuke ervaring!

Goede ervaring

Goede kwaliteit! Snelle service!

Super!!

Heel mooi afgewerkt product en super snelle levering!!

Alles goed

Mooi product en snelle levering

Energieweg 22

6658AD Beneden Leeuwen

+31 (0) 487 593 467

Over Baby’s Only

Baby’s Only is een ‘Dutch Brand’ en ontwikkelt een verrassende, hoogwaardige gebreide collectie voor baby, peuter en kleuter. De collectie van Baby’s Only is ontstaan uit liefde voor gebreide materialen en gevoel voor fashion. De brede collectie van Baby’s Only is kwalitatief, authentiek, beschaafd en eindeloos te combineren! Van trendy, eigenwijze en klassieke dessins tot luxe details en originele kleurencombinaties.