Onwijs mooi, fijn merk..

Bij m'n eerste het merk al ontdekt maar nu de 2e (voor ons 3e) onderweg is wederom voor de kinderwagen, maxicosie etc de nieuwe spullen van baby's only ingeslagen. In de prachtige kleur stone green. Ontzettend blij mee, en van goede kwaliteit. Je betaald wat... maar je hebt ook wat!!

Mooie kleur, fijn materiaal

Mooie kleur, fijn materiaal

Geweldige producten!

Baby’s Only heeft geweldige producten met een super kwaliteit! Afgelopen week de Baby’s Only verf gekocht voor het kamertje van onze dochter. Het is precies dezelfde kleur als de producten van Baby’s Only, ook als je het op de muur hebt aangebracht! Je komt niet voor een verassing te staan dat het ineens een andere kleur wordt, dat het anders uitpakt! Daarom hebben wij & onze zoons ook een kleur van jullie verfcollectie op de slaapkamermuur, gewoon omdat de kwaliteit zo goed is & we geen ander merk verf meer willen! Ook de ledikantdekens hebben wij van jullie, ze blijven ontzettend goed, ook na het vele wassen! 1 hebben wij nu al 4 jaar, maar het lijkt alsof we hem net gekocht hebben, dat zegt genoeg dacht ik! Inmiddels een ander kleur deken erbij gekocht voor onze dochter.

Leuke materialen, redelijk snelle levering

Ik ben zeer blij met mijn aankoop. Ik heb enkel geen mail gekregen ter verzendbevestiging waardoor ik niet wist wanneer er geleverd zou worden. Pakje is gelukkig wel redelijk snel toegekomen! Ik ben tevreden.

mooie producten

Snelle levering en mooie baby artikelen.

Goede website en de artikelen zijn in mooie kleuren.

Goede service en heerlijke kwaliteit

De rustige style geeft een prachtige sfeer! Duurzaam en zacht!

Fijne producten

Erg fijne producten! Na je bestelling word je goed op de hoogte gehouden en heb je je bestelling snel in huis.

Onze ervaring met de producten van babys only zijn super goed! Alle spullen hebben een goede kwaliteit

Top service!

Heel veel besteld van lakens tot aan boxkleed, etc, alles was op voorraad en binnen 1 week in huis! Daar kunnen andere aanbieders nog wat van leren!

Top service en op tijd en netjes bezorgd

Super mooie site, goede service!

De site is overzichtelijk. Ik had iets besteld in de verkeerde kleur. Nadat ik dat retour had verzonden kreeg ik super snel mijn geld terug. Binnen een paar dagen was alles geregeld. Ik ken sites waar dat enkele weken duurt. Dus een dikke pluim!

Mooie verf, wel duur

Voor 8m2 bijna 2 blikken verf nodig gehad (2 lagen), dus wel duur per m2. Zou graag grotere potten willen kopen voor een zachtere prijs. Ziet er wel heel mooi uit!

Mooi producten, op tijd geleverd.

Alles in de collectie past met elkaar, makkelijk ook om een cadeau lijst te maken voor de familie

De service is top: alles netjes volgende dag geleverd.

Ik zou zeker opnieuw bestellen.

Zeer positief!

Nadat ik de bestelling via de website heb ingegeven en betaald, werden we zeer goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Dit ging allemaal zeer vlot en de levering werd gedaan zoals meegegeven op de website. Ook zeer tevreden over de kwaliteit van de stukken!

Het enige merk met de kleuren die wij mooi vinden

De kwaliteit van de producten is erg goed. Ik vond het wel prijzig maar ben heel blij dat ik het toch gedaan heb. Deze spulletjes blijven mooi.

Mooie boxpakjes

De boxpakjes met voetjes zijn zacht en mooi

Snelle service en goede producten

Een boxzak besteld. De volgende dag al in huis. Product zelf ben ik erg tevreden over. Baby’s Only is een mooi, degelijk en kwalitatief goed merk!

Geweldige service en prachtige producten

Super mooie spullen blijven heel mooi

Prachtig boxkleed

Mooi boxkleed, zacht, voldoende dikte. Leuk aspect van twee soorten stof. Mooi kleed voor een kleine ukkie!

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen, ondanks meerdere e-mails. Probleem zou bij dpd liggen, maar wordt verder niet door baby’s only zelf onderzocht en er wordt ook geen oplossing geboden. Inmiddels hebben wij de verf ergens anders gehaald en als wij de bestelling alsnog ontvangen wordt dit direct retour gestuurd. Erg slechte service.

Mooie artikelen, snelle service

Heb het totaal prettig ervaren , geen teleurstelling bij het openmaken dat er iets stuk of vies is dat dan weer geretourneerd moet worden . Hele snelle verzending . Kortom niets te klagen helemaal TOP. !!

Oke

Het pakket was zoek. Probleem scheen bij de vervoerder te liggen. Uiteindelijk na lang wachten toch ontvangen met een extra kado erbij. Dus dat was heel attent

Uiteindelijk opgelost door baby’s only

Bestelling bleef “hangen” bij dpd.. uiteindelijk heeft baby’s only bestelling nogmaals verstuurd.. had wat mij betreft wel eerder gemogen.

Energieweg 22

6658AD Beneden Leeuwen

+31 (0) 487 593 467

Over Baby’s Only

Baby’s Only is een ‘Dutch Brand’ en ontwikkelt een verrassende, hoogwaardige gebreide collectie voor baby, peuter en kleuter. De collectie van Baby’s Only is ontstaan uit liefde voor gebreide materialen en gevoel voor fashion. De brede collectie van Baby’s Only is kwalitatief, authentiek, beschaafd en eindeloos te combineren! Van trendy, eigenwijze en klassieke dessins tot luxe details en originele kleurencombinaties.