Overzichtelijke website en snelle service

Na de bestelling werd ik via email goed op de hoogte gehouden. Het pakket heb ik binnen de beloofde leveringstijd ontvangen. Ik ben heel tevreden. Ook met de bestelde producten.

Goede service, snelle service, product zoals beschreven. (zoo schattig)

Allemaal super

We hebben aankleedhoezen besteld. Zijn erg mooi, goede kwaliteit, zoals op de foto, snelle service, en het was snel in huis.

Snelle levering en mooie producten!

Blij met de maxicosi voetenzak! Ziet er heel mooi uit!

Goede, vlotte service

- snelle levering - degelijke kwaliteit - overzichtelijke website - duidelijke foto’s van het product

Hele mooie kwaliteit van alle spullen, de oudste is nu 7 jaar en zijn dekentjes zien er nog steeds als nieuw uit. Met zo’n gave collectie kan het natuurlijk niet uitblijven om weer nieuwe spullen te kopen. De levering is enorm snel & de track and tracé is goed te volgen. Helemaal top dus!

Tevreden klant.

Mijn vraag werd via de e-mail snel beantwoord, waardoor ik de bestelling snel heb kunnen afronden. De bestelling werd ook snel geleverd en is goed van kwaliteit. Ik heb een aankleedkussenhoes gekocht.

top kwaliteit

Geweldige spullen, super kwaliteit heel tevreden

Hele fijne producten!

Als aanstaande moeder steeds meer last van keuzestress en al helemaal met de kleur voor op de muur... Wat als het niet mooi zal staan bij de aankleding? Gelukkig is de verf exact dezelfde kleur als de overige spullen en kan ik nu met een heel gerust hart verder met het inrichten van het kamertje. Echt top dat alles dezelfde kleur is, zelfs de mommybag is helemaal in stijl nu! Ik zou alle producten ZEKER aanraden!

Helemaal fan!!

Snelle service en super mooie kwaliteit. Baby’s only is echt ons merk, onze kleine heeft veel van dit merk en alles draagt hij met plezier.

Super zacht

Zacht stofje en super service, dag na bestelling al pakje in huis

Snelle levering, mooie producten!

Mooie stoffen en kleuren! Heel blij mee!

super snelle levering

Fijne overzichtelijke site en snel geleverd.

Prima artikelen ontvangen. Enkele arrikelen waren niet meer leverbaar, maar email contact was vlot snel en oplossingsgericht. Retourbetalingen waren de oplossing, zonder problemem.

Leuke baby artikelen

Ons zoontje is stapelzot van de decoratiester van Baby's Only. Wij gebruiken deze aan zijn fopspeen en hij kan niet meer zonder.

Goede ervaring, jammer dat de levering langer duurde dan werd aangegeven.

Leuke babyspullen. Bij vragen over bestelling, goed geholpen.

Erg mooie spullen en super snelle levering!

Heel blij met alle spullen van Only baby's. Veel winkels afgewerkt en toch kwamen deze spullen steeds als favoriet eruit. Goede kwaliteit en denk ik heel erg fijn voor onze baby over een paar maanden.

Supermooie kleertjes!

Hele leuke kleertjes van mooie kwaliteit! Jammer dat het vrij lang duurt voordat uitverkochte artikelen weer op voorraad komen. Heb mn oog al tijdje op wat leuke kleertjes maar blijven niet beschikbaar. Nog 4 maanden zwangerschap te gaan dus hoop tegen die tijd nog een leuke outfit te scoren!

Snel geleverd, mooie spullen :)

Ruime keuze, bestelling was snel in huis Tevreden over de kwaliteit :)

Heel leuk cadeautje!

Krijg nog steeds complimenten over de knuffel die ik heb gegeven :)

Super tevreden !

Snelle en prima levering en service. En mooie proiduckten en in vele varianten en kleuren te verkrijgen

Helemaal Top..

Helemaal top

Super snelle en goeie service! En kwaliteit!! Fijn dat het zo snel bezorgd kon worden, als je dan zoiets leuks besteld van baby’s only dan wil je het snel hebben ook ;)

Supersnelle service!!

Het was moeilijk om een keuze te maken. Zo veel kleuren. :-) En na 2 dagen al in huis!! Heel leuk!

Energieweg 22

6658AD Beneden Leeuwen

+31 (0) 487 593 467

Over Baby’s Only

Baby’s Only is een ‘Dutch Brand’ en ontwikkelt een verrassende, hoogwaardige gebreide collectie voor baby, peuter en kleuter. De collectie van Baby’s Only is ontstaan uit liefde voor gebreide materialen en gevoel voor fashion. De brede collectie van Baby’s Only is kwalitatief, authentiek, beschaafd en eindeloos te combineren! Van trendy, eigenwijze en klassieke dessins tot luxe details en originele kleurencombinaties.