Super service, super product

Hele mooie bed/boxomrander hele mooie kleur super kwaliteit. Goede klantendienst onmiddellijk antwoord bij vragen

Goede kwaliteit

Alles verliep perfect ...eenvoudig om te bestellen....goede kwaliteit...

Goede service, fijne spulletjes

Ik heb een aantal rompers en een omslagdoek besteld. Ik had deze na 4 dagen in huis. De rompers zijn super fijn, de kleuren zijn zoals op de foto's. De omslagdoek is heel fijn in de maxicosi. Hij is heerlijk zacht en warm.

Zeer mooie producten.

Super kwaliteit met snelle levering

Mooie kwaliteit kleertjes en producten! De levering was ook snel dus zijn helemaal blij. Onze kleine man zal straks shining in z’n boxpakje!

Voor herhaling vatbaar!

Vlot aankopen, snelle levering en opvolging/communicatie van de bestelling. Top! Knappe design, duurzame kwaliteit. Mn zoontje vind de spulletjes heerlijk! (En de mama ook)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prachtig

Hele mooie stof, prachtig van kleur. Verpakking he netjes en mooi.

De artikelen zijn prijzig. Maar wel een fijne kwaliteit.

Super kwaliteit, vlot geleverd.

Super verpakt en snel bezorgd.

Mooie kwaliteit dekentjes snel geleverd

Heerlijke zachte deken en omslagdoeken besteld. Zal zeker vaker hier iets bestellen mochten ze hun aanbod vergroten.

Hele fijne, mooie kwaliteit deken!

Super tevreden over de snelheid van leveren en de deken zelf!

Snelle service en top kwaliteit product

Product zeer snel binnen en zeer tevreden met de kwaliteit van beide producten. Matchen ook nog eens perfect. Producten zijn: Boxkleed 75x95 Classic zand BO-020.002.003.48 Boxzak Classic zand BO-020.041.003.50 Ik heb ook tijdig elke keer de orderbevesting en status van verzending ontvangen. Daarbij ook netjes verpakt! Zeer tevreden klant.

Snelle levering en hele fijne kwaliteit die ook na wassen goed blijft

Gewoon geweldig

Keurig op tijd binnen en prima kwaliteit.

Zo verliefd op deze producten !!, ik kan niet wachten om onze babykamer in te gaan richten. Ik heb bijna de hele serie compleet !

Snelle levering en leuke producten

Blij met mijn bestelling

Uitstekend!

Ik heb niets dan LOF. Vlugge levering. Ik kon niet precies op tijd tuis zijn. Maar kon goed geregeld worden met de bezorger! Echt top! M'n schoondochter was super blij met het cadeau. Nogmaals bedankt!

Heel tevreden

Goede service, alles op tijd altijd geleverd Heel tevreden van de kwaliteit

Energieweg 22

6658AD Beneden Leeuwen

+31 (0) 487 593 467

Over Baby’s Only

Baby’s Only is een ‘Dutch Brand’ en ontwikkelt een verrassende, hoogwaardige gebreide collectie voor baby, peuter en kleuter. De collectie van Baby’s Only is ontstaan uit liefde voor gebreide materialen en gevoel voor fashion. De brede collectie van Baby’s Only is kwalitatief, authentiek, beschaafd en eindeloos te combineren! Van trendy, eigenwijze en klassieke dessins tot luxe details en originele kleurencombinaties.