Goede kwaliteit. Keurig en vlot verzonden en geleverd.

Good quality and material

A bit pricey compared to different brands, but I’m satisfied with the product.

Leuke babykleding van prima kwaliteit, vlotte service

Prima service snelle levering.

Mooie spullen van hoge kwaliteit. Snel geleverd en duidelijke communicatie.

Mooi spullen, snelle levering

Ik had een leuke Luiertas en speelband gezien. Alles was netjes de volgende dag geleverd. Erg blij mee

Super tevreden met mijn bestelling, snel leveren en goede service.

Geweldige service en zeer kwalitatieve artikelen ...een aanrader

De lamp is echt heel mooi!

Goede kwaliteit, snelle service!

Goede service!

Goede en snelle levering van zeer mooie producten! Producten zijn mooi afgewerkt en komen overeen met de afgebeelde foto’s op de website.

Super service geleverd

Hele fijne service geleverd heb 2 hele grote bestellingen geplaatst alles is perfect geleverd en heel snel binnen vandaag besteld en volgende dag meteen in huis. Ook de klanten service helpt je heel fijn en goed als je vragen hebt.als je iets van baby only wil hebben voor je kleintje is het echt een aanrader om hier te bestelen

Fijn materiaal

Snelle levering,mooi materiaal

Goed product

Prachtige kleur en stof. Ik ben benieuwd hoe het in de box staat want deze moet nog komen. Hopelijk is het te gebruiken zonder boxmatras.

Precies wat ik zocht.

Perfect!

Boxkleed besteld om 19u en de volgende ochtend al in huis, onwijs blij mee!

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de spullen die ik heb besteld, heel mooi allemaal! Daarnaast werd het tijdig geleverd.

Leuke kledij

Zoals gewoonlijk weer leuke kleding stukken van goede kwaliteit en met goede pasvorm voor onze baby!

Vlot en stipt afgehandeld en bezorgd

Alles is geheel naar wens, producten in onberispelijke staat bezorgd.

Mooi product

De klamboe is van mooie stof en valt mooi egaal over het bedje heen!

Makkelijk

Ik heb laats een mobielmuziek besteld en daarna heb ik bij opmerkingen geschreven of het ze konden inpakken uberhaupt maar dat was niet gebeurd terwijl je daar aankan geven of het een gift is jammer dat dit zo is gegaan en zonder inpakken moest ik het meenemen

Top kwaliteit en service

De prijs is hoog maag de kwaliteit is goed super blij met de spullen van baby only echt een aanrader

Mooi product, alleen voor 20.00 uur besteld volgende dag in huis klopt niet.

Product is mooi. Maar op dinsdag voor 20.00 uur besteld, en 3 dagen later binnen is net niet wat je verwacht. Wel fijn geweest als er dan zelf een mailtje was gekomen dat het langer duurt.

Goede en snelle service

Snelle en nette levering

Mooi product en snel in huis

Nergens anders meer te vinden, wat ik wel bij jullie vond

Ik ben groot fan van Baby's Only!

Alle producten die ik van Baby's Only heb aangeschaft voor onze zoon (en toekomstige tweeling) bevallen zeer goed. De kwaliteit is zeer hoog, de producten zien er altijd prachtig en luxe uit en het belangrijkste, ons zoontje is er dol op!

Geweldige producten

Al vier jaar fan van Baby’s Only! Voor onze dochter fantastische producten gekocht en nu voor ons zoontje die over een maand verwacht wordt. Producten zijn van mooie kwaliteit en gaan lang mee. Veel gave bijpassende accessoires en mooie kleuren. Hier komt een tweede Baby’s Only slaapkamer! Levering snel en netjes.

Energieweg 22

6658AD Beneden Leeuwen

+31 (0) 487 593 467

Over Baby’s Only

Baby’s Only is een ‘Dutch Brand’ en ontwikkelt een verrassende, hoogwaardige gebreide collectie voor baby, peuter en kleuter. De collectie van Baby’s Only is ontstaan uit liefde voor gebreide materialen en gevoel voor fashion. De brede collectie van Baby’s Only is kwalitatief, authentiek, beschaafd en eindeloos te combineren! Van trendy, eigenwijze en klassieke dessins tot luxe details en originele kleurencombinaties.