Duidelijke website en snel geleverd

Snelle levering en duidelijke website

artikel werd snel en netjes geleverd

Snelle levering, gebrekkige communicatie

Ik had een onderdeel van een drukvat besteld, maar zag net nadat ik het besteld had een nog beter onderdeel (rvs ipv staal). Op mijn mail met verzoek de bestelling nog aan te passen en bij te betalen is echter geheel niet gereageerd. Jammer….

Verkeerd product en vervolgens geen reactie meer op e-mail contact.

Verkeerd product en vervolgens geen reactie meer op e-mail contact. Geen klantenservice beschikbaar.

Bestellen, leveren en meedenken dat is fijn!

snelle correcte service

de bestelling snel, goed verpakt en dus helemaal tip top in orde ontvangen

Vlot, snel

Materiaal is goed

De levertijd van zo'n 10 dagen is minder. Verder niets op aan te merken.

Communicatie onmogelijk

Mail gestuurd met adviesvraag . Meedere mails gestuurd in kader van ingebruikneming. Op geen van de mails gereageerd. Telefonisch niet berekbaar want geen nummer bekend. Handleiding met gegevens ontbreekt. Samengevat is de ervaring zeer teleurstellend.

Uistekend!!

Pakket was volgens Post nl geleverd maar niet aangekomen, met 2 dagen een nieuw artikel gestuurd, Hulde!!

Slecht heb een mail gestuurd Dat de dieselpomp kapot was nog geen reactie

Ik heb een mail gestuurd dat de dieselpomp WT ik heb besteld kapot is ik heb nog geen reactie gehad bel me even 06-54355122 En ik vind het heel slecht dat we jullie niet kunnen bellen alles word zo on persoonlijk

Snel en goed

Snelle en goede service!

Spannend maar goed uitgepakt

Ik had al besteld en toen zag ik het de negatieve ervaringen stromen binnen dus de spanning was hoog drukvat besteld rvs super blij mee alles werkt naar behoren bestelling was netjes optijd Dus bij deze dankjewel toppers ga zo door Mag ook gezecht woorden

Alles hoed en op tijd

Meerdere keren deze fijne ervaring mogen hebben

Uv lamp kompleet

De nieuwe uv unit geplaats en kan de bodem van de vijver al bijna zien. Top.

Goede ervaring

Goede ervaring

Goed benaderbaar bedrijf en product naar verwachting

Vond de communicatie van dit bedrijf positief, vlot antwoord op vragen. Product was naar verwachting, kippenren 4x3x2, duidelijke omschrijving hoe in elkaar te zetten, alles compleet, ook alleen prima te doen.

levering OK, nazorg gebrekkig

Vijverpomp was 1/2 jaar NA het overschrijden van de garantietermijn gestopt met werken. Ik schreef een mail met het beloop, maar daar kon alleen maar daarin werd alleen gemeld dat der garantietermijn was overschreden. Op een volgende mail werd niet meer gereageerd

Snelle levering, prijs en kwaliteit top

Al een paar keer dingen voor vijver besteld, super tevreden

Kapotte lamp ontvangen

Kapotte uvc lamp ontvangen. Reeds 2 x voor gemaild, maar geen antwoord. Zelfs als dit niet vergoed of omgeruild kan worden, (wat zeer jammer zou zijn), had ik toch graag een reactie verwacht...

Geen reacties, niks geleverd

Dinsdag besteld, staat levertijd 1,2 werkdagen, donderdag gemaild waar onze bestelling blijft maar geen reactie, vandaag ook weer gemaild nog geen reactie. De levertijd dagen zijn allang gepasseerd maar nog steeds hebben wij onze bestelling niet binnen. Hier ga ik nooit meer wat bestellen

Zeer snelle levering.

Zeer goede service.

Geen antwoord op dienst na verkoop

De bestelling en de levering waren op tijd. Doch bij het opzetten van de kippenren ontbraken er 2 stuks. Er werden reeds 2 mails verstuurd naar het contactadres en ik kreeg GEEN antwoord. Dat is nu ongeveer al een week geleden. ZEER JAMMER.

Besteld netjes geleverd nieuwe pomp voor vijver.