Goede en vlotte service afhandeling

Na de aanvraag voor service, werd er terughoudend gereageerd. Maar na het terugsturen van het artikel was de afhandeling perfect. Dank jullie voor zo een mooie service.

Perfect artikel welke keurig op tijd werd geleverd.

Prettige en overzichtelijke webshop, met duidelijke productomschrijving van de artikelen, die ook nog eens zeer scherp geprijsd zijn. Veel mogelijkheden om te betalen en het bestelde werd keurig op tijd geleverd. Zeer zeker aan te bevelen.

ik heb de bestelling ontvangen

ik heb de bestelling ontvangen maar moest daar wel een telefoontje aan wagen omdat het meer dan een week duurde terwijl er op de site staat volgende dag in huis dat is wel jammer als het om een aquarium pomp gaat gelukkig waren er gaan vissen dood gegaan

Geen reactie op email na levering

De bestelling is prima afgehandeld en op tijd geleverd. Het bestelde product heeft niet de juiste afmetingen (mijn fout), ik heb daarna per email (geen telefoon beschikbaar) hier een vraag over gesteld en gevraagd welk alternatief wel de juiste afmetingen zou hebben. Het antwoord is uitgebleven.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Top

zeer positief

Een zeer transparante afhandeling, zeer goed op te volgen.

Meerdere keren iets besteld altijd goed aangekomen!

Duidelijke site waar ik gelijk het goede product vondt.

Makkelijk, overzichtelijk en betaalbaar.

Aankoop voldoet prima

Aankoop voldoet aan de verwachtingen

Het apparaat werkt niet goed

Goedemiddag, enkele weken geleden hebben een osmose apparaat gekocht en vanaf de installatie werkt het apparaat niet goed: het blijft water afnemen, zonder dat de tank wordt gevuld. Heb enkele mails gestuurd, maar krijg geen reactie! Heel vervelend dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn. Wat nu?! Familie Brouwer.

correcte afhandeling van mijn online aankoop.

positieve ervaring

Bueno

Aanrader

Goed product, redelijke prijs, snel geleverd!

Ontkalker

Goede communicatie, op tijd geleverd

Vlotte, correcte levering

Prettig bedrijf; snel mijn producten geleverd. Ga ik zeker vaker bestellen.

Weer een snelle levering! En zeer scherpe prijzen!!!

Alles werd op tijd geleverd en tip top inorde

Alles tip top in orde

Betrouwbaar.

Perfecte levering en correcte materialen.

Snelle levering, jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn voor vragen

Zie boven, Aanhanger zeil/ huifje besteld, helaas buizenframe zelf nog aan moeten passen omdat de maten net iets breder zijn voor een betere pasvorm

top

top

Prima product en snelle levering.

Goed product en snel geleverd.

Gewoon goed

Prima product en prijs /kwaliteit goed. Tevens levering op tijd.

heel fijne ervaring

Bestelling, levering alles verliep vlot Aangenaam zaken doen met deze firma