Lekker snel

Snelle bezorging en correcte informatie

Heeeeeeeeeeeeeeeeel slecht

Het pakje wordt zonder dat ik ergens iets heb aangegeven dat dit mocht achter de containerbak bij de voordeur gedumpt. Ik trof het pakje de volgende dag zeiknat aan, doos was goed kapot. Het is dat ik de containerbak van z'n kant haalde, anders had ik het pakje nooit gezien. En dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Ik ben er helemaal klaar mee. Ik heb dit al eens eerder aangegeven, maar er wordt blijkbaar helemaal niets aan gedaan. Geen briefje in de brievenbus helemaal niets. Ik begrijp dat de bezorgers weinig tijd hebben, maar dat is mijn probleem niet. Ik vind dit totaal niet kunnen. En wie betaald de schade van de inhoud van het pakje?

Heb aangegeven dat het in de schuur moest. Niet bij de buren waar ik slecht mee omga

Aangeven waar je je pakket wilt is totaal misgegaan. Wilde het absoluut niet bij de buren maar in de schuur. Gaat prima met andere bezorgdiensten maar niet met jullie. Hoop gezeur gehad door het niet lezen van de aanwijzigingen door de bezorger.

ZEER SLECHT!!!

Ben gewoon thuis en mijn pakket wordt zonder mijn toestemming aan iemand van 5 etages hoger gegeven! Belachelijk en schandalig!!!

Verkeerde afleverplek

Ik had toestemming gegeven om bij de voordeur te zetten (droog onder afdak), pakket stond in de regen bij de zijdeur.

Niet geleverd, alweer niet!!!

Zeer slecht!

Alles prima angegeben en uitgevoert!

Waar is mijn pakket

Mijn pakket zou geleverd zijn, maar ik.heb niks ontvangen.

niet volgens afspraak

op jullie site kon je de leveringen datum veranderen. In plaats van Donderdag had ik het op vrijdag gezet. Het was ook bevestigd! Werd toch op donderdag bij overburen afgeleverd. Inmiddels wel in bezit. Heeft geen nut om op jullie site te zetten datum aanpassen als dat niet gebeurt. Vr. Groet, Geert Jonkers

Pakket beschadigd en leeg

De doos is leeg.

The content arrived broken despite great packaging

The content of the parcel arrived broken

Super snelle levering.

Correcte en snelle levering.

Goed bezorgd, instructies correct opgevolgd.

Zoals hiervoor omschreven: Instructies correct opgevolgd doo DPD.

Slecht

Verpakking kapot inhoud stuk wat nu.

Perfect verlopen!

Binnen 24 uur na bestelling is het pakket netjes afgeleverd bij het afleveradres, Toppie!

Super. Dank u wel

Hele dag staat: bezorging morgen… dan ineens vandaag over een uur… dat is niet meer aan te passen

Slecht: te laat juiste bezorgtijden doorgezet op website

Rotzooitje in de doos

Toen ik de doos opende lag overal midder/aarde en sommige plastic bakken waren stuk. Een beetje meer tactvol omgang met datgene waar t kopers betreft was wel op z'n plaats

Keurig op afgesproken tijd geleverd in goede staat

Zie aanhef

Neerzet toestemming niet gebruikt en briefje stond niets op.

Jammer dat de neerzet toestemming niet gewoon is gebruikt (omdat het regent?) en noch de app noch het briefje mij vertelt waar mijn pakket dan is gebleven. Uiteindelijk via de email kunnen vinden bij welke buren het lag. Onnodig ingewikkeld gemaakt en neerzet toestemming geef ik wanneer een pakket de weersomstandigheden aan kan. Ik ga er maar vanuit dat e.e.a. attent bedoeld was.

perfect afgeleverd

op tijd de afleverings info, ik kon het nog op tijd veranderen naar een plek om het huis. en op de juiste plek afgeleverd, perfect.

you ignore my request to reschedule, every time

I received numerous pakketjes with DPD. So many times I am not home to reception it. So I use your option to reschedule, for exemple with this one I asked to reschedule for tmrw. Every time you ignored that. Today for exemple, my two boxes were just left outside in front of my door. It says you left it to the neighbour, but it was false. I'm a bit pissed because this is expensive shit, these two package are worth 1000e, so anyone could have steal it as it was plainly left outside.

Bezorger heeft het zonder aanbellen 100 meter verderop bezorgd

Was de hele tijd thuis en geen bel gehoord. Bezorger heeft het 10 huizen verderop bezorgd.

Op de tijd bezorgd en snel order binenen

Ik heb order snel en op tijd ontvangen super snel

Westfields 1410

5688HA Oirschot