my package was not delivered but you recorded it as delivered

your update is a lie! my package was not delivered but you recorded it as delivered!

• Would you recommend us? No

Neerzettoestemming was eenmalig

Neerzettoestemming eenmalig verstrekt en nu blijven jullie pakketjes op die manier leveren. ik wil hier vanaf

Bezorgdatum gewijzigd maar daar wordt geen gehoor aan gegeven

Gezien onze vakantie aangegeven dat de bezorging een week later moest plaatsvinden. Het pakket is echter toch bij een pakketpunt bezorgd. Daar wordt het alleen weer teruggestuurd gezien wij nog geruim een week met vakantie zijn. Ondanks aangeven wordt het dus gewoon elders bezorgd. Niet erg netjes

Prima pakketservice dienst

Pakketten worden altijd netjes geleverd en je wordt via de mail op de hoogte gesteld

Alles top

PostNL ook geweest lukt het niet om te bezorgen en ook niet bij de buren das elke week het zelfde. Dpd deze bezorger heeft het in zich!! zeer gewaardeerd gewoon bezorgen goed gedaan top

Echt gewoon heel erg geweldig goed en zo

Kijk, soms, wil je gewoon je pakket. Gewoon een doos met je spullen erin en die wil je dan bezorgd krijgen door een bestelbus. Nou, precies dat kreeg ik van DPD, gewoon fijn mijn spullen, bezorgd thuis, met een bestelbus, was gewoon cool en nice. Dus als jij ook gewoon je spullen wilt, dan raad ik DPD aan. Super chill. Thanks.

Goed en snel

Niet op de juiste plek geleverd

Ik vraag mijn pakketje te leveren in de pakketjesbox onder de brievenbus in de poort en hij wordt voor de poort neergezet waar ik hem niet kan zien en andere mensen hem zo mee hadden kunnen nemen.

Altujd bij de buren?????

Wij zijn een winkel en altujd open. Tochkomen onze pakketten ALTIJD bij de buren!!!! Tievallig is dit het adres waar altujd ALLE pakketten terecht komen.

het was goed neer gezet

het was goed

Not what I was expecting

No one tried delivering at home, instead delivered directly to the neighbours, despite being instructed differently in the delivery notes. Also the address of the person it was delivered to in real life is different from the one mentioned in the email I received.

• Would you recommend us? No

Niet gedaan wat ik vroeg

Niet afleveren bij de buren. Plaats het pakket maar achter de vuilnisbakken naar de poortdeur!

Bijna goed

Alleen jammer dat het pakket niet op de afgesproken plaats was neergezet.

Niet bezorgd

Zegt bezorgd op een nummer die niet bestaat!! Waar is mijn pakket??

Slordig!

Vandaag is mijn bestelling gearriveerd in een grote doos (niks mis mee), maar daarin bevond zich behalve het door mij bestelde produkt, ook een pakketje, dat voor heel iemand anders hier in het dorp bestemd was. Erg slordig!

Afgelerd bij de overburen.

Perfect en op tijd!

Het pakket is niet afgeleverd

Er is niets afgeleverd.

goede bezorging

Goede snelle bezorging, met nauwkeurig aangegeven tijd. Erg fijn!

Aardige bezorger, pakket stond op de juiste plek

gemakzuchtige en slordige levering

Aan mijn pakket ontbrak een essentieel onderdeel dat wel op de pakbon stond. ( zonnepaneel) . Niemand van mijn buren heeft voor de resterende zending getekend, terwijl dat wel op uw mail is vermeld.

Pakket staat niet op de aangegeven plaats, niet te vinden.

Ik heb aangegeven het pakket bij het hek neer te zetten, omdat het bezorgers meestal niet lukt om mijn deur te vinden. Zelf dit mislukt.

Was thuis, pakketje bij overburen afgeleverd

Was thuis, pakketje bij overburen afgeleverd. Had verlichting in huis aan. Zat in track & trace mee te kijken. Nog 6 stops, pakketje is afgeleverd. Direct na email opgehaald. In ieder geval op tijd in handen gekregen.

Naar wens bezorgd.

Westfields 1410

5688HA Oirschot

Over DPD Pakketservice NL

Als toonaangevende dienstverlener levert DPD dag in, dag uit duizenden pakketten. Dit doen we namens vele tevreden klanten. Met onze gratis Predict service, laten we alle ontvangers van pakketten tot op het uur nauwkeurig weten wanneer we aan de deur staan. Of je nu veel of weinig pakketten wil versturen, bij DPD ben je altijd aan het juiste adres. Neem snel eens een kijkje op dpd.nl wat we voor elkaar kunnen betekenen.