Prima kwaliteitsvlees tegen een forse prijs

Website kan gebruiksvriendelijker, teacking en tracing werkt niet .Bestellingen worden correct uitgevoerd

All correct!

Vanaf het begin zijn wij z/e/er tevreden met de service en het contact met Farm Fields!. Ook de bezorging aan huis verloopt altijd correct en op tijd.

Zeer positief

Ik heb al meerdere malen bestellingen geplaatst bij Farmfields, wat eigenlijk een gemeengoed is geworden binnen ons gezin. Vlees is echt goed, je proeft echt het verschil met de standaard vlees aanbiedingen.

Zoals altijd, Geweldig goed.

Zoals altijd, Geweldig goed. Keep up the good work.

Super vlees en super bezorging

Ik ben erg blij met deze partij en heerlijk vlees

Prima produkten

Zeer makkelijk om je keuze te maken bij het bestellen, zelf afgehaald, netjes verpakt en in een doos

Super mooi vlees en goede service

Veel keuze in vele soorten vlees van zeer goede kwaliteit

Top kwaliteit en levering

Vlees is zeer mals en lekker. Je kan precies zien en aangeven welk dagdeel er moet worden bezorgd en dan komt je pakket ook. Goede service

Onwijs fijne service en heerlijk vlees!!

Op de klompen komen ze het vlees bij je thuis brengen, ik vindt het fantastisch. Dan ligt heel mijn vriezer vol en elke dag van te voren haal ik het heerlijke vlees eruit kan ik de volgende dag klaar maken voor mijn gezin. Ik vindt dit zelf zo veel beter dan vlees uit de supermarkt. Nu weet ik waar het vandaan komt en smaakt ook zo veel puurder en lekkerder. Ben er blij met FarmFields. Dankjewel voor mooie werk wat jullie doen!!

Goed vlees

Goed vlees voor een eerlijke prijs.

Ik kan vinden waar mijn voorkeur voor uit gaat. Kan ook zeggen er is voor ek wel wat te vinden, keuze mogelijkheden genoeg

Heerlijke producten voor een redelijke prijs

Al jaren zeer tevreden over de kwaliteit

Het is goed geregeld en goede contacten.

Goede service en altijd goede kwaliteit vlees. en goed verpakt.

Heerlijk puur vers vlees

Het smaakt eender als het vlees dat ik at in Canada. De koe van mijn vader werd geslacht, 2 dagen later lag het op ons bord .

Kwaliteit in mooie verpakking

Iedere dag weer genieten. Vlees is in mooie porties verpakt, handig om in te vriezen. Snel besteld en bezorgd.

Goed vlees uit de buurt

De webshop biedt verschillende pakketten, voor ieder at wils. Kwalitatief en smakelijk vlees.

Mooie vleesproducten.

Na een aantal vleespakketten kan ik alleen maar zeggen: heel mooi vlees, handige porties en goed verpakt.

100% kwaliteit

Goede kwaliteit en heerlijk van smaak en niet vet.

Voor heerlijk vlees moet je bij Farm Fields zijn geweest

Keurig verpakt en super lekker gehakt

Top producten !!

Vers en goed geleverd.

Vriendelijk personeel en zeer hygiënisch verpakt

Net bedrijf voor het eerst afgehaald eerder altijd laten bezorgen. Er werken vakmensen naar mijn idee.

Een pracht pakket, keurig verpakt.

Heerlijk vlees voor een schappelijke prijs.

Heerlijk mals vlees

Heerlijk kalfsvlees, snel gaar.

Goed vlees

Altijd vriendelijke bezorging. Snelle levering van vleespakketten.

Altijd goed

Ik ben altijd heel blij met Farm Fields. Goed vlees, bio, en fijn om dan een poosje niet naar de winkel te hoeven. Werd dit keer aan de deur geleverd en dat was ultiem luxe natuurlijk.

Matendijk 1

6733JD Wekerom

Over Farm Fields

Farm Fields staat voor Hollands kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard. Boerderij en slagerij op één erf én levering direct aan de consument. Hierdoor wordt de keten nog korter. Wij leveren botermals kalfs-, rund- en lamsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat onze dieren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte.