Goede kwaliteit, keurig verpakt

Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de kalfsvlees producten. Ook omdat we dan lokaal kopen komen we zeker terug.

Topkwaliteit vlees, voor een hele goede prijs.

Goede, heldere site, vlotte afhandeling bij het ophalen en super mager biologisch gehakt.

Altijd goede levering en heerlijk vlees

Elke bestelling is weer een feest. Makkelijk bestellen en betalen via de website, goede levering en het belangrijkst (H)eerlijk vlees.

Jullie afhandeling en vlees blijft heerlijk

We hebben weer heerlijk genoten van jullie vlees. Dit keer hadden we barbequepakketten besteld. Ook erg lekker.

Goed vlees en snelle levering

Zoals omschreven: Goed vlees en snelle levering. Communicatie kan beter. Voor mij was er na de bestelling enige onduidelijkheid wanneer geleverd zou worden. Een mailtje daarover zou welkom zijn. Verder krijg ik enkele weken na dato een enquete. Een beetje als mosterd na de maaltijd.

Heel er tevreden.

Bestelling werd keurig bezorgd en perfect verpakt. Heerlijk vlees

Heel goed vlees voor een goede prijs

Heel goed vlees voor een goede prijs

Geweldig!

Heerlijk vlees!

Redelijk goed

Soms gaat het qua verschillende producten mis. Zit er 1 soort niet bij.

Zeer klantvriendelijk, erg lekkere producten.

Mooie producten en zeer smakelijk. En erg klantvriendelijke medewerkers/bezorgers

Top kwaliteit

Kwaliteit is super en wordt op tijd geleverd

Kan niet beter

In deze tijd eerlijk vlees is een cadeautje. Mooi verpakt kan zo in de vriezer. Altijd vlees in huis. Ik word geen vegetariér, zolang dieren een (h)eerlijk leven en eerlijk dodingsproces krijgen. En ik weet dat dit bij Eco Fields hoog in het vaandel staat.

Top vlees kwaliteit uitstekend en prijs ook.

Lamssteak- snel gebakken en heerlijk zacht Lamsshoarma- beste smaak die heb ervaren Kalfsschenkel- zo goed van kwaliteit & zacht Kalfsworstjes- lekkerste worstjes aldus pa&ma Kalfsribeye- fantastisch goed Kalfhaasje- boterzacht Kroketten- beter als in de winkel

Uitstekende kwaliteit en service

Goed contact en overleg!

Het was weer heerlijk

Het is daar altijd goed

Mooi verzorgd. Prima vlees

Makkelijk te bestellen en fijn verpakt. Bezorging ook prima op tijd.

Lekker eerlijk vlees (vooral de hamburgers) voor een goede prijs.

We zijn dol op de hamburgers, niet te zout zoals in de supermarkt.

Topbedrijf

Heerlijk vlees en goede service

Goed en alles netjes verpakt

Het is allemaal keurig verpakt, vlees is goed en wordt netjes thuis bezorgd!

Grote Klasse

Van bestellen t/m bezorgen liep het proces perfect. De geleverde producten bevallen ons uitstekend!

Heerlijk vlees , prima levering precies op tijd

Geweldige Farm Fields en heel lekker.

Geweldige Farm Fields en heel lekker, wij proeven het verschil met andere slagers. Perfect ga zo door.

Zeer positieve ervaring met uitstekende kwaliteit

Onze kennismaking met vlees van FamField kregen we dankzij onze Dochters in Amersfoort en Hemmen.Dat was een reden om zelf te gaan bestellen, is goed bevallen.

Goed vlees.

Niet goedkoop maar wel echte kwaliteit. Dat proef je gelijk. Voor herhaling vatbaar.

Heerlijk vlees, maar niet altijd in te schatten van welk deel van het kalf.

De smaak van het vlees is perfect. Jammer genoeg is er nogal eens verschil van " herkomst" wat zich uit in snel of minder snel gaar. Bv 2 entrecôtes kunnen totaal verschillen: de een komt prachtig omhoog in de pan en is perfect, de andere uit hetzelfde pakje blijft plat en is veel minder mals.

Matendijk 1

6733JD Wekerom

Over Farm Fields

Farm Fields staat voor Hollands kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard. Boerderij en slagerij op één erf én levering direct aan de consument. Hierdoor wordt de keten nog korter. Wij leveren botermals kalfs-, rund- en lamsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat onze dieren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte.