Het vlees is erg lekker en goed verzorgd

De bezorging is ook prima geregeld.

Heel erg blij er mee

Precies waar ik naar zocht. Biologisch en in handzame verzegelde verpakking. Goed vlees. Ik mis wel de heerlijke lamsham! Komt dat weer een keer terug?

Heerlijk biologisch vlees

Ik bestel denk ik gemiddeld eens per jaar een flinke hoeveelheid vlees bij Farm Fields. Het is een heel goede kwaliteit, smaakt heerlijk en het feit dat ze ook hier thuis komen bezorgen is een uitkomst.

Heerlijk vlees

Heerlijk vlees

Heel lekker vlees.

Super vlees

Goed vlees snelle bezorging klant vriendelijk

Zeer goede kwaliteit van het vlees !! Vriendelijk personeel

Is het misschien mogelijk meer variatie op de online bestellojst aante brengen. Weet dat u ook bv. shortribs hebt en tomahawks deze zijn helaas niet in de bestellijst aanwezig. Of moet ik deze appartement bestellen?? Via tel of e mail ? Wij zijn echte vlees liefhebbers en uw producten zijn erg goed en lekker . Heeft u misschien een complete lijst van uw aanbod. Of moeten we die ff op kantoor vragen. Vriendelijke groeten Caroline Stokhof

Goed en eerlijk vlees

Ben zeer tevreden over leverring en kwaliteit

Heerlijk en eerlijk vacuum verpakt vlees.

De mogelijkheid geeft Farm fields om in de stallen te kijken, deze zagen er schoon uit, de kalveren hebben veel ruimte en genieten rustig van hun eten.

Prima en heerlijk vlees.

klopt wat er beloofd wordt

duidelijke communicatie wanneer er bezorgd gaat worden

lekker

hio farm fields de hamburgers zijn zalig de kalfs bitter ballen zijn ook lekker maar er mag van mijn wel wat meer vlees in er zit meer ragout in dan vlees maar ik blijf zeker bij jullie bestellen en dan hoop ik dat jullie de frikandellen weer hebben groetjes dylama

Super kwaliteit en perfecte service!

Super kwaliteit en perfecte service!

Heerlijk en supermals

Hier kan zelfs een vakslager moeilijk aan tippen.

Wij zijn al twee jaar klant en heel blij mee!

Heerlijk en duurzaam producten, makkelijk te bestelen en snel geleverd!

Eerlijk en lekker vlees

Wij zijn een grote fan van de hamburgers. Lekker, niet te zout gekruid.

Voldoen aan mijn verwachtingen

Het bestelde voldoet aan de verwachte kwaliteit en ook de bezorging en de wijze waarop het is verpakt is goed

snel en goede kwaliteit

goede kwaliteit

(H)eerlijk vlees

Producten smaken bijzonder goed en zien er ook goed uit. Verpakking is goed.

Mooi product, netjes geleverd

Keurig verpakt, super vers en goede kwaliteit vlees.

Geweldig vlees en super service

We hebben meerdere keren met een aantal mensen uit de buurt vlees besteld en alles is heerlijk. Super vers en fijn dat het biologisch vlees is wat allemaal lokaal mag groeien en verwerkt wordt ter plaatse zodat de dieren niet half de wereld over moeten reizen. Dat zorgt voor een aanzienlijke betere voetafdruk. Ga zo door!

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit vlees, zeer goed verpakt met duidelijke tht data erop.

Alles was goed

Was zeer tevreden

Heerlijk vlees voor een heerlijke prijs

Heerlijk biologisch vlees dat vacuüm wordt aangeleverd en zo de vriezer in kan! Het liefst natuurlijk in de pan! Echt genieten! De kiloprijs van dit heerlijke vlees ligt onder de prijs van het bio-vlees van een grote bekende supermarktketen!! Zelfs de bezorger heeft er plezier in om dit kwaliteitsvlees bij je af te leveren!

Top kwaliteit

Heerlijk vlees van goede kwaliteit en mooi vacuüm verpakt wat het handig invriezen maakt.

Matendijk 1

6733JD Wekerom

Over Farm Fields

Farm Fields staat voor Hollands kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard. Boerderij en slagerij op één erf én levering direct aan de consument. Hierdoor wordt de keten nog korter. Wij leveren botermals kalfs-, rund- en lamsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat onze dieren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte.