Jammer dat het niet volledig was.

Miste vlees. Later na bezorgd gelukkig

prima vlees

Prima vlees, prijs kwaliteit goed!

Super Heerlijk Kalfs/Rundvlees

We bestellen zeker weer voor de 5de keer.

Minder dan de vorige zending

Na een prettig contact met eco fields hierover volgt er nu een bezoekje aan het bedrijf. Warme groet

Mooi vlees dat ook nog eens zeer goed smaakt.

Snel besteld en nu ook een senioren pakket. Fantastisch kalfs- en lamsvlees direct van de boer.

goeie prijs kwaliteit

Mooie pakketsamenstelling. Mooie goed verpakte producten. En fijn dat de recepten voor bereiding op uw site te vinden zijn. Ik ben zeer tevreden. Deze keer werkte het checken van de bezorging echter niet. Dat was jammer.

Prima kwaliteit ú

Goed vlees heb een hoop klanten aangebracht

(H)eerlijk vlees!!

Prima vlees waarvan je weet waar het vandaan komt en hoe het geproduceerd wordt.

Goed vlees tegen een eerlijke prijs

Jammer dat er door een technische storing niet via de site kon worden georderd. Maar perfect opgelost door Farm fields. Ik bestel nergens anders meer mijn rundvlees. Perfect.

Zoals altijd kwaliteits vlees super mals erg lekker smelt op je tong

Goed vlees

Mals vlees

Mooie producten

Heerlijke, mooie producten. Zeer klantvriendelijk

Verantwoord voedsel van de juiste kwaliteit.

Goede service en levering zoals toegezegd. Ben wel een ‘vaste’ klant geworden….

Onder de naam Ecofields prima vlees geleverd gekregen..

Helaas is het eko keurmerk verdwenen. Weinig eko producten op de site te vinden. Dat wil niet zeggen dat het vlees minder van kwaliteit zal zijn maar voor mij is het eko keurmerk een “controle keurmerk” . Misschien is er een uitleg mogelijk zodat het duidelijk wordt waarom er gekozen is om het eko keurmerk te laten schieten.

Betrouwbaarheid

Eco Fields is veranderd in farm Fields waardoor je een wantrouwen krijg in de geloofwaardigheid van de producten, zijn die nog wel Eko??? Daardoor zal ik jullie niet aanbevelen aan andere.

zeer goede ervaring mee

vlees is top en helemaal top dat ze bezorgen.

Zeer tevreden klant

Kwaliteit is heel erg goed, levering en communicatie prima geregeld. Super tevreden.

Heerlijk en eerlijk vlees, blij mee.

Wij zijn blij met het vlees, heerlijk en eerlijk. Ideaal om op voorraad te hebben in de vriezer. Je wordt er wel verwend door.

Heerlijk vlees

Prima vlees

Prima tevreden over de producten en sevice

Goed product en bijbehorende service.

Via de klantvriendelijke site van Eco Fields vlees besteld. Precies op het gewenste gewicht en met een prima prijs-kwaliteit verhouding. Helaas konden we het vlees zelf niet ophalen vanwege corona-perikelen. Spontaan werd door het bedrijf aangeboden om het vlees in te vriezen en alsnog langs te komen brengen via het eigen vervoer zonder extra kosten. Kortom: eerste klas service en een tevreden klant.

Het was mijn eerste kennismaking. We hebben nog niet alles gegeten maar het kalfsvlees is helemaal goed. Eerste keer ook dat ik biologisch kalfsvlees vond. Wat ik als tip mee wil geven is het aangeven van de porties die in een verpakking zitten, ik was namelijk abuis met de hamburgers :)

Goed en verantwoord vlees, netjes verpakt. Wij zijn fan!

Lekker vlees van de lokale ondernemer die verantwoord met de dieren en de natuur omgaat.

Uitstekend vlees en nette bezorging

Heerlijk biologisch!

Lekker vlees. Rollade is verrukkelijk. Keurig verpakt bezorgd.

Matendijk 1

6733JD Wekerom

Over Farm Fields

Farm Fields staat voor Hollands kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard. Boerderij en slagerij op één erf én levering direct aan de consument. Hierdoor wordt de keten nog korter. Wij leveren botermals kalfs-, rund- en lamsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat onze dieren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte.