Mooi vlees; prima bezorgd.

Het bestellen ging eenvoudig via de site. De geleverde producten voldeden aan de verwachtingen en werden ook nog eens stipt op tijd geleverd.

Goed verzorgd,prima kwaliteit

Goed aangeleverd op afgesproken tijd.

Prima vlees voor een redelijke prijs

Prima verpakt , keurig afgeleverd

Zoals altijd: Uitstekend

Uitstekend in kwaliteit vlees als bezorging. Klantenservices vriendelijk. Bij min levering zeer netjes opgelost.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en service. Vriendelijk personeel

Goede producten normale prijs

Vlees is goede kwaliteit, alles is super verpakt

Prima ècht lekker boter mals vlees.

Verschillende keren heb ik bij Eco Fields vlees besteld. Het is mij uitstekend bevallen en heel lekker en boter mals, wij kunnen het wel proeven, dat die biologische koeien zijn, goed verzorgd worden ect. Netjes verpakt. Wij zijn super blij met deze Eco Field producten.

Alles prima en heerlijk vlees

Alles verloopt vlekkeloos, de bestelling, bezorging en dan is het vlees ook nog heerlijk!

Zie boven

Perfecte service en levering, Kwaliteit vlees ook!

Uitstekend vlees. Goed verpakt. Prima logistiek. Goede prijs.

Heerlijk mals vlees top!

Goed en mals vlees vooral de rollade en de kalfslappen.

Altijd perfect afgehandeld

Elke bestelling wordt altijd perfect afgehandeld. En het vlees heeft zoveel meer smaak!

Kwalitatief goed vlees

Kwalitatief goed en lekker vlees. Fijn dat door de actiepakketten de prijs betaalbaar blijft. Daarnaast is het heel fijn dat het vlees (gratis) thuisbezorgd wordt.

Heerlijk vlees en geweldige service. Perfecte bezorging. Alle lof.

Minder dan ik gewend ben!

Deze keer vond ik de kalflappen niet wat ik gewend ben van jullie! Zat veel draden door!!!

Goed vlees levering volgens afspraak

Lekker vlees

Heel tevreden met de kwaliteit van de producten. Goed en lekker vlees.

Heerlijk en eerlijk vlees

Zowel het bestellen, leveren en het vlees is goed! Het bestellen gaat makkelijk en wordt snel geleverd en het smaakt heerlijk. Voor ons is dit de nummer 1 om ons vlees te bestellen.

Alles verloopt correct.

Zeer prof. Keurige heer in een witte jas komt het brengen. Alles mooi verpakt en heerlijk mals kalfsvlees. De tijden kloppen. Niets op aan te merken. Dit is de 3e keer dat we bestellen.

Uitstekende kwaliteit

Biologisch en topkwaliteit kalfsvlees. Van hamburger tot kalfsoester. Ze leveren aan huis. Helemaal geweldig.

Goed maar wacht op een tegemoetkoming

Levering was op tijd, aardige man die het vlees afleverde. Op 2 verpakkingen na was alles prima in orde. Heb wel een melding gedaan van twee verpakkingen die niet luchtdicht waren helaas een het vocht in de doos lag. Niet erg hygiënisch. Er is wel een oplossing bedacht: bij volgende bestelling komt er iets extra's voor terug. Zelf ben ik daar niet zo tevreden over. Wie zegt dat ik een nieuwe bestelling ga doen? Het was fijner geweest dat er een vergoeding zou komen of een nabestelling of een concreet iets wat ik zou ontvangen bij een volgende bestelling. Dat is nu niet helder. Ik moet wel zeggen dat mijn mail gelijk is opgepakt en dat ik ook snel antwoord heb ontvangen. Ondanks dit voorval raad ik anderen wel aan wat te bestellen bij ecofields. We hebben het vlees dat niet goed verpakt zat maar gelijk bereid en het is echt lekker vlees.

topkwaliteit

Super kwaliteit, gemakkelijk bezorgd, vakkundig bedrijf met een goed verhaal en veel beter dan de supermarkt!

(H)eerlijk vlees waarbij bijdrage aan vermindering bio-industrie wordt geleverd.

De stap om geen vlees te eten gaat me, om diverse redenen, iets te ver. Wel gruwel ik al heel lang van de bio-industrie en ben er ook van overtuigd dat je daardoor stoffen binnenkrijgt die niet goed zijn voor je gezondheid. Minder vlees eten en dan meer betalen voor biologisch vlees is voor mij een goed compromis.

Verrassend, hoe heerlijk was het vlees!

Het vlees werd goed verpakt aangeleverd. Het nieuwe jaar goed begonne met de Celtic Fields Wit Mousserend en de gerookte ribeye was heerlijk zoals het recept dit aangaf. Ik heb nog wel een vraag over de rode wijn: deze werd echt steen koud aangeleverd, (ik denk dat deze hele nacht in een koude wagen gelegen) kan dat geen kwaad voor de smaak? (ik moet hem nog proeven)

Heerlijk!

Het vlees is heerlijk! Bijzonder was wel, dat we een lokaalpakket hadden besteld, maar daar vlees vanuit Spanje in zat????? Daarvoor bestel ik niet een lokaal product.

Matendijk 1

6733JD Wekerom

Over Farm Fields

Farm Fields staat voor Hollands kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard. Boerderij en slagerij op één erf én levering direct aan de consument. Hierdoor wordt de keten nog korter. Wij leveren botermals kalfs-, rund- en lamsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat onze dieren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte.