Lekker en mooi vlees, aanrader.

Verantwoord en lekker vlees

Duidelijke website. Bestelling woensdag geplaatst en zaterdag opgehaald. Prima geregeld.

Erg goed vlees ,en goede service

Heb al meerdere keren besteld , vlees is erg goed. En de kroketten zijn geweldig. Alles netjes verpakt en thuis geleverd . En als er iets is /verkeerd gegaan word alles netjes en snel opgelost.

Ik geniet elke keer bij het eten van dit vlees

Bestelling iedere keer keurig verzorgd en voor mij een uitje

Goede kwaliteit, goede service, biologisch en ook nog een eerlijke prijs. Wij zijn fan!

Farm Fields levert alleen maar topkwaliteit! Als wij vlees eten, dan alleen biologisch. Je proeft dat de dieren een goed leven hebben gehad bij farm Fields. Daarnaast weten ze het ook nog eens fantastisch te bereiden. Fijne service en goede prijs. Wij raden Farm Fields iedereen aan!

Ervaringen tot heden zijn goed. Goede kwaliteit en netjes verpakt.

Bestel regelmatig vlees wat dan de vrieskist in gaat. Kwaliteit van het vlees is goed. Alles voorzien van een etiket. Soms brengt het etiket riblappen en kalfslappen verwarring met zich mee. Misschien een aanbeveling om op het etiket een korte bereiding op te nemen. Verder zou het handig zijn als de bezorgtijd iets eerder bekend gemaakt zou worden. Wij waren de laatste keer het laatste bezorgadres en dat kwam even minder goed uit. Een wijziging kon echter ook niet meer worden doorgegeven.

Lekker, eerlijk vlees voor een goede prijs

Lekker, eerlijk vlees voor een goede prijs

Prima vlees en perfect verpakt

Je bent wat meer kwijt, maar dan krijg je ook wat! Prima kwaliteit kalfsvlees, goed geportioneerd en verpakt. Heerlijk en eerlijk eten bij iedere maaltijd.

Top vlees voor een goede prijs

Kwaliteit is zeer goed, lekker mals en zacht. Lamssteak - zachte smaak en snel gebakken Lamsshoarma - beste tot nu toe Ribey- uitstekend en smaakvol Kalfsschenkel - nergens beter Kroketten - goed gevuld, fantastisch Kalfssmeerleverworst - de beste En ga zo maar door.....

Super lekker vlees/gehakt. Voor mooie prijs

Fijn 10 kilo rundergehakt al ingepakt in 20 zakjes van 500 gram. Als je afhaal thuis , gelijk in de diepvries. Super. En smaakt veel lekkerder dan van de supermarkt. En prijs nog goedkoper!

Prima service en een uitstekend product

De keuze bij Farm Fields wat betreft de door haar aangeboden vleesproducten e.d., is uitgebreid en deze zijn vervolgens vers en goed van kwaliteit. De daarbij aangeboden serviceverlening loopt gelijk op met dit gegeven. Een bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen. Met hartelijke groet, fam. Kuling/Lent

geweldig

Altijd vriendelijk geweldig vlees

Goede service, goed vlees

Goede prijs kwaliteit verhouding

Keurig in porties verpakt

Lekker vlees

Super goed

Vriendelijke mensen, goed geregeld en lekker.

Heerlijk vlees voor een eerlijke prijs!

Wij bestellen regelmatig vlees bij Farm Fields en het is iedere keer genieten! (H)Eelijk vlees! En bezorging met een glimlach!!

Eerlijk en heerlijk vlees

Vlees staat al lang niet meer dagelijks bij ons op het menu. Maar als we wel vlees eten dan graag goed vlees en graag biologisch. Dit is zeer goed vlees en ook de levering is keurig, alleen al de leuke doos waarin het wordt geleverd. Een adres om aan te raden!

Erg goede producten en een uitstekende service.

Ik had mij verlaat en was te laat om mijn bestelling op te halen. Ik werd gebeld door farmfields en we hebben een uitstekende oplossing gevonden. Gewoon, op basis van elkaar vertrouwen op het woord, zoals het overal zou moeten zijn.

Goed vlees, bestelling keurig verzorgd

Kalsvlees besteld, goed vlees, goed verzorgd en belangrijk biologisch.

Alles naar wens

Prima vlees, keurig verpakt en van stickers voorzien en keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Heerlijk kalfsvlees en goed verzorgd.

We vinden allemaal het kalfsvlees, de hamburgers, het gehakt, de shoarma heerlijk en hopen dv de volgende keer weer te bestellen

Goed vlees

Ik bestel alleen kalfsvlees. Het word thuis bezorgt, en het is mooi in porties verpakt. Zeer goed vlees en snel gaar.

Goede kwalitijd

goed verzorgt

altijd lekker mals vlees

makkelijk dat het thuis gebracht wordt, netjes in porties verpakt. lekkere recepten op de site.

Tevreden

Goed en lekker vlees voor een eerlijke prijs

Matendijk 1

6733JD Wekerom

Over Farm Fields

Farm Fields staat voor Hollands kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard. Boerderij en slagerij op één erf én levering direct aan de consument. Hierdoor wordt de keten nog korter. Wij leveren botermals kalfs-, rund- en lamsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat onze dieren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte.