Wat een fantastisch bedrijf! Een topper....

Elke twee maanden bestel ik bij Farm Fields. Wat een geweldige producten, wat een topkwaliteit. Ik kan mij niet meer voorstellen vlees ergens anders te kopen. Echt om te smullen. De lever eet ik rauw, zo subliem is de kwaliteit.....

Goed. Vlees

Bestellen gaat prima . Zijn klantvriendelijk

Prima vlees en correcte bezorging

Bestellen voornamelijk kalfsvlees. Kwaliteit is prima en het vlees wordt keurig verpakt. Belangrijk is ook de bezorging: wordt met koelwagen rondgebracht en arriveert meestal op het aangegeven tijdstip.

Levering conform onze verwachtingen tegen redelijke prijzen

Product is perfect evenals de grote van de porties prijzen zijn acceptabel. De bezorging is ok.

Goede kwaliteit

Vlees is heerlijk mals.goede service

Beste keus!

Heerlijk eerlijk bio vlees uit de buurt, je kan je eigen pakket samen stellen dus helemaal top.

Zoals altijd goede dienst, kwaliteit goed. Maar …

Heel teleurstellend is de HELE kalfstaart in plaats van kleiner mootjes zoals op de afbeelding bij bestelling. Het past niet eens in mijn oven! Hoe dat nu verder moet…..?? De lamssteaks zijn ook niet van goede snit, zal als steak te taai worden. Waarom pakjes van 150 gram, en niet zoals voorheen 250?

Levering Prima voor elkaar.

Ok als er iets niet klopt wordt dit zeer snel verholpen. Ik kan iedereen aanbevelen bij Farm Fields te bestellen. Kwaliteit heel goed, levering heel goed. kortom prima

heerlijk en keurig ingepakt.

het vlees is in keurige porties verpakt. het vlees is ontzettend lekker. en mooi van kleur.

Goede keurige bezorging alles goed geregeld en op tijd.

Genoten van een heerlijk stuk vlees

Super malse kalfshaas gegeten. In één woord “fantastisch”

Prima vlees, keurig verzorgde levering

Prima vlees, keurig verzorgde levering

Goed biologisch vlees voor een prima prijs!

Het vlees voldoet, steeds weer, aan alle verwachtingen. Topproduct!

heel goed

we zijn heel tevreden over jullie artikelen, vooral is voor ons van belang dat we biologisch eten. en ook een goed leven van de dieren die vrij mogen rondlopen. keurig verzorgd. groet vera van hilten

Het vlees is heerlijk mals

super

Dit is vlees om van te smullen

Zoals altijd uitstekend.

Prima kwaliteit en vriendelijke bezorging.

Heerlijk!

Eindelijk goed vlees voor een goede prijs! 1 kg is ook echt een kg en niet een halve liter vocht. Keurig verpakt, waardoor het zo de vriezer in kan.

Heerlijk.

Goede service, lekker vlees. Echte aanrader.

N.V.T.

Goede kwaliteit

Goed en betrouwbaar vlees !

Goede ontvangst voor de kerst met een warm hapje, heerlijk vlees en goed geholpen door jongedame! Bedankt !

Heerlijk biologisch vlees.

Afspraak bezorging klopt goed.

Goed biologisch vlees is fijn en goed georganiseerd

Gemakkelijk online uitzoeken wat je wilt kopen en wij zijn het gaan ophalen en werden efficient geholpen. Fijn!

geweldig

Super vlees

Goede bezorging

Matendijk 1

6733JD Wekerom

Over Farm Fields

Farm Fields staat voor Hollands kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard. Boerderij en slagerij op één erf én levering direct aan de consument. Hierdoor wordt de keten nog korter. Wij leveren botermals kalfs-, rund- en lamsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat onze dieren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte.