Heerlijk vlees, mooi verpakt, goede service.

GOEDE ERVARINGEN

KEURIG VERZORGD

Mooi, eerlijk en vooral heerlijk vlees

Voor de 1e keer rund- en kalfsvlees besteld. Wat een verademing vergeleken met de supermarkt kwaliteit. Qua prijs zit er weinig verschil. Fijn en eerlijk vlees en een vriendelijke bezorger.

Het vlees is heerlijk!

We hebben nu 2 keer besteld! Het eten is heerlijk en word netjes in dozen bezorgd!

Wij zijn zeer tevreden over de producten die wij er bestellen, mocht er iets zijn lossen ze dat korrelt op.

Fantastisch vlees

Wat een kwalitatief mooi vlees, prima bezorging en aardige mensen. Vlees zonder nare bijsmaak! Ga zelf kijken, kalveren worden prima verzorgd en hebben de ruimte.

Heerlijk vlees, keurig verpakt

Het is mooi en puur bleek, tegen een eerlijke prijs. Netjes verpakt en optijd geleverd.

Jullie doen wat is afgesproken,

Makkelijk te bestellen. Heel goed en smakelijk vlees. Heel correcte bezorging.

Heerlijk en mooi vlees

Aanrader, netjes ingepakt en mooi vlees. Wij genieten er elke keer weer van

Gewoon handig

Gewoon een voorraad gehaktballen alleen opwarmen en klaar Iets minder kruiden kan geen kwaad

Wij genieten er altijd van

Prima smakelijk vlees en prima bezorging

Heerlijk vlees Levering volgens het boekje!

Goede kwaliteit vlees

Vers, netjes verpakt en goede kwaliteit vlees.

Zo als altijd heerlijk super mals vlees. Is weer echt genieten.

Heerlijk vlees!

Prima verzorgd en heerlijk vlees. Heel fijn om lokaal vlees te kunnen kopen!

Prima producten voor een eerlijke prijs

Altijd goed!

Al meermaals besteld en altijd erg tevreden. Bestellen is makkelijk, je kan op de website zien op welke dag de bestelling bij je aankomt. Bezorger altijd vriendelijk en alles zeer goed verpakt. En het vlees is ontzettend lekker en goed, wellicht nog wel het meest belangrijke! Ik koop nergens anders meer mijn rund/lamsvlees.

Uitstekende dienst

Goed vlees, fijne onderhandeling

Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service van Farm Fields

Goed biologisch vlees, niet te duur

Mooi lamsvlees, keurig verpakt en netjes bezorgd. Ik ben er blij mee. Snelle levering.

geweldig

goede service / uitstekende kwaliteit / aardige chauffeur

Matendijk 1

6733JD Wekerom

Over Farm Fields

Farm Fields staat voor Hollands kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard. Boerderij en slagerij op één erf én levering direct aan de consument. Hierdoor wordt de keten nog korter. Wij leveren botermals kalfs-, rund- en lamsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat onze dieren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte.