Snel, duidelijk

Gewoon goed, duidelijk, op tijd en snel!

Goede levering ondanks dat hij op een camping met smalle paden geplaats moest worden. Chauffeur denkt mee

Alles netjes verzorgd en alles was duidelijk.

Ben zeer tevreden

Waarde voor je geld

Fijn bedrijf, reageert snel op vragen en mailcontact. Goeie prijs/kwaliteit verhouding. Doen wat ze zeggen

geweldige service

geweldige service

Houden zich netjes aan de afspraken

Alles netjes geregeld, ze waren op tijd en de container werd netjes neergezet en ook netjes opgehaald

Keurig volgens afspraak en goede prijsverhouding

Werken netjes en volgens afspraak.

Top oplossing, beter dan met een aanhanger aan de gang....

Ik heb inmiddels reeds een keer of 5 een container van Arno vd Dungen laten komen. Voor het opruimen van huisraad en troep. Maar ook voor het afvoeren van snoeihout en dergelijke uit de tuin. Je zet een container neer, gooit al je (tuin)afval erin. Belt op als je klaar bent, meestal wordt de container dezelfde dag nog weggehaald. Goedkoper en veel sneller dan een aanhanger huren en zelf op en neer rijden naar de milieustraat. Ga zeker meer gebruik maken van deze diensten....

Snelle levering . Snelle ophaal . Goed bereikbaar via telefoon.

Voor herhaling vatbaar

Netjes afgeleverd .en ondanks drukte ook weer netjes opgehaald

Goed alles is gegaan volgens afspraak

Vriendelijk

Vriendelijk

Prima makkelijke site en goed contact

Deugdelijke containers en vlotte afhandeling

Goede communicatie, komen afspraken na..

goede service

container goed geplaats en netjes weer opgehaald.

Vandaag gebeld morgen in huis! Telefoniste die met ons mee dacht. Snelle service kortom top!

Goed bedrijf alles volgens afspraak.

Goed bedrijf alles volgen afspraak verlopen.

Alles zeer goed geregeld

Voor de huur van een container eerst contact gehad , goede uitleg gehad , hoe en wat te doen. Bak is afgeleverd en dmv van mail verkeer en een belletje alles goed geregeld. Echt een aanrader. Bedankt voor de ontzorging.

prima ervaring , vriendelijke en hulpzame chauffeur.

prima ervaring , vriendelijke en hulpzame chauffeur.

Prima, goede service!

Direct, zonder allerlei keuzemenu’s, de juiste persoon aan de telefoon. Zij was op de hoogte van onze bestelling en regelde alles met de chauffeur. Heel fijn!

Snelle service en klantvriendelijk

ik snap niet goed waarom er n meerprijs is als de container op dezelfde dag opgehaald wordt

super service mooie prijzen

ben erg goed geholpen en er is mee gedacht bij het plaatsen van de containers. de prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk

Prima service tegen een goede prijs

Ik was blij verrast dat de aanvraag digitaal was. Ze komen afspraken na en bij vragen ben ik telefonisch prima ondersteund. Persoonlijk zou ik het wel prettig vinden als je vooraf te horen krijgt hoe laat ongeveer een container opgehaald wordt.

Lambertusstraat 11 a

5257NB Hedikhuizen