Container besteld zelfde dag geleverd!

Makkelijk te bestellen via de website meteen de zelfde dag geleverd. Drie dagen later via de site gevraagd om hem op te halen en de volgende dag was hij opgehaald. Super geregeld!

De chauffeur die de container bracht was erg relaxed waardoor hij de container op een moeilijke plek kon zetten. Voor de ophalende chauffeur was het een flinke uitdaging om de container er uit te krijgen. Begrijpelijk dat de muur wat geraakt is. Dat nemen we voor lief want voor beide chauffeurs een compliment. Volgende keer de container op een betere plaats….. Met groet, Marianne van Boxtel

uitstekend

Goede service en levering en ophalen zoals afgesproken

Prima geregeld

Zowel afleveren als ophalen was goed. Personeel was ook vriendelijk

Ontzorgd, uitstekende service en nette prijzen.

Tweede verhuizing met veel werkzaamheden en met gebruikmaking van de containers van Arno vd Dungen. Altijd goed bereikbaar, ook telefonisch. Goed advies, heldere uitleg op de website. Afspraken worden stipt nagekomen. Containers worden netjes geplaatst. Heel redelijke prijzen. Wat kan ik nog meer zeggen?

Makkelijk bestellen. Bezorging volgens afspraak, met fijn contact met de chauffeur. Super fijn

Prima zoals je mag verwachten

Helemaal ok

Top geregeld

Container kwam snel en contact verliep prettig. Top service.

SNEL EN GEMAKKELIJK GEREGELD

LEVEREN VOLGENS AFSPRAAK, NETJES EN VRIENDELIJK TE WOORD GESTAAN, HET WAS EIGENLIJK ZO GEREGELD. AFSPRAKEN VOOR LEVEREN EN OPHALEN ZIJN KEURIG NETJES NAGEKOMEN.

Prima volgens afspraak

Container via de site besteld. Netjes optijd gebracht en op de juiste plek gezet. Bij het bestellen al aangegeven wanneer hij opgehaald kon worden, dat is ook netjes en optijd gebeurd. Wij zijn zeer tevreden.

Erg, snel, afspraken nagekomen

Prettige contact en nette levering

Prettige contact en nette levering

Snel en betaalbaar

Goed contact snel bezorgd en ook weer opgehaald zoals afgesproken

goed verlopen

Alles verlopen als gewenst, goede service, en contact.

Mijn eerste huur van een container was prima geregeld.

De container was keurig op de afgesproken dag geleverd. Plaatsen van de container was afgesproken op een parkeerplaats bij de buren. Was ook prima uitgevoerd evenals het ophalen. Prima ervaring.

goede service

Mooi op tijd geplaatst en een paardagen later weernetjes weggehaald.

prima service voor een prima prijs

Expres een dag van te voren besteld dan weet je zeker dat de container er s morgens staat als je hem nodig hebt .....en keurig op de opgegeven dag weer opgehaald .....Top

Keurige containers zijn netjes geleverd, op tijd en vakkundig.

Snel en vakkundig geleverd

Wij wonen in een doodlopende straat. Altijd lastig met parkeren. Niet voor de mannen van Arnovddungen! De container werd precies geleverd op de plek die wij graag wilde.

Snelle en correcte aan en retour levering

Denken mee met plaatsing om laden eenvoudig te maken

Geweldige service

Zeer makkelijk om een container te bestellen online en ook de ophaalservice is super . En niet te vergeten , ook goede prijzen

Besteld en direct geleverd! Aardige mensen aan de telefoon als je een vraag hebt . Kortom je krijgt geleverd waar je om vraagt!

Super service

Snelle reactie, goede service en vriendelijke en meedenkende chauffeur.

Alles was goed en snel geregeld

Ik heb op de website een kleine container besteld en betaald. Deze werd dezelfde dag nog geplaatst. Ik heb hem dezelfde dag nog gevuld. 's Avonds heb ik het ophaalverzoek geplaatst. De dag daarna is hij weer opgehaald.

Lambertusstraat 11 a

5257NB Hedikhuizen