Hele prettige onderneming

Mijn ervaring met vd dungen is zeer prettig. Ik ben zeer te spreken over het telefonisch contact met de dames . Ze denken mee en zijn heel vriendelijk. containers zijn op tijd op de plaats van bestemming en de chaufeurs zijn ook sociaal en vriendelijk. mvg bjorn van der kruijssen Dablotimmerwerken

heel goed

telefoniste was heel duidelijk en de het brengen en ophalen via de site werkte uitstekend

snel geregeld en goede service

Eenvoudig en snel geregeld en levering netjes op tijd + goede service van chauffeur.

Top super service

Keurig volgens afspraak geleverd, chauffeur dacht goed mee op locatie. Echt een aanrader top service

Een bedrijf die moeiteloos doet waar het voor staat.

Prima geregeld

Prima geregeld

Ze zijn er altijd op tijd! Container word netjes geplaatst in overleg. Altijd tevreden.

Goed contact met de centrale

We hebben 5 containers besteld, waarvan er een paar op dezelfde dag gewisseld moesten worden. Wij waren zelf laat met dat aanvragen maar het is toch elke keer voor elkaar gekomen.

Super geregeld

Zonder enig telefoontje wordt er gedaan wat er gevraagd wordt.

Snelle service met brengen en halen

Professioneel en zorgvuldig

Fijne website en redelijke prijzen. De container is op tijd geleverd en op de millimeter op de goede plek geplaatst!

Al 5 containers gehuurd, altijd even snel geplaatst als opgehaald. Minpuntje: Jammer dat je niet contant kan betalen..

komen afspraken na, top

komen afspraken na, top

Heel goed en snel contact

Snel contact en houden zich goed aan de afspraken.

Komt nog

container wordt pas 27-12-2021 geleverd dus kan nog niks zeggen over mijn ervaring met U

goede ervaring betreft afspraken en levering.

afspraken via de site worden goed nagekomen.

Goede service en snelle levering

Ze waren netjes op tijd en hebben mijn super goed geholpen. Veder waren ze super beleefd en hebben ze ook een uitleg geven dat ze niet een precieze tijd konden aan geven maar wel ochtend of middag waardoor je al veel rekening mee kan houden.

Top bedrijf

Flexibel

Het huren via internet gaat gemakkelijk, het wijzigen al na plaatsing ook. Afspraken halen/brengen top.

hele goede en snelle service

dat er een hele snelle service is als je belt of online besteld

vervelend om niet telefonisch te kunnen bestellen

vervelend dat slechts via de website besteld kan worden zonder dat er overleg mogelijk is. gelukkig zijn wij al bekend met het bedrijf met goede ervaring dus het gaat hier alleen over de wijziging van de manier van bestellen. De levering gebeurde snel en goed. dank

Perfect!

Alles netjes volgens afspraak, keurig geregeld!

goed geregeld

alles naar wens verlopen, zowel het brengen als het ophalen, netjes en zonder problemen. Ook aan de telefoon met bestellen aardig, zeker een aanbeveling voor de volgende keer.

Goed en makkelijk bereikbaar online en telefonisch behulpzame mensen

zeer goede service

zeer goede service