Goede ervaring

Goede klantenservice en mooie producten. Heb hier lekkere warme sloffen besteld voor een goede prijs die heerlijk zitten.

Snelle levering en zoals verwacht

De schoenen zien er uit zoals op de foto. Ze werden snel geleverd.

Fijne schoenen

Mijn dochter vind die schoenen heel fijn lopen en vind ze ook mooi.

Super mooi

Ik ben erg blij met mijn veter boots

Ik ben heel tevreden over de snelle levering, en de kwaliteit van de mooie schoenen. Ga er zeker nog kopen.

Snelle levering en schoenen zitten perfect

Mooie kwaliteit.

Mooie stevige schoenen van goede kwaliteit en snelle levering.

Een hele goede nette klantenservice

Hier bestel ik eindelijk al mijn schoenen. Lopen heerlijk en goed prijs kwaliteit. Goede klantenservice die luisterd en het probleem oplost.

Heel netjes

Ik had laarzen besteld maar was niet zeker of mijn kuiten erin konden, en dat was dus het geval dat het te strak om de kuiten zat. Ik heb ze netjes terug gestuurd en binnen een dag was het geld terug.

Snelle levering schoenen zijn Top zien er goed uit lopen perfect

Goei klantenservice die voor iedereen klaar staat om mensen te helpen

Fantastische website en winkel met uitstekende service! Jullie krijgen van mij vijf sterren ⭐⭐⭐⭐⭐. Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij GoedkopeSchoenen. De prijzen zijn geweldig en de kwaliteit van de schoenen heeft mijn verwachtingen overtroffen. De website is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het bestellen snel en soepel verliep. Wat me vooral opviel, was dat zodra ik iets bestelde, het pakket direct werd klaargemaakt om te verzenden. Binnen een paar dagen werd het pakketje al snel bij mij thuis bezorgd. Daarnaast is de klantenservice vriendelijk en altijd bereid om te helpen, wat ervoor zorgt dat je als klant tevreden bent. Ik zal hier zeker vaker bestellen en beveel deze winkel van harte aan aan iedereen die op zoek is naar stijlvolle en betaalbare schoenen!

Leuke schoenen voor minder geld

Fijn web winkel met leuke hippe schoenen en laarzen voor minder geld. Ik koop er veel voor weinig. Altijd netjes en snel bezorgd.Top!!

Levering niet correct

Ik kreeg een mail dat mijn pakje geleverd was , maar nooit iemand aan mijn deur gehad terwijl ik degelijk thuis was. Heb wel de dienstwagen in volle vaart zien langsrijden in een doodlopende en speelstraat. Hij had mijn pakje geleverd in nummer 109, terwijl de chauffeur noooy de moeite heeft gedaan om eerst aan mijn deur te bellen!!

Heerlijke boots !

Erg tevreden over de boots. Twee paar mooie schoenen!

Super schoenen

Ik ben echt fantastisch van jullie. Mooie betaalbare schoenen die altijd lekker lopen!!

Helemaal top

Snelle levering, en fijn product. Ben er blij mee

Betaalbare leuke schoenen

Super leuke schoenen voor een betaalbare prijs!

Top!!

Ruime keuze en snelle levering!!!

Prima service, snelle levering alleen jammer dat postnl zo vreselijk is om door te rijden en niet aan te bellen dus je pakket gewoon naar een afhaalpunt gaat. Jammer erg jammer

Mooie goedpassende schoenen, zal zeker vaker bestellen

Er ging iets verkeerd met mijn bestelling Heel snel en vriendelijk geholpen

Geweldig!

Super snelle levering, al meerdere schoenen besteld. En allemaal geweldig.

Er kwam net na mijn bestelling een kortingscode online. Ik heb netjes mijn korting en de hele gave schoenen ontvangen. Dat is nou service. Ik ben ontzettend blij!

Goed Snel Duidelijk

Helemaal top

Snelle levering. Maat en hakhoogte klopt precies met de beschrijving. Mooie laars kleur en foto precies zoals in het echt. Super blij mee.

Taminiausingel 15

6662MD Elst