Je krijgt wat je ziet

Toppie!

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Hele leuke collectie waar moeilijk uit te kiezen valt.

Vlot

Vlot verstuurd, netjes, product zoals omschreven

Mooie schoenen Top levering

Top !

Volgende dag in huis regel klopt , maat klopt , echt super !!! Heb al mondeling reclame gemaakt .

Ik werd netjes op de hoogte gehouden over het verzenden van mijn pakket en een snelle levering

Toppers!!!

Ik koop nu al mijn schoenen bij goedkope schoenen, ze zitten altijd als gegoten en als het niet past is het heel makkelijk om terug te sturen en dan krijg je direct weer de goede maat toegestuurd. En het is zo makkelijk bestellen omdat het online is, je kunt de schoenen goed zien en ook van alle kanten. De prijzen vind ik ook meevallen, en met de sale is altijd wel wat te vinden wat erg leuk is.

Ik heb nu voor de tweede keer besteld en heb er geen spijt van en zal zeker vaker bestellen. Kwaliteit is gewoon goed.

Snelle verzending

Goede schoenen voor een goede prijs

Zeer prettig en snelle levering

Snel

Snel

Super goed

Bestel hier altijd mijn schoenen goede kwaliteit mooie prijzen. Bij problemen wordt het direct goed opgelost. Gewoon een top bedrijf.

Uitstekende service

Ik had bestelling geplaatst en nog wat vergeten. Na mailverkeer items nog toegevoegd en meegeleverd. Super service en al volgende dag geleverd!! Zoals altijd dik tevreden .

Snelle levering.

Snelle levering, goede service!

Super website waar de keuze reuze is een de service top!

Alweer een hele fijne ervaring wanneer ik bij jullie bestel! Twee paar schoenen besteld maar helaas paste het ene paar niet. Online m'n retour ticket geregeld en betaald, en al vrij snel nadat het pakketje terug was gestuurd, stond de pakketdienst met mijn juiste maat alweer op de stoep! Top!

Goede kwaliteit

Mooie sneakers niets op aan te merken

Schoenen zitten fijn snel verzonden

Toffe western laarzen

Makkelijk bestellen, makkelijk betalen en toffe western laarzen, ben erg tevreden.

Goede schoenen en snelle levering

Doen wat ze beloven Schoenen lopen heerlijk

Lekker goedkoop

Sneaker/instapper voor de 2e keer gekocht. Was al op zoek gegaan maar gelukkig waren ze er weer.

Correcte afhandeling

Ik raad deze site zeker aan. Altijd een correcte afhandeling zelfs bij een retour. Hun beschrijving van de producten kloppen met de werkelijkheid

Goeie webshop

Mooie schoenen voor een leuk prijsje maat klopt

Snelle levering! Leuke slippertjes

snelle service

tevrede snelle service maat precies

Taminiausingel 15

6662MD Elst