Goede service en kwaliteit, mooie schoenen!

Dik tevreden!

Mooi schoenen en snelle levering!

Schoenen waren binnen 2 dagen al binnen. Hele goede kwaliteit voor een niet al te hoge prijs. Zou zeker nog een keer bestellen.

Snelle nette levering

Goede en snelle levering Artikelen keurig verpakt

Mooi

Mooie spullen en kan het mooi retouren

Leuk

Leuke tasjes snel bezorgt

Pico Bello.

Voor de 1e keer schoenen besteld en was verbaasd over de snelle levering. Andere dag al in huis.

Kwaliteit snelle levering

Ik heb 3 paar sneackers en 2 paar sandalen gekocht en ben eeg tevreden, kwaliteit is top pris is top en snelle levering. Ik weet waar ik leuke schoenen kan kopen.

Inderdaad goedkoop, maar leuk en goede service!

Inderdaad goedkoop, maar leuk en goede service! Helaas bleek een item niet beschikbaar, kreeg netjes de optie om iets anders uit te zoeken of geld retour. Toen rest zending kwam was er helaas iets mis gegaan, maar ook dat werd netjes opgelost, top!

Leuke schoenen voor weinig

Leuke schoenen die ook nog eens goed zitten. Blij mee!

Mooi

En op tijd thuis mijn bestelling

Geweldig wat een super service

Ik had schoenen besteld.dit betrof 2 paar.en 1 paar daarvan was een maat te klein.na contact te hebben gezocht met de vraag hoe we dit konden oplossen zonder extra kosten te maken.heb ik na een paar dagen alsnog een paar schoenen in de goede maat ontvangen

Mooie schoenen en tassen

Alles wat ik besteld had is prima in orde

Altijd snel geleverd. Pasvorm prima. Regelmatig schoene en laarzen besteld valt nooit tegen.

Alweer super

Hele snelle levering. Mooie kwaliteit schoenen met de perfecte passaatwind.

Snelle levering ,goede kwaliteit en prijs verhouding

Bevalt prima

Snelle levering, tevreden,bij klacht snel hulp en een oplossing.

Een hele goede ervaring

Al veel sneakers bij goedkopeschoenen besteld. Ze lopen heerlijk . Neem je eigen maat. Zeker een aanrader

Snelle verzending leuke prijzen

Blij met mijn cowboylaarsjes Voor leuke prijs hippe laarsjes aan mijn voeten Verzenden ging heel vlot

Altijd goed en snel .....

Pas maat goed, snelle verzending, goede prijs/kwaliteit

Ik heb al vaker wat besteld bij goedkopeschoenen.nl Het word snel verzonden, prijs/kwaliteit is goed, reageert snel op vragen. Dus het is zeer zeker een goede betrouwbare internet winkel.

Super! Mooie laarsjes, zitten heerlijk en leuke prijs. Snel verstuurd, dag later in huis. Volgende keer graag weer! Bedankt.

Na besrelling geplaats te hebben snel in huis.

Mooie schoenen altijd tevreden.

Leuke schoenen voor een leuke prijs

Fijne webwinkel met een grote keus aan leuke schoenen en laarzen. Altijd snel en netjes geleverd.

Mooie westernlaarzen

het verrast mij elke keer weer dat ik met mijn stevige kuiten toch weer in de westernlaarzen pas, heel blij mee.

Fijne website

Makkelijke website, en snelle verzending

Taminiausingel 15

6662MD Elst