Super!!

Snel geleverd. Schoenen passen altijd perfect.

zeer correct

Snelle en correcte levering

Tot zover goed

Had klacht gemeld, en kreeg vrij snel reactie.

Steeds snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van de levering en over de service na verkoop. Had problemen bij het bestellen en ze hebben mij prima geholpen. De schoenen van La Strada zitten ook zeer fijn.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding

Slecht

Slechte ervaring

Snelle levering en mooie laarzen. Hoop ze lang te kunnen dragen dus hopelijk ook van goede kwaliteit

Schoenen top verzendkosten heel veel

De schoenen zijn top, alleen nu heb ik voor de eerste keer een paar laarzen binnengekregen die niet voldeden aan de verwachting, dan betaal je € 5,95 verzendkosten, wil je ze terugsturen betaal je € 7,95!! Dus € 14,00 weggegooid!! Dus nee ik neem het risico niet meer...helaas....

Betaalbaar

Leuke keuzes aan verschillende moderne betaalbare schoenen

Kwaliteit voor weinig geld

Dit is de tweede keer dat ik hier laarzen heb besteld en ze zijn geweldig. Maar klopt, kwaliteit voor weinig geld...ze zijn goed verpakt en een snelle bezorging.

Super leuke schoenen en tassen

Leuke schoenen en tassen, snelle ,evening, leuke acties en prijzen

Het is altijd goed

Alles wat ik bestel word op tijd en snel geleverd De maten zijn altijd goed

Schoenen besteld . Zouden op maat vallen maar vallen maatje kleiner uit. Andere besteld die vallen wel op maat.. Zag daarna pas dat ik het 1e paar niet terug kan sturen en mijn geld terug krijg . Zo jammer...zit nu met 1 paar waar ik niks mee kan..

Ze zijn echt goedkoop en zien.er.heel goedkoop uit

Goedkoop duurkoop

Snelle levering!

Snelle levering van een superleuk tasje!

Heel erg goed

Jullie bedrijf werkt goed geeft duidelijk aan wanneer de bestelling komt En jullie schoenen bevallen mij goed

Goede betaalbare schoenen

Goede betaalbare schoenen en wordt snel geleverd

Mooie tas gekocht goede kwaliteit en snelle levering

Toppers

Zo gaaf al die kleuren, altijd een match op mn werk als receptioniste. Bezoek vraagt gelijk welke laarzen ik er bij aan heb. Love it

Super leuke schoenen voor een nog betere prijs!

Ik heb al meerdere malen bij deze site besteld. Site is overzichtelijk en een bestelling plaatsen is zeer gemakkelijk. Het leukste moment!!! Als de schoenen worden bezorgd. Dit komt altijd overeen als op de website getoonde artikel. Enige minpuntje is dat de schoenen soms kleine uitvallen als de website aangeeft.

Geweldig!

Voor het eerst 2 paar laarsjes besteld. Ze worden heel netjes geleverd. Keurig ingepakt in de doos. Supermooie laarsjes. En dat voor zo'n lage prijs. Hier word ik heel blij van!

Regelmatig bij jullie bestellingen gedaan, tot nu toe ben ik er heel blij mee, Mooie colektie,,,

Snelle levering, goede service. Goede kwaliteit/ prijs verhouding

Prima. Al aantal keren gekocht en zeer tevreden

Op maat vallen klopt niet bij jullie heb 37 en de laarzen die ik gekocht heb zijn een maat te klein

Maten kloppen niet

Taminiausingel 15