Zeer goed ... zoals gewoonlijk

De service is perfect en snel. Altijd blij met www.goedkopeschoenen.com

Gave schoenen, sneakers en laarzen voor topprijzen

Leuke collectie. Snelle levering. Goeie service

Super leuke items en snelle levering

Geweldig mooie items en snelle levering

Super mooie goedkope schoenen

Heel veel verschillende soorten schoenen. Ik heb nu al 2 paar sloffen en 2 paar schoenen gekocht, ze zitten allemaal super lekker en ook nog eens heel snel geleverd!

Super leuke schoenen voor betaalbare prijs

Leuke schoenen en snelle levering. Ik ben happy

Formidabel

Mooie leuke schoenen! Goede snelle levering! Top winkel!!

Leuke schoenen, leuke prijs!! Snel binnen.fijn met klarna kunnen betalen. Ik ben fan van jullie

Snelle levering. En voor dat geld prima schoenen. Ik ben vd 9.99 schoenen gegaan

Snelle levering mooie schoenen en een goede pasvorm

Prima prijs

Schoenen voor een prima prijs en ze zien er superleuk uit. Enige minpuntje dat maat 41 snel uitverkocht is

Ze passen altijd

Mooie schoenen met vooral de sneakers

Super snelle service.

Schoenen snel in huis en ze zitten perfect. Mooie prijs kwaliteit verhouding

Super gave schoenen voor leuke prijzen!!! En ze lopen ook nog eens super fijn! Heb ondertussen al heel wat paren besteld voor mezelf en mijn kinderen. Kwaliteit is boven verwachting voor deze prijs. Ik dacht als ze één seizoen mee gaan ben ik blij. Maar we dragen ze echt langer. We bestellen regelmatig, voor de gym, sport, dagelijks, ieder seizoen passende kleuren. Gewoon omdat de prijzen zo leuk zijn, dat het ook kan.

Snelle levering en in prima staat

Maat is correct en zitten goed

Leuke site

Snel in huis en prachtige laarzen

Toppers

Heb er twee maal besteld. Goede snelle levering en geen flut spul.

Alles precies goed

Wat ik online zie vind ik prachtig. En wat ik thuis ontvang ziet er precies zo uit (in tegenstelling tot sommige dropshippers). Er zijn duidelijke berichten over bezorgtijd en die kloppen. De schoenen zitten altijd als gegoten. Dat lukt me in schoenenwinkels zelfs niet. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Ik ben een heel tevreden klant.

Snel in huis, goede pasvorm, wat je ziet is wat je krijgt

Laarsen

Heb online bestelt door eigen fout verkeerde maat binnen gekregen De zelfde dag retour gedaan 2 dagen er na de goede maat gekregen Zeer fijne ervaring gehad zo als het hoort de kwaliteit is perfect

Toppie

Altijd snel en gemakkelijk

Snelle levering, goed service

Schoenen snel geleverd, prcs zoals op foto. Ruilen ivm verkeerde maat ook snel opgelost. Raad giedkopeschoenen.com aan!!

Goede prijs/kwaliteit

Leuke goede laarzen voor een mooie prijs en een super snelle levering

Super snelle service

Bij n ruiling , super snel n paar in grotere maat geleverd top . En mooie schoenen voor een leuke prijs .

Tot nu toe,alle schoenen geweldig

Taminiausingel 15

6662MD Elst