Super goede service en snel

Super tevreden over alles

Ik ben erg blij met de laarzen. In mooie zachte stof en staat geweldig onder een rok en broek. Ook de kleur is mooi. Had ze alleen wat smaller bij de kuiten gewild. Ik draag zooltjes in de laarzen in maat 40.

Hele fijne website met mooie modieuze schoenen en betaalbare schoenen. Nu al een paar keer besteld en komen hun afspraken na.! Ook na een vraag werd ik heel snel netjes per email te woord gestaan. Ga zo door! Ik ga zeker nog vaker bestellen

Topper

Nu 2 keer laarsen besteld en beide precies als op de foto heel blij mee

Prima!!!!

Snelle levering, pantoffels besteld, precies als afbeelding, prima kwaliteit!!!

Ik heb al een paar bestellingen geplaatst en elke keer super ontvangen en snel geleverd en ook de kwaliteit is top van de producten ik hoop er nog vaak te kunnen bestellen

Ik heb al zoveel schoenen gekocht. Goede service en zitte. Altijd perfect.

Snelle en betrouwbare levering

Prettig

Super fijne svhoenen blij mee

Zeer snel en netjes geleverd , schoenen goed in gepakt

Mooie laarzen en super snel geleverd

Ik zag de laarzen online en was op slag verliefd. Eenmaal binnen waren ze nog mooier als op de foto. Blij mee!!!

fijne sneakers

zitten lekker voor een mooie prijs ideaal voor in de zorg !

Waar naar geld

Alles goed geregeld.alleen het bestellen en terug sturen qua kosten erg duur.

Super snelle en nette levering

Leuke schoenen, snelle levering en als er iets retour moet zit er een duidelijke brief bij hoe je dat moet doen.

Goed =goedkopeschoenen

Prima levering, prima service = in een woord GOED!

Leuke schoenen voor een leuke prijs

Al meerdere keren schoenen gekocht. Snelle levering.

Al verschillende besteld gehad, en allemaal goed! Keurig netjes, complimenten voor jullie.

Heel fijn

Korect en snel

Helemaal top

4 paar schoenen besteld voor mezelf en mijn dochters. 1 paar boots vielen erg klein uit. Retour gestuurd en gevragen voor 2 maten groter. Was binnen 1 week geregeld...... top!

Top schoenen

Mooie laarsjes, zitten perfect en keurig op tijd verzonden

Goed product, snelle levering, prima service

Goed en niet duur

Mooie schoenen, goede prijs, snelle levering en de maat komt overeen met mijn eigen schoenmaat.

Alles goed

Ik had de boots snel in huis.

Ik bestel meestal mijn schoenen hier alleen nu had ik 2 paar boots waarvan 1 zwarte leren waren maar, ik had suede besteld. Ik hou ze wel want terug sturen zit kosten aan vast. (Dat is jammer omdat het mijn fout niet is) Verder tevreden!!

Taminiausingel 15

6662MD Elst