Het was heel goed

Mooie schoenen en snelle levering

Zeer tevreden. Mooie schoenen voor een mooie prijs. Goede service en snelle levering.

leuke schoenen goede kwaliteit

schoenen voor kleinzoon besteld en medische klompen voor mezelf, volgende dag al in huis en goede kwaliteit, klompen zijn stuk goedkoper dan in het UMCG winkeltje en zien er net zo uit

Goede prijs en snelle levering

Ik bestel altijd mijn laarzen en schoenen en ze lopen super lekker en een dag later worden ze al bezorgd. Ík kan iedereen Goedkoop schoenen aanbevelen.

zeer snel reactie

het probleem is snel opgelost

Geweldig en snel

Geweldig en snel!!

Fijne en snelle service.

Top service !!

Bestellen V Levering V FeedbackV RetourafhandelingV Dikke pluim!!!

De schoenen zitten heerlijk

Snelle levering en goede kwaliteit

veel te lang wacheten

duurt te lang voor je uw spullen hebt

Hellemaal top

Snel en keurig afgeleverd

Na bestelling had ik vrij snel alles binnen, daarom heb ik weer bij ze besteld. Kwaliteit is precies zoals omschreven, de maat klopt helemaal. Zeer tevreden dus.

Mooie schoenen

Mooie stevige schoenen en kleur ook perfect Snel in huis na het bestellen

Fijne schoenen waar mijn zooltjes perfect inpassen. Geen zere voeten meer!

Ruilen zonder problemen … binnen een week andere schoenen retour gekregen! Top!

Zeer leuke schoenen

Leuke betaalbare schoenen Snelle levering

Heel toffe, goed zittende schoenen en supersnel geleverd!

Ik bestelde een 1ste keer bij jullie. Ik had 4 paar schoenen besteld. Allemaal netjes in de doos geleverd en dan nog supersnel ook. Of het goed is dat ik jullie site heb ontdekt? Jaaaa, hele leuke schoenen die niet alleen mooi zijn maar ook nog eens gemakkelijk zijn. En nee want ik denk dat ik een nieuwe schoenenkast zal nodig hebben nu ik jullie ken, hahaha.

Op zich wel goed

Ik had een hele kapotte beschadigde met ducktape geplakte schoenendoos om mijn laarzen, de plastic zak was onbeschadigd dus is het niet bij de post gebeurd, ik vind het niet netjes dat het zo het magazijn verlaten heeft, ik zelf zou het nooit zo opsturen naar klanten!

Top.

Mooie collectie, prima prijzen, snelle levering, goede kwaliteit. Weet eigenlijk niet wat ik nog meer moet zeggen.

Snelle levering. Klopt altijd. 1x een dingetje gehad maarcdat was heel snel opgelost.

Perfect.

Snelle levering, uitstekende pasvorm, uiterst tevreden!

Super!!!!

Altijd leuke en goede schoenen /sneaker’s opgestuurd gekregen .. Helemaal blij ermee

Snel al binnen gekregen

Taminiausingel 15