Mooie schoenen

Snel geleverd en hele mooie schoenen

Supergoed

Veel laarzen besteld altijd goed op maat en precies zelfde kleur als je denkt te krijgen Snel bezorgd leuk geprijsd en veel keuze Ook makkelijk om contact met ze te krijgen

Prima webshop,goede service

Al vaker schoenen besteld,altijd goed geleverd,ook een retour is goed gegaan...bestel zeker nog vaker iets bij jullie!

Super goed

Mooie schoenen voor een nog mooiere prijs met ook nog eens hele goede service.

Zeer snelle levering

Zowel de levering was snel en de kwaliteit van de schoenen uitstekend. Een heel tevreden klant.

veel keus snelle levering

ze hebben heel veel keus is niet zo duur en de maten kloppen en hele snelle levering

Goeie en lieve snelle service prachtig materiaal niet duren maat voering perfect daarom een 10 met een griffel zou mijn moeder gezegd hebben weet niet of dat echt Amsterdams is of dat jullie dat ook zeggen iets van vroeger gezegde toen je nog schreef met kroontjes pen met inkt pot maar heel tevreden en blij met de mooie laarsen dank daarvoor

Heb meerdere paar laarzen hier gekocht. Snelle levering, goede kwaliteit en betaalbaar.

Super snelle levering

De la strada gympen zijn super. Helemaal als ze zijn afgeprijsd. Hier loop ik goed op! Heb moeilijke voeten door reuma. Maar de levering is echt top. De volgende dag al in huis. Dus ik ben super tevreden.

Goede en leuke sneakers en leuke prijzen. Snelle bezorging helemaal tevreden

De ene dag besteld en de andere dag in huis. Netjes verpakt en schoenen van topkwaliteit. Heb inmiddels 5 paar La Strada in mijn kast

Goede service, snelle levering. Mooie schoenen.

Ik ben erg tevreden

Schoenen lopen heerlijk

supper

hele mooie en gave coletie en niet duur

Prachtige en mooie schoenen!

Ik kom volgende keer weer bij jullie,echt leuke en mooie schoenen en ook top geholpen! Dank jullie wel!

Mijn gympen zitten als pantoffels. Snelle levering. Kom zeker terug!!!

Geweldige schoenen, snelle nette levering en een mooie prijs.

Alles gaat daar uitstekend!

Makkelijk bestellen en vlugge verzending!

Snelle levering, goede kwaliteit, leuke prijs.

Op de huishoudbeurs laarzen gekocht. Heel blij mee. Eindelijk gekleurde laarzen gevonden. Met de kortingsbon thuis nog n ander kleurtje besteld. Met zo.n prijs doe je dat eerder. Zitten ook nog ns heerlijk. Zeer tevreden.

Goede kwaliteit voor weinig geld

Zitten perfect

Goede en fijne schoenen. Alleen weinig maat 41

Netjes en snel binnen

Mooie schoenen voor kleine prijsjes. Top!

Taminiausingel 15

6662MD Elst