Goeie kwaliteit en goed verpakt en super goeie schoenen

Altijd zeer tevreden!

Snel en goed

Snel en correct

Snelle service en topschoenen!

Op de gok laarsjes besteld..wetende dat ze niet terug konden. Maar passen perfect. Lopen heerlijk en heel mooi zoals de foto! Goede kwaliteit en service was snel en goed!

Geweldig heerlijke schoenen

Goede schoenen en betaalbaar

Nooit genoeg schoenen

Super leuke schoenen voor leuke prijzen. Snel en correct geleverd.

Geweldige schoenen, scherpe prijs, supersnelle levering!

Fantastische ervaring, heel blij met mijn mooie nieuwe laarzen die met een dag geleverd waren. Ik bestel zeker snel weer!

Leuke schoenen voor een leuke prijs

Ik heb al een aantal keer leuke schoenen en laarzen besteld. Ze worden heel snel geleverd en zijn erg mooi. Ze lopen ook nog eens erg lekker dus voor mij echt een aanrader.

Super leuke schoenen! En uitstekende service. En met jullie prijzen word je er gewoon blij van.

Super service en kwaliteit

Heb nu al zoveel schoenen besteld elke keer. Super kwaliteit voor zeer goedkope prijs en hele snelle service!! Uk joop het nergens anders meer.

Goed kwalietijd op tijd geleverd

Zeer snelle levering en goede service

Snelle levering en heel netjes verpakt Wat je niet altijd bij andere bedrijven meemaakt

Onduidelijk retourbeleid

Heb gemaild voor uitleg maar na 1 keer reaktie kwam er nix meer, dus nu weet ik nog nix. Heb schoenen retour gestuurd dus verwacht toch iets....

Altijd de mooiste laarzen met goede kortingen. Soms zijn de maten 39 niet meer, jammer. Maar genoeg andere keuzes.

Goede service en prijs niet te duur

Alles is super! Kwaliteit schoenen, de verkoper en de levering! Al jaren vaste, trouwe klant. Mocht er eens iets zijn word het altijd netjes opgelost. Ook raad ik het iedereen aan om hier te bestellen aangezien ze echt voor ieder wat wils hebben.

Uitstekend zo’n goede service

Uitstekend betrouwbaar bedrijf. Service is prima. Omruilen van artikelen zonder problemen. Echt een bedrijf die ik aanbeveel aan anderen.

Leuke schoenen

Hele leuke schoenen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Snelle levering, dus al met al heel erg tevreden

Veel keus

Snel goedkoop en goed

Mooie goede schoenen voor een hele fijne prijs. Snel geleverd. Bestel al een tijdje bij jullie en heb nog nooit 1 probleempje gehad echt top.

Vind de verzendkosten wel wat aan de hoge kant.

Goed mijn laarzen zijn goed ingepakt aangekomen

Goed een lekker gevoel, de laarzen zijn zoals ik ze heb besteld niet te duur en goed verpakt. Dus een goed gevoel.

Alles is perfect!!

Duidelijke site,alles verloopt soepel,alles is perfect verlopen,van uitzoeken tot leveren aan huis/postadres! Mooie schoenen/laarzen top prijs!!

Geweldig. Ik bestel en binnen paar dagen alles netjes binnen. Zeer tevreden ook over de kwaliteit

Taminiausingel 15

6662MD Elst