Zeer tevreden, snelle verzending,

Leuk en goed

Zitten super goed en lopen lekker. Heb 2 paar verschillende modellen gekocht. Pas 1 gedragen maar die zit echt super en lopen heerlijk.. Vandaag de andere masr eens proberen.. Tot nu toe zeer tevreden.

Super goed lopen lekker

Snel bezorgt lopen goed en goed koop

Goed snelle levering

Besteld ging al vlot Snelle levering En ze zagen er goed uit En vallen op maat

Prima schoenen voor een mooi prijsje. Vielen ook goed op maat. En waren precies als op de afbeeldingen. Kortom zeer tevreden.

Leuke schoenen en snel verzonden.

Goeie kwaliteit. Sneakers.

Zijn superleuke sneakers voor weinig geld.

Prachtige schoenen

Schoenen/sneakers vallen precies op maat ,zitten heerlijk en snelle levering,je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling. Ik bestel tegenwoordig alleen maar de schoenen ij jullue

super

snel geleverd en meiden blij met de schoenen

Top zeer tevreden leuke schoenen + tassenwebshop snelle leverig!

Altijd nette service

Goede service,snel geleverd wat gezegd wordt

Goede service,snel geleverd als wat beloofd,netjes ingepakt

Zitten lekker

Waren snel geleverd

Perfecte service

Had schoenen besteld die te groot vielen aan gemeld voor retour binnen 2 dagen me geld terug

Snel verzonden , correct contact gehad over mijn vakantie zodat ze het later konden verzenden . Aanrader !

Goed geregeld en volgende dag binnen

Jullie tassen zijn echt mooi en van goede kwaliteit net als jullie sneakers ik bezoek jullie ook altijd op de beursen maar ik heb nu ook al een paar keer online besteld en dat is ook fijn geregeld het enige minpunt zijn alleen de hoge verzendkosten jammer dat jullie niet vaker een atie doen van gratis verzendkosten

Zolen verkleuren na even dragen

De zolen van zwart naar wit in 1 x dragen echt waardeloos en zeer slechte kwliteit

Super tof!

Heel snel geleverd! Super toffe schoenen, vallen prima in maat! Prijs is ook zo goed! Ik ga er zeker meer bestellen

Zeer betrouwbare webshop en geweldige schoenen

Altijd super leuke schoenen voor een leuke prijs. Reageren altijd en bieden snelle oplossingen. Ik zeg top.

goede en snelle service

Snelle levering van de schoenen. Mijn vraag werd op facebook snel en duidelijk behandeld. Alleen jammer dat de kleur niet overeenkomt met de foto op internet. Maar wel leuke schoenen.

Hele snelle levering ,schoenen lopen heerlijk mooie kleuren

Helpen mij goed

Bij Post .nl probleem met de levering ,email gestuurd en jullie team gelijk een onderzoek gestart ,dus ben benieuwd en nog in afwachting van mn laarzen die ik bij jullie besteld heb

Pakket wassen vlug geleverd Voor mindere prijs dan wat ik kon vinden.

Gisteren besteld en nu al in huis en ze lopen lekker en ook nog is de goeie maat, niet veel winkels hebben maat 45 voor vrouwen en dit is gewoon TOP.

Taminiausingel 15

6662MD Elst