zeer goede service

Als ik bestel bij Goedkopeschoenen is het altijd goed. Zeer snelle levering. En als iets niet goed is of geruild moet worden, kan dit altijd zonder probleem.

Altijd leuke schoenen

Altijd betaalbare schoenen als je niet veel kunt besteden

Supper

Snelle levering En goede schoenen

Snelle levering, zeer mooie schoenen. Lopen super fijn.

Ik had de schoenen bezteld voor me kleindochter eerst had ik een paar die waren te klein en nu andere besteld . Die vielen wel goed

Maat klopt altijd en superleuke schoenen voor een hele mooie prijs

Leuke, fijne en betaalbare schoenen.

Ik heb al een aantal keren een bestelling gedaan en ik ben nog nooit ontevreden geweest zowel voor de bestelling op zich als ook de aflevering,.

Snelle service en goed produkt

Slippers in de aanbieding gekocht. Hele goede kwaliteit voor de lage prijs

Ik ben in meerdere opzichten meer dan tevreden!

Goedkoop, snelle levering, maat klopt, mooie schoenen.

Mooie schoenen voor goede prijs

De air sneakers zijn mooi, mijn maat alleen constant uitverkocht. Bij maatvoering staat ruim op maat, dus toch een maat kleiner besteld (die was wel op voorraad, ik val tussen 2 maten), maar die is toch net te klein. Dus gewone normale maatvoering.

Goede kwaliteit. Mooie schoenen zitten heerlijk. Snel geleverd.

Super tevreden!

Ik had iest besteld en was niet meer in voorraad mailtje gekregen en was direct in orde

Prima snaekers

Snel geleverd, pasvorm prima, geen plastic rotzooi. Schoenen in leuke kleuren dus voor iedereen wat te vinden.

Snelle levering, perfect voor elkaar!

Snel geleverd, uitstekende prijs. Kortom, perfect zo!

Hwt zelfde als de op de foto zitte lekker

Super blij met me nieuwe slippers

Leuke prijzen voor alles.

Top servive

2 linker schoenen ontvangen, na mailtje volgende dag rechter schoen gekregen. Top service

Top geregeld

Voor de 1ex hier besteld. Wist niet of bv de maat goed is enof de kwaliteit. Maar 3 paar besteld en alle 3 goed van maat en goede kwaliteit. Ga hier zeker nig meer bestellen.

Heel mooi

Mijn eerste bestelling binnen gekregen en moet dan verwacht. Ben er heel blij mee

Fijne schoenen, goede service

Heb al meerdere keren besteld. Ben zeer tevreden, snelle levering . Zal nog vaker bestellen

Super schoenen

Mijn ervaring wat ik ook besteld Ze zitten altijd goed Ga ik naar een winkel hebt ik altijd problemen Bij jullie zitten ze gelijk goed Snelle levering

Vlug

Vlugge levering Zeer tevreden over mijn aan koop

Goeie ervaring bestelling plaatsen betalen en vaak binnen 2 dgn bestelling in huis.....en altyd netjes en correct verpakt.....

Zeer mooie schoenen , alle kinderen en ik zelf waren mega blij met onze air sneakers

Toppie

Super service altijd netjes