Goede Kwaliteit en service!

Ik heb 10 badlakens besteld en 6 strand lakens. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Mooie kleuren! Blij met mijn aankoop.

Helaas, tot 2x toe mijn pakket bij DHL kwijtgeraakt! Maar wel super goede service gekregen! Heel erg bedankt!

Mooi product, goede prijs en snelle levering

Zacht, comfy en stijlvol!

Een lekkere zachte badhanddoek om uren op het strand mee te vertoeven! Tevens ook heel stijlvol! Meteen een set gekocht voor mijn uitzet!

Zeer goede service en producten

Ik heb twee bestellingen geplaatst waarbij eentje niet goed was doorgekomen intern. Dit is top opgelost en snel geleverd achteraf. Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ik had dekbedovertrekken en handdoeken besteld. Blijven heel fijn na het wassen! Ik zeg top

Mooie producten van goede kwaliteit

Beddengoed en handdoeken besteld en deze zijn van zeer mooie kwaliteit. Het wordt snel geleverd en via de mail wordt je keurig op de hoogte gehouden.

Prachtig dekbed, mooie kleuren en die blijven mooi.

Meerdere dekbedovertrekken van Dindi en wij zijn er super tevreden over. De kwaliteit is goed en de kleuren vervagen niet na een paar keer wassen.

Heel erg blij mee. Goede kwaliteit. Leuke print. Snelle levering!

Fijne winkel om op te bestellen

Ik heb de strandlakens besteld, ze waren binnen 3 dagen binnen echt heel snel. Ze zijn zo groot heel fijn, zeker een aanrader.

Mooi beddengoed

Fijn beddengoed, lekker soepele stof. En voor en hele scherpe prijs.

Heerlijke handdoeken voor een goede prijs

De Handdoeken van Dindi staan prachtig in onze badkamer en drogen fijn!

Mooie dekbedden voor een goede prijs

Mooie printjes die je niet overal ziet en voor een goede prijs!

Er wordt veel beloofd en weinig geleverd

Lange levertijd, dus niet voor 23u besteld morgen in huis, absoluut niet Uiteindelijk bestelling geannulleerd, nu hopelijk snel mijn geld terug Compensatie of een tegemoet komertje doet deze website ook niet aan, hoe hou je je klanten

Mega zachte en fijne handdoeken!

Heel erg blij met mijn nieuwe badlakens en handdoeken. Leuke print en ze zijn echt superzacht! 24 uur in azijn en water laten weken en dan wassen. Perfect!

Snelle levering Mooie kwaliteit Heel blij mee !!

Het motiefje is erg leuk!

Ik vind het motiefje erg leuk en de stof is prima, wat minder is is dat er geen drukknoppen of iets aan het einde zitten, dit maakt dat mijn dekbed er nog wel is uitglijd.

Prettige ervaring

Gevonden via een Instagram advertentie en ik werd blij verrast. Mooi beddengoed, goed te navigeren website, mooie deals en fout bestelde items retourneren ging erg makkelijk! Ik kom zeker terug.

Super kwaliteit en snel geleverd

Een mooie set beddengoed en matrasovertrek. Heel fijn materiaal. Snel geleverd. Ook goede prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: ik ben zeer tevreden!

Super goede kwaliteit en snelle levering

Super mooie producten. Heel blij mee.

Snel, mooie en super leuke artikelen

Top! Snel in huis en love de graphics

Snelle bezorging, erg fijne stof!

We hebben nu 2 weken onder onze nieuwe dekbedovertrekken geslapen, en ze slapen heerlijk! Fijn, zacht stofje. Helemaal top dat het voor zo’n groot deel gerecycled is! Bezorging was ook snel, zelfs 4 extra kussenslopen er bij gekregen.

Ongelooflijk origineel!

Dit is nu al de tweede keer dat ik iets bestel op dindi. De kwaliteit is zo goed en de designs zijn mooi en origineel. Zeker een aanrader voor een goeie prijs en goeie service.

Goede dekbedovertrekken

Inmiddels al twee dekbedovertrekken besteld bij Dindi. Super fijne overtrekken en van goede kwaliteit. Ook erg leuk printje.

Mooie zacht strandlaken

Kwalitatief mooi en zacht strandlaken. Heel blij mee. Aanrader.

Hele fijne strandhanddoek!

Parklaan 81