Mooie producten voor een prima prijs

3 super mooie handdoeken besteld. De kwaliteit voelt erg goed en ze waren snel binnen.

Heel goede kwaliteit

De handdoeken zijn exact zoals ze op de site eruit zien, de levering is ook heel snel. Ik zou zelf terug via deze site bestellen!

Wat een cadeautje om onder te slapen

Eindelijk een heerlijk dekbed dat zacht en koel ligt en een hoeslaken dat hoog genoeg is. Wat is alles mooi verpakt !

Heerlijk slapen

Ik kocht de lichtgele lakens en ze zijn prachtig. Heerlijk zacht, mooie frisse kleur en zalig om in te slapen. Alleen jammer dat er niets voorzien is opdat het dekbed goed in de hoes blijft: geen flessenhals, geen knoopjes, geen instopstrook, enkel een grote opening over gehele breedte van het overtrek.

Mooie producten

Twee handdoeken besteld en ze zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Levering was ook snel!

Super goede service! En prachtige producten. In 1 woord.. wauw!

Mijn vriend en ik gaan op vakantie over 2 weken en wilde nog mooie, zachte & dikke badhanddoeken voor aan het strand! Nu kwam ik terecht op deze super leuke site en zag ik prachtige artikelen! Wij hebben 2 handdoeken besteld en wauw! Wat een snelle en fijne Service & de handdoeken zijn ver boven verwachting! Ze zijn mooi, stevig, mega groot en een echte must have voor aan het strand! Wat een prachtige site met prachtige producten! Wij gaan hier zeker weer bestellen

Prachtige badlakens snelle service!

Hele mooie badlakens besteld, goede kwaliteit. Ze waren snel binnen. Ik raad iedereen Dindi home aan.

Topp!

Snelle levering en hele mooie dekbedden gelijk nog een besteld!

Contact slecht

Ik probeer contact te zoeken over een retour. Maar ze reageren niet om de mail en het telefoonnummer is niet bereikbaar.

Snelle levering en fijne producten!

Producten waren snel geleverd en zijn erg mooi. Helemaal happy!

Te leuk dekbedovertrek

Had al maanden mijn zinnen gezet op een blauw met roze dekbedovertrek en greep m'n kans in de summer sale. Goede kwaliteit, klopt met de foto's. Supersnel verzonden. Top!

Snelle levering en prachtig product

Dindi Home, een merk waar ik nog niet eerder van had gehoord, maar wat mij totaal niet heeft teleurgesteld. Prachtige Strandhanddoeken van goede kwaliteit en nog veel meer, ik kan niet wachten nog meer in huis te halen!

Top snel en mooie kwaliteit

Top snel en mooie kwaliteit

Super!!!

Nieuwe badhanddoeken en strandlakens besteld. Werder snel geleverd , en bleken ook nog erg mooi te zijn. Ben erg tevreden en raad DINDI dan ook aan. Toppie!!

Mooie dekbedovertrek ontvangen.

Snel goede prijs kwaliteit

Super snel verzonden goede prijs en kwaliteit!

Kwaliteit

Ik kocht een stuk of 30 handdoeken, in verschillende maten. En ik vind de kwaliteit zeer goed. Ze zijn ook superzacht. Zeker een aanrader.

Prachtige kwaliteit!

Snelle levering, prachtige kwaliteit badlakens en zo lekker groot!

Precies wat ik wilde hebben!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe handdoek. De grootte is ook echt perfect. Niet meer met mijn hakken in het zand, maar gewoon op de handdoek. Goede service ook. Bedankt!

Mooie producten!

Wij hadden badlakens en handdoeken gekocht. Mooie kwaliteit en snelle levering. Heel blij mee!

Super kwaliteit en zeer snelle levering

2 grote strand lakens besteld, mooie zware kwaliteit. S'middags besteld en andere dag al geleverd. Top service

Voor herhaling vatbaar!

Snelle bezorging, mooie producten en vriendelijke service. Top!

Zo fijne stof en zo lekker zacht

Het overtrek ik zo lekker zacht echt heel blij mee!

Snelle verzending en mooie kwaliteit

Super ervaring!

De handdoeken heb ik in de avond besteld en de volgende dag al in huis! Hele mooie handdoeken. Het heeft ook nog eens een goede prijs.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven