Super!!!

Nieuwe badhanddoeken en strandlakens besteld. Werder snel geleverd , en bleken ook nog erg mooi te zijn. Ben erg tevreden en raad DINDI dan ook aan. Toppie!!

Mooie dekbedovertrek ontvangen.

Snel goede prijs kwaliteit

Super snel verzonden goede prijs en kwaliteit!

Kwaliteit

Ik kocht een stuk of 30 handdoeken, in verschillende maten. En ik vind de kwaliteit zeer goed. Ze zijn ook superzacht. Zeker een aanrader.

Prachtige kwaliteit!

Snelle levering, prachtige kwaliteit badlakens en zo lekker groot!

Precies wat ik wilde hebben!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe handdoek. De grootte is ook echt perfect. Niet meer met mijn hakken in het zand, maar gewoon op de handdoek. Goede service ook. Bedankt!

Mooie producten!

Wij hadden badlakens en handdoeken gekocht. Mooie kwaliteit en snelle levering. Heel blij mee!

Super kwaliteit en zeer snelle levering

2 grote strand lakens besteld, mooie zware kwaliteit. S'middags besteld en andere dag al geleverd. Top service

Voor herhaling vatbaar!

Snelle bezorging, mooie producten en vriendelijke service. Top!

Zo fijne stof en zo lekker zacht

Het overtrek ik zo lekker zacht echt heel blij mee!

Snelle verzending en mooie kwaliteit

Super ervaring!

De handdoeken heb ik in de avond besteld en de volgende dag al in huis! Hele mooie handdoeken. Het heeft ook nog eens een goede prijs.

Ik heb het strandlaken mogen ontvangen op de webiste was ik al verliefd op de mooie mindgroene kleur. Maar in het echt was die nog mooier en super zacht !

Geweldig dekbedovertrek!

Het dekbedovertrek is van heerlijke stof gemaakt, je slaapt er zo lekker onder en de print zijn nergens ander te vinden. De prijs is ook super goed! Snelle levering maakt het plaatje helemaal compleet. Voor ons al het 2e dekbedovertrek bij Dindi dit keer met hoeslaken en ook die is perfect, kortom een 5/5!!!

Heel erg fijn!

Ik zag geweldige handdoeken voor mijn vakantie met 50% korting. Ik besloot ze meteen te bestellen en op de foto’s was ook goed te zien hoe de handdoeken eruit zagen. Ik had het de avond besteld en het was binnen 2 dagen al bezorgd. De handdoeken zijn top en ik wil niks meer anders!

Super kwaliteit strandlakens!

Voor de vakantie 4 strandlakens 180 x 100cm besteld, snel geleverd en mooie kwaliteit voor een goede prijs! Erg blij mee en een aanrader!

Helemaal perfect!

Snelle verzending, goede kwaliteit. Echt super blij mee!

Te leuk!

Geweldige handdoeken gekocht voor mijn uitzet. Super leuke printjes, kwaliteit is goed (geeft geen pluisjes af), leuke prijzen en snelle verzending! Kan geen minpunten noemen!

Zo’n zacht en soepel badlaken. Hemels!

Heb echt al meerdere badlakens gehad, maar deze is stevig, zacht maar niet te zwaar. Perfect in balans. Ben echt fan van de stof en het patroon.

fantastische strandlakens!

ik wilde eigenlijk nog eens een set grote strandlakens kopen. ik zag ineens een reclame van dindi home voorbij komen en dat zag er goed iit! 50 procent korting stond er . nieuwschierig als ik ben klikte ik erop en kwam op de prachtige mosterdgele strandlakens terecht. ik was zo verrast toen ze binnen kwamen ze zijn lekker groot , de kleir is prachtig , ze zijn zwaar, en echt superzacht. ik ga denk ik nog een set bij bestellen! oh en de website zag er ook niet scam uit, maar ergens toch altijd een beetje huiverig met dit soort reclame berichten , maar gelukkig kreeg ik de lakens daadwerkelijk ;)

De producten zijn van goede kwaliteit

2x wat besteld bij Dindi, de stoffen voelen heel fijn aan, het is van goede kwaliteit en ziet er super leuk uit!

Fijn geholpen, fijne spullen

Ik ben heel fijn geholpen door de klantenservice met mijn vraag over een bestelling, welke vervolgens snel binnenkwam. Heel tevreden!

Mooie handdoeken

Mooie handdoeken, zware dikke kwaliteit. Echt blij mee!

Slechte communicatie

Afgelopen zaterdag een bericht gestuurd via what’s app. Gister reminder gestuurd maar nooit een reactie ontvangen.

Suoer mooie en fijne zachte handdoeken!

Strandlakens en handdoeken gekocht. Mooie handdoeken. Gerecycled katoen! Handig met een lusje. En heerlijk zacht met een leuk patroon! Snelle levering en niet duur.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven