Paar mooi badlakens in de sale gekocht, dag erna meteen in huis en ze zijn heel mooi!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Ik heb handdoekjes besteld van een mooie kwaliteit tegen een super scherpe prijs, heel blij mee!

1e keer iets besteld, fijne site, goed product, snel thuisgeblevene. Top!

Heerlijk strandlaken.

Ik zag de advertentie via instagram. Gelijk geïnteresseerd in het leuke design en fijne kleuren. Ik heb 4 strandlakens besteld. Super snelle levering, net verpakt. De lakens zijn van een prima kwaliteit, lekker dik en groot. Ook na het wassen blijven ze hun kleur behouden. Heel blij mee.

Top kwaliteit

Mooie spullen, leuke kleuren en prints, persoonlijke mail gekregen toen iets vertraagd was

Top dekbedovertrekken

Een aantal jaar geleden heb ik voor mijn verjaardag een dekbedovertrek gekregen van Dindi en nu wil ik eigenlijk niet meer anders. De stof is heerlijk zacht en luchtig. In de winter is het lekker warm, maar in de zomer koel genoeg en de kleuren blijven erg mooi. Helemaal tevreden!

Goede kwaliteit en een hele snelle levering!

Prachtige handdoeken en snelle levering! Werd ook goed op de hoogte gehouden wanneer iets nog niet op voorraad was, erg fijn!

Woes heel gelukkig van deze handdoeken!!

Ze zien er niet alleen super leuk uit maar ze drogen ook nog eens heel fijn af! Echt heel blij mee! Ook het beddengoed ligt heerlijk! Wil niet meer anders!

Super blij met dindi

De website, de artikelen en de klantenservice: alles is perfect,

Wat een leuke dekbedden heeft Dindi home! Ik kon bijna niet kiezen. Ook het bestellen ging heel makkelijk en sliep ik een week later al onder een schoon bedje. Ik raad Dindi home zeker aan :)

Fantastische dekbedden

Ontzettend blij met mijn nieuwe dekbedden in de kleur lila en wit en een wit hoeslaken. Ik heb ze in de sale gekocht voor een mooie prijs. Ligt inmiddels een week op mijn bed en ontzettend blij met de kwaliteit. Ik ga hier voortaan al mijn beddengoed bestellen, ben zo tevreden! En al die leuke printjes kan ik ook echt niet laten liggen :)

Prachtige dekbedovertrekken

Uniek, goede kwaliteit en een echte eyecatcher in onze slaapkamer.

Prima bedset!

En de gratis stranddoek is pas echt top!

Mooie producten, je voelt de kwaliteit!

Mooie, fijne producten. Voor iedereen zit er iets bij wat bij je eigen slaap- en/of badkamer past.

Een super mooi dekbed besteld voor de prijs van 49,95. De dag erna werd deze afgeprijsd naar 29,95. Super goede service door het verschil tussen de twee bedragen terug te storten. Verder hele goeie kwaliteit en mooie dekbedovertrekken!! <3

zacht en kleurig!

Een echte aanrader met zijn prachtige zachte en volle tinten, kleuren die je elders niet zo makkelijk vindt. De handdoeken hebben een mooi label dat uitstekend past bij de zachtheid van de stof. Voorzien van een ophanglusje! Mijn nieuwe badkamer heeft een verrassende nieuwe look dank zij DINDI !

Mooie kwaliteit en originele print

Het pakket ontving ik de volgende (werk)dag al. Mooie en goede kwaliteit en ik vond het nog best lastig om een keuze te maken uit al jullie dekbedovertrekken: zo veel moois. Als kers op de taart nog een mooie en grote badlaken ontvangen. Top!

Super handdoeken

Het zijn super fijne handdoeken! Echt een aanrader het zijn super ruime en lange handdoeken:) goeie kwaliteit stof heb de badlakens en strandlaken

Mooie producten

Heb 2 dekbedovertrekken en een hoeslaken gekocht. De overtrekken zijn mooi, zacht en blijven mooi van kleur. Met het hoeslaken heb ik EINDELIJK een hoeslaken gevonden waarvan de maat klopt én die dus om mijn extra dikke matras (tot 32 cm) past!

Goede kwaliteit handdoeken

Ik heb 3 mooie strandhanddoeken besteld en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. De levering was erg snel!

Wat een prachtige handdoeken en washandjes in mooie kleuren! Prettig in gebruik en uitstekend verpakt!

In één woord, top!

Dekbedovertrek is van goede kwaliteit katoen. Mooie kleuren zoals afgebeeld op de site. Prijs kwaliteit verhouding is echt prima. Er was een actie dat je een gratis badhanddoek kreeg en die was ook echt prachtig! Ik zal in de toekomst zeker weer een bestelling plaatsen!

Erg mooie handdoeken!!

Super blij mee de strandlakens zijn prachtig! Ook de washandjes vind ik fijn ze zijn zacht!

Goede en snelle levering

Mijn nieuwe dekbed werd netjes, de volgende dag afgeleverd. Super goede kwaliteit, ben er erg blij mee. Achteraf betalen met Klarna werkt perfect.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven