Goed van kwaliteit en snel geleverd.

De meest zachte handdoeken ooit

Badhanddoeken en gastendoekjes besteld in de kleur terra. De kleur is super mooi en blijft na het wassen ook mooi. De kwaliteit van de handdoeken is erg goed. Heel zacht en de labeltjes zorgen voor een luxe uitstraling. Bovendien was de levering erg snel!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Ik heb handdoeken besteld , ze werden nel geleverd en dr handdoeken zijn van mooie kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Er verrast van de goede kwaliteit Cannes handdoeken. Zacht en dik, super fijn. Zal zeker vaker bij jullie bestellen.

Super Top

Zeer snelle verzorgde levering. super afgewerkte handdoeken TOP

Goede service en fijne producten

Ik had de handdoeken al van dindi waar ik heel tevreden over ben, top kwaliteit en ze blijven mooi! Pas heb ik een aantal dekbedden besteld. Er was perongeluk een verkeerd dekbed gelever. Na contact te hebben opgenomen is na een paar dagen het juiste dekbed geleverd. Top service! De dekbedden zijn van goede prijs kwaliteit verhouding.

Geweldig de volgende dag in huis! Mooie kwaliteit voor een goede prijs!

Fijne materialen, iets langer moeten wachten op levering, maar top product!

Fijn dekbedovertrek gekocht met leuke print

Mooie badhanddoek

Mooie badhanddoek, lekker groot met mooi motief en kleur.

Zo moet het overal gaan

Wat een top merk! Ik ben sowieso helemaal verliefd op de kleuren in beddengoed & badgoed. Buiten dat regelmatig leuke acties, snelle verzending, updates, service. Ik ben om!

Snelle levering fijne handdoeken

Voor onze nieuwe ligstoelen in de tuin ging ik op zoek naar mooie strandlakens. Hele mooie gevonden bij Dindi Home. Woensdagmiddag besteld, donderdag al geleverd. Top!

Snelle levering van prachtig product

Levering was erg snel en de producten zijn precies zoals omschreven werd. Een dikke vette aanrader voor iedereen!!

Snelle levering en een mooi product!

Snelle levering en een mooi product!

Paar mooi badlakens in de sale gekocht, dag erna meteen in huis en ze zijn heel mooi!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Ik heb handdoekjes besteld van een mooie kwaliteit tegen een super scherpe prijs, heel blij mee!

1e keer iets besteld, fijne site, goed product, snel thuisgeblevene. Top!

Heerlijk strandlaken.

Ik zag de advertentie via instagram. Gelijk geïnteresseerd in het leuke design en fijne kleuren. Ik heb 4 strandlakens besteld. Super snelle levering, net verpakt. De lakens zijn van een prima kwaliteit, lekker dik en groot. Ook na het wassen blijven ze hun kleur behouden. Heel blij mee.

Top kwaliteit

Mooie spullen, leuke kleuren en prints, persoonlijke mail gekregen toen iets vertraagd was

Top dekbedovertrekken

Een aantal jaar geleden heb ik voor mijn verjaardag een dekbedovertrek gekregen van Dindi en nu wil ik eigenlijk niet meer anders. De stof is heerlijk zacht en luchtig. In de winter is het lekker warm, maar in de zomer koel genoeg en de kleuren blijven erg mooi. Helemaal tevreden!

Goede kwaliteit en een hele snelle levering!

Prachtige handdoeken en snelle levering! Werd ook goed op de hoogte gehouden wanneer iets nog niet op voorraad was, erg fijn!

Woes heel gelukkig van deze handdoeken!!

Ze zien er niet alleen super leuk uit maar ze drogen ook nog eens heel fijn af! Echt heel blij mee! Ook het beddengoed ligt heerlijk! Wil niet meer anders!

Super blij met dindi

De website, de artikelen en de klantenservice: alles is perfect,

Wat een leuke dekbedden heeft Dindi home! Ik kon bijna niet kiezen. Ook het bestellen ging heel makkelijk en sliep ik een week later al onder een schoon bedje. Ik raad Dindi home zeker aan :)

Fantastische dekbedden

Ontzettend blij met mijn nieuwe dekbedden in de kleur lila en wit en een wit hoeslaken. Ik heb ze in de sale gekocht voor een mooie prijs. Ligt inmiddels een week op mijn bed en ontzettend blij met de kwaliteit. Ik ga hier voortaan al mijn beddengoed bestellen, ben zo tevreden! En al die leuke printjes kan ik ook echt niet laten liggen :)

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven