Goede kwaliteit en snelle levering.

Top kwaliteit producten, heel blij mee. Ook hele snelle leverend en goede service.

Super mooie dekbedovertrekken van super kwaliteit. Daarnaast ook nog super service. Ik had een kussensloop met een productiefout en zonder probleem kreeg ik een nieuwe set opgestuurd.

Mooi kleurrijk dekbed…. Mijn slaapkamer helemaal weer tot leven…

Zachte stof, goede kwaliteit!

Erg fijne, zachte stof van zowel handdoeken als dekbedovertrek. Goede kwaliteit!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit handdoeken. Klantenservice is goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Snelle levering!

Heel tevreden

Het voel nu echt als lente in mijn huis! Ik slaap echt comfortabel en je voelt dat het goeie kwaliteit is.

Uitstekend en super tof design

Uitstekende kwaliteit, mooi katoen. En uiteraard een super tof design! Geeft je slaapkamer in één keer een make-over. Heel blij mee!

Geweldig!!

+ snelle levering + goede kwaliteit + mooi kleur + Lekker zacht

Snelle levering en top kwaliteit :)

Het dekbedovertrek werd keurig afgeleverd. Ik kreeg er nog een 1 persoons hoeslaken gratis bij. Het staat schitterend op het bed en de instopstrook is heel ruim. Dus makkelijk! Een volgende keer, bestel ik weer bij Dindi home.

Lekker zacht, mooi en goede kwaliteit

Wat ik heb binnen gekregen komt overeen met de afbeeldingen, super mooi en goeie kwaliteit. Ik raadt het 100% aan.

Mooi dekbed

Snelle levering. Mooi dekbed. Kleuren komen overeen met foto’s.

Prachtige spullen en goede kwaliteit. Heel erg blij mee

Hele fijne hoeslakens!

3 hoeslakens besteld en liggen heerlijk. Ik ga zeker de beddengoed nog bestellen alleen dat doe ik zodra ik me grote dekbed binnen heb!!!

Hele goede producten en levering

Ik had iets besteld, gelijk dezelfde dag nog verzonden, kwaliteit is uitstekend!

Afwachten.

Ik ben 7 juni jarig. Dan krijg ik het cadeau pas van mijn oma. Dus ik weet nog niet hoe het bevalt.

Hele mooie zachte handdoeken in trendy kleuren voor een redelijke prijs. Perfect Moederdag cadeau!

Aaaaa

heerlijk zacht

prachtig dekbed en heerlijk zacht. Prachtig label op de kussens en het dekbed. Feestje om onder te kruipen. Enige punt van verbetering zou een flessenhals openening of drukknopen onderin zijn waardoor het dekbed er niet uitschuift.

Heerlijk badlaken

Ik gaf een Dindi badlaken cadeau aan een vriendin die een tijdje in het buitenland gaat wonen. Hij was snel in huis, heerlijk groot en de kwaliteit leek op het oog ook top! Vriendin was er erg blij mee.

Super. Prachtige kwaliteit dekbedovertrek!

Prachtige kwaliteit dekbedovertrek. Met een mooi dessin. Zo blij mee. Ook de hoeslakens zijn perfect. Ik ga zeker vaker bestellen bij Dindi.

Mooie producten en snelle levering

Snel geleverd, product zoals verwacht. Erg mooie kleur!

Mooie dekbedden super snel geleverd heel blij mee!

Uitstekende kwaliteit en absoluut plezier met deze vrolijke geprinte lakens

Ik heb ondertussen al enkele maanden plezier van mijn aankopen op Dindi.be. De mix van gerecycleerd en natuurlijk katoen zorgt voor een aangenaam gevoel en slaapervaring. Ook word ik helemaal vrolijk van de leuke prints en stijl die deze lakens hebben!

Geweldig product

Ik heb een dekbedovertrek en een hoeslaken gekocht. Het dekbedovertrek heeft een prachtige kleur en het is een heerlijke stof. Ook het hoeslaken is gemaakt van een fijne stof. Het beddengoed slaapt heerlijk en ik ga zeker nog een keer bestellen!

Great quality!

Beautiful and great quality! Would defibetly get another set! Really nice prints and colors to bright up the bedroom! Also the fabric is very pleasant.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven