Snelle service, dekbedovertrek ziet er leuk uit maar veel te warm

Dekbedovertrek ziet er leuk uit Maar voor ons veel te warm We hebben er 2 nachten onder geslapen en daarna er afgehaald omdat we niet lekker konden slapen

Super mooi dekbedovertrek!

Super mooi dekbedovertrek. Precies zoals op de foto's en slaapt ook heerlijk, aanrader!

Heel mooi dekbed!

Ik twijfelde langere tijd over het bestellen van een dekbed, ik dacht dat voor de prijs de kwaliteit slecht zou zijn, maar liet me toch overhalen toen ik een mooie zag. De kwaliteit is top, ook na t wassen. De slaapkamer ziet mega gezellig uit door dit leuke dekbed!

Snelle verzending en top producten

Ik ben ontzettend tevreden over Dindi! Ik lig er heerlijk onder en de verzending is ontzettend snel. Ik zou dit 100 procent aanbevelen!

Onwijs mooie kwaliteit

Heel mooie kwaliteit beddengoed. Enige min puntje vind ik dat de dekbedhoes helemaal open is en zo je dekbed (eruit) verschuift. Dit vind ik persoonlijk altijd erg vervelend en jammer. Maar verder super tevreden.

Super dekbed en service!

Ik heb een dekbed besteld hier, en hij was exact zoals op de plaatjes, precies wat ik wilde!! Het dekbed kwam snel binnen. Ik ben enthousiast!

Uitstekend!

Top kwaliteit, net als op de foto’s!

Mooi dekbedovertrek, goede kwaliteit

Heel mooi dekbedovertrek. Fijn materiaal. Heel fijn dat er hoeslaken bij cadeau werd gedaan.

Mooie lakens en snelle levering

Super blij met mijn dekbedovertrek en de snelle service!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering. De matrashoes is lekker ruim en past daardoor perfect op een hoger type matras. De kleur is ook heel bijzonder en niet zo standaard en combineert heel leuk omdat ‘ie gewoon nét even anders is.

Prima, snelle levering en goede klantenservice

Ik heb een dekbedovertrek hier besteld, en het verraste me dat ik bij het bellen met de klantenservice, binnen 2x overgaan een medewerker sprak die me snel en deskundig advies bood. Geen menu's of ingewikkeld doorverbonden worden: gewoon gelijk goed advies. Daarnaast verliep de bestelling vlot en was het product zoals verwacht. We slapen nu een tijdje onder ons nieuwe dekbed en zijn zeer tevreden! Ik zou hier opnieuw bestellen.

Lekkerste beddengoed ooit!

Wij hebben 1 set beddengoed van Dindi en het is meteen ons lievelingsbeddengoed. Het slaap geweldig lekker, naar bed gaan en slapen is een feestje

Top top top

Ik heb al twee keer besteld en elke keer zo blij met de lakens , mijn vriend is thuis de kieskeurige op lakens en deze vindt hij helemaal top de stof is ietsje harder waardoor hij dit zo geweldig vindt dat het milieu vriendelijk is ook helemaal top voor het lang kort te maken wij zijn blij en bestellen zeker nog eens.

Een tevreden klant!

Ik werd aangetrokken door de leuke designs. Ik kreeg een leuke korting door mijn eerste bestelling. Ondertussen weet ik dat de kwaliteit ook nog eens super goed is. En niet onbelangrijk, mijn bestelling was erg snel geleverd. Ik zou zeker nog eens bestellen.

Zo fijn!

De dekbedden zijn super fijn. Ze zijn helemaal van katoen en ze hebben leuke printjes, maar ook effen. Dat staat super leuk in de slaapkamer! Ik zou Dindi zeker aanraden!

Goede kwaliteit badlaken! Lekker groot.

Geen nadelen alleen voordelen

Snelle levering,fijne kwaliteit. Wil zeker nog een dekbedovertrek bestellen in de toekomst.

Super goede levering en goede kwaliteit

Toen ik mijn pakketje had besteld kreeg ik een paar uur later al een melding dat mijn pakketje verzonden ging worden, ik kreeg ook gelijk een track and trace, ik werd de hele tijd op de hoogte gehouden hoelaat mijn pakketje werd geleverd en dit klopte ook! Het dekbed is ook van een goede kwaliteit!

slapen met een gerust hart

ik heb voor Dindi gekozen ivm het gerecyclede katoen. Daarnaast verliep de bestelling heel soepel. Dus tevreden. heb het beddengoed net binnen dus kijk uit naar de geruste nachtrust ....

Mijn dekbedovertrek was zoals beloofd de volgende dag in huis. Heel fijn. En het dekbedovertrek is zo mooi, het voldoet aan alle verwachtingen. Het gratis hoeslaken is natuurlijk helemaal fantastisch. Mooie duidelijke site ook met een heel ruim assortiment.

Kwalitatief dekbedovertrek en mooie kleur

Mijn dochter vindt het het dekbedovertrek heerlijk aanvoelen. En de zachte kleur past mooi bij haar kamer. Na het wassen blijft de stof goed en is van mooie kwaliteit. Ook de snelle service, de actie en goede verpakking geeft een verzorgde indruk. Ik ben zeer tevreden.

Aangenaam

- leuke print - past goed

Echt perfect

Ik had het pakketje snel binnen en het is van goede kwaliteit echt fantastisch. Het is ook fijn dat je met Klarna kan betalen! Hele fijne ervaring met Dindi <3

Super dekbedden en leuk patroon.

Ik ga hier zeker nogmaals bestellen. Een aanrader. Goede kwaliteit en mooie kleuren

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit strandlaken hier gekocht.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven