Zalig beddengoed

Goede kwaliteit, aangenaam beddengoed en snel geleverd.

Fijn bedrijf en mooie producten!

Ik had een dekbedovertrek besteld, helaas was deze er niet meer. Hierop kon ik keuze maken voor een ander of het geld terug krijgen. Heb voor een ander gekozen, de kwaliteit is super! Ook reageren ze snel en oplossingsgericht. Zeker aan te raden!

Mooie kwaliteit dekbed

Snelle levering, dekbed is erg mooi van kwaliteit

Mooi en goede kwaliteit beddengoed

Ik weet niet waar het aan ligt maar sinds het dekbed overtrek en de matras hoes slaap ik echt lekkerder, de kwaliteit is heel fijn en ligt heel lekker en het ziet er ook nog is goed uit.

Snelle verzending prachtige spullen

Ik ben super blij met met mijn nieuwe overtrek voor mijn dochter. Snelle verzending goede kwaliteit. Erg bedankt.

Fijne set en vlotte levering

Twee dekbedovertreksets besteld en deze werden vlot geleverd. Ik vind de print, ondanks dat het een kleine print is, rustig staan door de zachte kleuren. De stof is iets aan de dunne kant, dus afwachten hoe dat gaat na gebruik en wassen.

Heel fijn dekbedovertrek

Dekbedovertrek Waves of love is mooi qua kleur en design. De stof voelt erg fijn maar de voornaamste reden van mijn aankoop is dat het is gemaakt van gerecycled materiaal

Fijne webshop met goede prijzen! De kwaliteit is heerlijk en ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe beddengoed. Kwaliteit prijs verhouding is super

Top dekbed

Lekker zacht Mooi motief Ben er super blij mee Ga vaker bij jullie bestellen

Fijnste (en mooiste) dekbedden ❤️

Je slaapt er heerlijk op/onder en ze zien er super mooi uit. Ik raad ze zeker aan!

Dekbedovertrek mooie kleur, kwaliteit, wat een luxe...

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooi groen rustig dekbedovertrek. Zodat we rust krijgen in onze slaapkamer. Bij het zoeken op internet vond ik deze. Dit dekbedovertrek had op de foto een mooie kleur groen..en het leuke was op de kussens stonden palmbomen..wat ontzettend goed matched bij onze slaapkamer die het thema tropisch eiland heeft. Even een telefoontje naar klantenservice van dindi om te vragen of de kleur ook echt zo ia als op de foto. En wat voor instopstrook het dekbedovertrek heeft, her dekbedovertrek besteld. Wat hielpen ze me goed aan de telefoon wat een service. Ik mocht het dekbedovertrek zelfs retourneren mocht de instopstrook niet fijn zijn na slapen. Maar niets is minder waar. Wat een fijn dekbedovertrek om te slapen. Voelt heel erg Luxe.. Ligt heerlijk en blijft goed liggen.. Vooral met onze bedsprei een genot om in te slapen. Wat een nieuw dekbedovertrek al niet kan doen voor je nachtrust en slaap genot. Dindi raad ik ter zeerste aan en als ik nieuw dekbedovertrek nodig heb dan zeker dindi. Twijfel zelfs of ik niet een derde dekbedovertrek zal aanschaffen van deze in deze kleur. Voor als we een derde nodig hebben. Misschien over een tijdje....

Zo'n fijn dekbedovertrek dat ik er nog 1 heb besteld!

Dit is mijn eerste ervaring met Dindi Home. Ik had eerst 1 dekbedovertrek gekocht. En deze bevalt zo goed dat we onlangs een 2e dekbedovertrek bij Dindi Home hebben gekocht. De verzending is ook snel. Al met al genoeg redenen om nogmaals daar een bestelling te plaatsen.

Snel geleverd en het dekbed slaapt heerlijk!

Snel geleverd en het dekbed slaapt heerlijk!

Hele goede service en mooie producten

Hele mooie en kwalitatief goede producten. Daarnaast heeft Dindi een erg goede service, waardoor het bestellen en/of retourneren erg makkelijk is. Wat mij ook erg aansprak is dat Dindi milieubewust is.

Snelle levering en een heerlijke stof om onder te slapen

Heerlijk beddengoed ontvangen met de kleuren zoals aangegeven op de website voor een mooie prijs.

Mooi dekbed overtrek, goed kwaliteit!

Mooi beddengoed. Label zit niet helemaal goed vast. Maar prijs/kwaliteit is goed.

Top kwaliteit

Als je product besteld helemaal top duurt niet te lang. Als het op bed ligt ziet er erg mooie uit echt mooie kwaliteit.

Geweldig mooi product

Snelle bezorging en alles netjes afgewerkt. Geen losse draadjes en netjes ingepakt.

Heerlijk zachte lakens met een super gaaf printje

Ik had nog nooit van Dindi Home gehoord tot ik het op instagram tegen kwam. Ik heb de Little dreamer dekbedovertrek besteld. Hij is echt mega leuk. Het printje is niet dof, en de kleuren zijn erg mooi. Ik was eerst bang dat de stof niet zo dik zou zijn en zou doorschijnen, maar dat is totaal niet het geval. De stof is 100% van katoen wat ik persoonlijk erg fijn vind. Het is een super zacht stofje wat lekker aanvoelt. De maat is perfect en je dekbed kan je er gemakkelijk in doen. Ik ga zeker nog eens wat bestellen hier als ik weer iets nodig heb. Echt een aanrader.

Super leuk

Wat een super leuk dekbedovertrek. Zo origineel. De kleuren, de combinatie. Beetje gek en daarom zo leuk. Lekker anders!

Super blij met deze

Het is een schitterend ontwerp en aangenaam om onder te liggen slapen. Top aankoop hoppelijk binnenkort meer van deze stijl. Ik ben zot van die gezichten.

Ik heb al twee keer beddengoed gekocht bij Dindi home. De levering is snel en het materiaal van de beddengoed is heel fijn en zacht. Ze hebben ook super leuke printjes die ze nergens anders hebben. Ze hebben ook een groot assortiment, dus keuze zat! Ik ben ontzettend tevreden!!

Prima kwaliteit en levering

Een mooie dekbedhoes, goede kwaliteit, kleur volgens verwachting en voor een fijne lage prijs! Top!

Mooi, fijn en stevig materiaal. Een echte aanrader!

Super tevreden over mijn aankoop bij Dindi. Mijn dekbedovertrek is gemaakt van stevig fijn materiaal wat mijn slaapkwaliteit zeker verbeterd. Ik zou er zeker nogmaals iets kopen en aanraden bij vrienden !

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven