Snel geleverd en het dekbed slaapt heerlijk!

Snel geleverd en het dekbed slaapt heerlijk!

Hele goede service en mooie producten

Hele mooie en kwalitatief goede producten. Daarnaast heeft Dindi een erg goede service, waardoor het bestellen en/of retourneren erg makkelijk is. Wat mij ook erg aansprak is dat Dindi milieubewust is.

Snelle levering en een heerlijke stof om onder te slapen

Heerlijk beddengoed ontvangen met de kleuren zoals aangegeven op de website voor een mooie prijs.

Mooi dekbed overtrek, goed kwaliteit!

Mooi beddengoed. Label zit niet helemaal goed vast. Maar prijs/kwaliteit is goed.

Top kwaliteit

Als je product besteld helemaal top duurt niet te lang. Als het op bed ligt ziet er erg mooie uit echt mooie kwaliteit.

Geweldig mooi product

Snelle bezorging en alles netjes afgewerkt. Geen losse draadjes en netjes ingepakt.

Heerlijk zachte lakens met een super gaaf printje

Ik had nog nooit van Dindi Home gehoord tot ik het op instagram tegen kwam. Ik heb de Little dreamer dekbedovertrek besteld. Hij is echt mega leuk. Het printje is niet dof, en de kleuren zijn erg mooi. Ik was eerst bang dat de stof niet zo dik zou zijn en zou doorschijnen, maar dat is totaal niet het geval. De stof is 100% van katoen wat ik persoonlijk erg fijn vind. Het is een super zacht stofje wat lekker aanvoelt. De maat is perfect en je dekbed kan je er gemakkelijk in doen. Ik ga zeker nog eens wat bestellen hier als ik weer iets nodig heb. Echt een aanrader.

Super leuk

Wat een super leuk dekbedovertrek. Zo origineel. De kleuren, de combinatie. Beetje gek en daarom zo leuk. Lekker anders!

Super blij met deze

Het is een schitterend ontwerp en aangenaam om onder te liggen slapen. Top aankoop hoppelijk binnenkort meer van deze stijl. Ik ben zot van die gezichten.

Ik heb al twee keer beddengoed gekocht bij Dindi home. De levering is snel en het materiaal van de beddengoed is heel fijn en zacht. Ze hebben ook super leuke printjes die ze nergens anders hebben. Ze hebben ook een groot assortiment, dus keuze zat! Ik ben ontzettend tevreden!!

Prima kwaliteit en levering

Een mooie dekbedhoes, goede kwaliteit, kleur volgens verwachting en voor een fijne lage prijs! Top!

Mooi, fijn en stevig materiaal. Een echte aanrader!

Super tevreden over mijn aankoop bij Dindi. Mijn dekbedovertrek is gemaakt van stevig fijn materiaal wat mijn slaapkwaliteit zeker verbeterd. Ik zou er zeker nogmaals iets kopen en aanraden bij vrienden !

Prachtige print!

Mooie print. Wel iets meer prikkende stof dan verwacht. Dat gaat er wel uit hopelijk na een paar keer wassen.

Zeer goede service en mooi product.

Ondanks dat er iets mis ging met de levering en ik na bestelling niets meer had gehoord, ben ik heel tevreden. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Binnen een uur nog een antwoord ontvangen en de volgende dag mijn product al in huis. Heel netjes en snel opgelost! Blij met mijn product; mooie kwaliteit tegen een nette prijs. Ik zal er zeker nog eens bestellen.

Heel blij met bestelling!

Bestelling goed en op tijd ontvangen. Heel blij met het bedovertrek, is van goede kwaliteit en heeft een mooi design !

Fijn en leuk

Stevig materiaal, maar wel erg ademend. Normaal heb ik het heel snel warm in bed maar dit materiaal ademt heel goed waardoor ik heerlijk kan slapen.

Leuk dekbed, snel geleverd, ligt lekker

X

Heel fijn

Hele mooie dekbedden en heel fijn materiaal!

Mooie kleur en slaap er heerlijk onder.

Mooie licht zachte gele kleur die ik zocht. Ik slaap er heerlijk onder. Voelt fijn aan het overtrek.

Een bedrijf met fantastische service!

Prachtig dekbed overtrek mogen ontvangen. Aan de hand van mijn geleverde bestelling had ik wat vragen, binnen 1 dag reactie gekregen. Medewerkers zijn enthousiast en mega klantvriendelijk! De volgende keer bestel ik hier weer mijn dekbed overtrek. De kwaliteit is goed en je slaapt er onder als een roos.

Mooie kwaliteit en prachtige kleur. Prijs prima

Supersnelle levering

Heel erg goed!

Super leuk dekbed, goede kwaliteit en de levering was ook onwijs snel. Echt top!

Heel tevreden

Heel goed beddengoed en goed verdergegolpen via de klantenservice

Prima overtrek

De overtrekken zien er super leuk uit, hij staat heel leuk in mijn kamer. Wat ik erg jammer vindt is dat de overtrek aan de onderkant helemaal open is. Hierdoor blijft mn dekbed niet goed zitten wat heel irritant is. Daarom zou ik hem niet aanbevelen, tenzij hier een oplossing voor wordt gevonden

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven