Prachtig dekbed, maar met wat verbeterpunten

Het dekbed is prachtig. Wel had ik het fijn gevonden als er een flap aan de onderkant zat om onder het matras te stoppen. Ook vind ik de stof van de kussenslopen wat hard aanvoelen. Dat is wat minder prettig voor de huid van mijn gezicht.

Super mooi kwaliteit.

Ik ben enorm blij met mijn dekbed. Mooi kwaliteit en voelt heerlijk zacht. Heb gelijk een tweede besteld. Mijn ouders en zusje wilde er ook 1 hebben.

Top beddengoed

Top kwaliteit! Goede snelle levering.

Prachtig dekbedovertrek van goede kwaliteit Strijkvrij en kleuren blijven heel mooi

Pretty and big!

I love the design and the colors, but its not as soft as it is advertised I think:)

Het product komt helemaal overeen met wat er op de site is te zien.

Ik ben erg tevreden met het laken dat ik heb gekocht. Het ziet eruit als op de site. Als enige puntje heb ik wel dat op de site stond dat het maar 2 werkdagen ging duren voordat het werd geleverd. Bij mij heeft het ongeveer een week geduurd.

Kleuren blijven mooi na wasse

Snelle levering, de hoeslaken is precies dezelfde kleur als op de website.

Snelle levering, en een super leuk dekbed. Helemaal top!

Mooi denkbed goeie kwaliteit ook na wassen

Snelle levering en geweldig beddengoed

Het beddengoed van Dindi zag ik online voorbij komen, en ik was meteen verkocht. Heb een paar weken geleden een dekbed besteld en lig er inmiddels heerlijk onder te slapen!

Heerlijk en vrolijk dekbedovertrek!

Laatst voor het eerst besteld. Het dekbedovertrek forever spring. Super leuk en ligt heerlijk, aanrader! Daarnaast ook een snelle levering.

Hele fijne stof van de dekbedovertrek die tevens ook fijne temperatuurregeling.

Ik heb voor het eerst dekbedovertrekken besteld van Dindi. Ten eerste snelle bezorging en de dekbedovertrekken zijn zelf ook erg fijn. De stof vind ik persoonlijk erg vind en wordt ook niet mega warm waardoor het slapen ermee enorm fijn is. Naast dat het fijn slaapt ziet het er ook leuk uit en zijn de kleine details zoals de logo’s die aan het uiteinde zitten ook mooi. De hoeslakens hebben een groter stuk wat overlapt, dit houd je kussen ook fijn op zijn plek. Zeker een aanrader en je krijgt meer als waar voor je geld.

De slaapkamer in de lift

Wat een prachtig dessin heeft het dekbedovertrek dat ik besteld heb, ontworpen door Abbey Hoes. De slaapkamer heeft een nieuwe uitstraling en het matcht prachtig met het behang. Ik kijk uit naar de nieuwe collectie

Prachtig

Het dekbedovertrek dat ik bestelde voldoet volledig aan mijn verwachtingen. De kleur is zo mooi en fleurt mijn slaapkamer op. Het beddengoed is ook lekker zacht en aangenaam om in te slapen!

Dekbedovertrek 2 persoons

Onlangs het Spring overtrek gekocht, net zo mooi als op de foto. Snelle levering, ben er heel blij mee. Ga binnenkort beslist nog iets bestellen.

Sooo comfy and cute

I recently bought the cutest bed sheets from this company. Really love the wide range of sheets so I can make my bed look unique.

Love it

Goede kwaliteit dekbedden in mooie designs voor een fijne prijs. Levering ook uitstekend. Bij 2e bestelling iets later dan verwacht maar netjes te woord gestaan door de klanten service ! Slaapt heerlijk!

Jammer genoeg was er een vertraging in het versturen van de door ons bestelde producten die niet aan ons was gecommuniceerd, maar de uiteindelijk ontvangen producten (beddengoed) bevallen prima. Goede kwaliteit, mooie kleuren, prima pasvorm

AMAZING!!!

I am so happy with my order!! The fabric is so gorgeous and SOOO high quality!! I will definitely order again very very soon!!!!

Geweldige dekbedovertrek met mooie print

De print op de dekbedovertrekken zijn geweldig, de kleuren springen er echt uit. Materiaal voelt goed aan en slaapt heerlijk.

Prachtig dekbed

Dekbed voldoet aan de verwachtingen! In de sale gekocht met een leuke korting. Staat echt prachtig in onze slaapkamer en slaapt ook erg fijn. Ook meteen een nieuw hoeslaken erbij besteld!

Mooi dekbedovertrek

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Niets op aan te merken

Helemaal goed niets op aan te merken

Super tevreden!

Ik was vroeger enorm fan van witte lakens en wou niets anders - tot ik Dindi tegenkwam en zag het ook lekker kleurig kan! Ik wil niets anders meer! Ze zijn heerlijk en enorm snel geleverd!

Super goede service en mooi beddengoed!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven