Prachtige strandlakens

Wij hadden een mix van allemaal gekregen en verkleurde strandlakens. Bij Dindi Home heb ik 6 mooie nieuwe strandlakens gekocht in 2 maten. Staat super mooi bij elkaar; voor een dagje strand of op de boot. Erg blij met deze aankoop!

Prachtige strandlakens

Al 2e keer wat handdoeken en beddengoed besteld. Prima kwaliteit, mooie dingen en eco:)

Hele fijne service, snel geleverd en een heerlijk en mooi dekbedovertrek. Wij kunnen weer heerlijk slapen :)

Dekbed te groot

Prachtig dekbedovertrek van Dindi besteld van 2 x 2 (+ 20) meter. Met stof en dessin is niets mis, maar helaas bleek ik een 2 x 2.20 (+ 20) gekregen te hebben en dus te breed. Dindi geeft aan bij navraag dat dit de instopstrook is, maar dat klopt natuurlijk niet. Op de site worden de 2 x 2 en 2 x 2.20 alkebei genoemd en volgens mij kreeg ik gewoon de verkeerde. Dit zijn immers breedtematen en geen lengtematen, lengte is immers altijd 2 meter. Bellen en appen, het hielp allemaal niet. Ik ga nu dus zelf maar aan de slag om van de breedte 20 cm af te halen.

Heerlijk zacht en goede kwaliteit

Het witte dekbedovertrek met stippen is echt heerlijk. De stof voelt zacht aan op je huid. Het is van goede kwaliteit en blijft ook goed na het wassen. Een echte aanrader!

blens perfect

ik heb 2 dekbedden van dindi, eentje al erg lang (die kleur zit er nog net zo mooi op) en eentje heb ik een maandje geleden gekocht. De stof ligt gewoon heerlijk op je lichaam, niks waar je je aan kan irriteren. Ik heb dus ook 2 super verschillende kleuren gekozen (warm en koud) en beiden mengen ze heerlijk in mijn kamer terwijl ik bijv een donker groene muur heb en houten + zwarte + witte + licht groene details. Echte aanraders!

Heerlijk dekbed overtrek!

Heel fijn dekbed overtrek en snelle bezorging. Zelfs onze kat is fan, sinds het nieuwe dekbed overtrek ligt ze alleen nog maar op bed.

Perfecte levering en mooi dekbedovertrek met kussenslopen mogen ontvangen. Luxe uitstraling en slaapt erg lekker. Zeer tevreden!

Fijne stoffen en mooie kwaliteit

De levering van de producten is snel en goed. De kwaliteit van de producten zijn heel goed en slapen heerlijk.

Een echte aanrader

Zowel voor mijn zoon als voor mijzelf een nieuw dekbedovertrek gekocht. Dat had ik veel eerder moeten doen! Mijn zoon kan nog moeilijker zijn bed uitkomen en ik slaap veel beter. En de kat….die heeft zijn mandje gelaten voor wat het is en ligt ook op het heerlijke overtrek. Leuke prints goede maten en heerlijke stof

WOW

Verjaardagswens van mijn dochter: dekbedovertrek Gipsy By Abbey Hoes. Helaas de lits-jumeaux uitverkocht. Na een perfecte mailwisseling gewoon de eenpersoons en tweepersoonsmaat gekocht en verbouwd tot de juiste maat. Hulde aan Annelot voor haar vriendelijke hulp. Dekbed overtrek is werkelijk prachtig, mooie zachte katoen en de print is top. Dochter erg blij en het werk viel reuze mee.........

Goede kwaliteit en mooie dekbedden

Een aanrader, goed verpakt wat al een goed gevoel geeft en kleuren komen mooi over, waardoor de slaapkamer echt een boost krijgt

100% slaapgenot

Prachtige dekbedovertrekken van goede kwaliteit! De stof voelt luchtig en lekker zacht aan, waardoor het nog fijner is om te mogen slapen!

Superblij met handdoeken

Heb an twee maal de handdoeken en washandjes gekocht en ben er heel tevreden mee, superzacht en de kleur blijft ook mooi behouden

Prachtige dekbedovertrek met mooi design

Snelle levering, luxe kwaliteit en prachtige printjes. Aanwinst voor de slaapkamer. Heerlijk zacht ook!

Helemaal prima!

Ging heel soepel! Bestellen en snel ontvangen!

mooi en duurzaam

Geweldig dat dekbedovertrekken gemaakt zijn van o.a. gerecycled katoen! Daarbij ook nog eens mooie dessins...En heel betaalbaar! De eerste webshop die ik na lang zoeken tegenkwam met dit aanbod!

Leuke kleurtjes en goeie kwaliteit

Helemaal blij met me mooie overtrek!! Enige nadeel dat er geen knoopjes aan zitten of extra stuk stof om in te stoppen, dus me dekbed ligt er vaak uit.

Mooie dekbedovertrek

Heerlijk dekbedovertrek ziet er mooi uit heel blij mee !!

Twee overtrekken besteld maar dit liet even op zich wachten. Na contact met de klantenservice hebben zij onmiddellijk een nieuwe bestelling verzonden. Deze was er met twee dagen. Het vertraagde pakket kwam ook een dag later en deze is kosteloos retour gegaan. Overtrekken zijn prachtig, drogen mooi glad op. Mooie kwaliteit, dat zie je en voel je. Liggen klaar om op bed te gaan!

Mooie bedovertrek die je langs 2 kanten kan gebruiken!

Niet alleen mooi maar ook nog eens goed voor het milieu echte +

Mooie kwaliteit en snelle levering

Een prachtig dekbed besteld. Geweldige kwaliteit. Levering was zorgvuldig en snel.

Mooi dekbedovertrek en snelle levering

Ik ben fan! Het dekbedovertrek is precies zoals op het plaatje: hele mooie kleuren en een fijne stof. Mijn bed opmaken is nog nooit zo leuk geweest.

Goede kwaliteit en mooi

Gister heb ik het dekbed ontvangen. Komt precies overeen met de beschrijving qua kleur en goede kwaliteit stof

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven