Prachtig dekbed overtrek

Heel blij met deze aankoop! Mooi zacht dekbedovertrek met een prachtig design. Brengt romantiek in de slaapkamer ;-)

Goede social media content

Het trok op insta meteen mijn aandacht en de producten die verkocht worden zijn van goede kwaliteit

Blij met mijn bestelling!

Super mooi beddengoed.

Naar bed gaan is elke avond weer een feestje!

Een prachtig motief, rustige kleuren en een heerlijk dekbed ligt er elke avond weer op mij te wachten.

Makkelijk te bestellen. Snel binnen. En keurig op de hoogte gehouden via mail. Het dekbed overtrek zelf Is echt geweldig!! Ligt heerlijk!!

liefdevol ontworpen en goede prijs-kwaliteitverhouding!

mooi beddengoed, goede prijs-kwaliteitverhouding. aanvankelijk dacht ik dat het een beetje ruw zou zijn, maar het wordt heel zacht na gebruik. Zou Dindi aanraden, zeker beter dan IKEA ;)

Prachtig!

Fijn zacht dekbedovertrek.

Prachtig overtrek, fijne service

Het beddengoed is lekker zacht, fijne kwaliteit. De print van het dekbedovertrek is prachtig! Het onderlaken dat ik had besteld had een defect, ik heb direct een nieuwe toegestuurd gekregen!

Goede ervaring, niks op aan te merken.

Fijne website, snelle levering en goede kwaliteit product.

Heel erg fijn dit!

Super fijne webshop! Ik was al zo lang opzoek naar een specifiek dekbedovertrek en was in één klap verliefd op de producten. Bestellen ging makkelijk en ik had het pakketje snel in huis. Overtrek gelijk gewassen, ziet er perfect uit na 1x wassen en nu ligt hij op mijn bed. Mooie kleuren, fijne stof, slaapt heerlijk! Ik ben helemaal happy!!

Prachtige dekbedovertrekken

Ik heb de site al vaak voorbij zien komen en twijfelde of ik het wilde proberen. Ik heb het gedaan en zeker geen spijt! Super mooi

Super, snelle levering en goede kwaliteit!

Erg snelle levering van mijn heerlijk grote badhanddoek! Voelt als goede kwaliteit en dan ook nog is een leuk motief verwerkt in de handdoek! Echt een aanrader! :)

Het is al kapot

Levering prima, kleur en dekbed mooi maar het is al kapot.

Verrijking voor de badkamer

Enorm blij mee. Alles matcht en ziet er mooi uit. Ook zijn mijn nieuwe handdoeken heerlijk zacht. Top aankoop!

snel en goed

goede kwaliteit en snel geleverd. echt een leuk dekbed!

Fijn dekbedovertrek

Zo een mooi en fijn dekbedovertrek! Hij staat super gaaf in mijn slaapkamer, brengt een beetje kleur en flurigheid. Jr kan hem ook altijd omdraaien als je eveb wat anders wil.

Helemaal top!!!

Mijn dochter was helemaal enthousiast over het dekbedovertrek. Het voelt fijn aan en zalig om eronder te slapen

Een goede keuze

Ik heb strandhanddoeken, badlakens en washandjes bij dindi home besteld. Alles was snel geleverd en de kwaliteit is zeer goed! Ook de kleuren zijn mooi, terracotta en blauw grijs. De badlakens voelen zacht aan en hun grootte is perfect om gemakkelijk rond te wikkelen ! De strandhoeken zijn zeer groot en ook ietsje zwaarder zodat ze niet snel opwaaien en hebben ook al goed dienst gedaan. Als ik nog is wat nodig heb kom ik zeker eens terug kijken bij dindi home.

Mooi zacht dekbedovertrek

Ik ben heel blij met mijn ‘gypsy’ dekbedovertrek van Dindi x Abbey Hoes. De print is precies als op de foto’s en de stof voelt heerlijk zacht.

Super!!! Goeie service

Goeie service, goede kwaliteit dekbedovertrek. Hier in dit huishouden een super blije dochter. Zal zeker weer hier bestellen. Dank jullie wel.

Heerlie de peerlie!

Deze Amsterdamse millennial wist precies hoe zij zich overdag moest verwennen: een haver cappu, Rocycle en ‘s avonds een esma op het terras. Maar, wat deed zij ‘s nachts? Voorheen lag ik gewoon onder prima ongezel dekbed, maar met mijn nieuwe Dindi dekbed, sla ik de esma’s soms gewoon over zodat ik lekker op tijd mijn bedje in kan! Het printje is namelijk super gezellie en het stofje helemaal hdp! Ik ben fan! Xoxo

Het ligt zo lekker, mij niet wakker maken!

Ik heb een dekbedovertrek besteld met kussenslopen bij dindi. Wat een top product is het! De kleur, kwaliteit, structuur zijn echt fantastisch. Ook als je het uit de was haalt blijft het product nog goed. Het mooie aan dit bedrijf is dat ze van alle soorten en maten hebben op het assortiment. Ik had me nooit kunnen voorstellen dat het zo goed was. Dus ben je op zoek, wacht dan niet en koop er een bij een dindi! Het ligt zo lekker mij niet wakker maken graag!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Mooie kwaliteit en niet duur!

Topppp

Super goeie kwaliteit en goeie service

Erg blij mee

Precies de kleur waar ik op had gehoopt, staat erg mooi bij mijn crème slaapkamer muur.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven