Fijne webshop

Al een paar keer bij Dindi Home besteld.. Gastendoekjes, handdoeken en hoeslakens. De mooie kleuren spreken mij erg aan en het is ook gerecycled katoen wat ik belangrijk vind. Mijn laatste bestelling waren hoeslakens...ik zag bij beide hoeslakens strepen...Contact hierover met Dindi Home en het is keurig opgelost door 2 nieuwe hoeslakens op te sturen! Een perfecte service...

Super mooie strandlakens

Mooie strandlakens. Super kwaliteit. Mooie kleuren. Super grootte

Zoals het hoort te zijn.

We waren op zoek naar een dekbed en dit gevonden bij Dindi Home. Een goed assortiment, fijne bestelwijze en prima levering. Kortom zeer tevreden.

Erg leuk dekbed

Erg leuk dekbed, goede kwaliteit en prijs.

Super tof!

Wat een super toffe kleuren, even helemaal wat anders en dat is gelukt met jullie gezellige dekbedovertrek sets!

Super kwaliteit!

Lang opzoek geweest naar de juiste overtrek, en eindelijk gevonden! Als je een dekbedovertrek van katoen zoekt dan hoef je zeker niet verder te zoeken!

Snelle levering! 2x dekbedovertrek besteld bij Dindi home super blij mee mooie printjes, goede en fijne kwaliteit.

Superrr

Zeer mooie en goed kwaliteit overtrek staat zo chic

Prachtig dekbedovertrek, precies wat ik wilde kwa kleur en hele goede kwaliteit!

Goede kwaliteit!

Voelt zacht aan en mooie stof

Snelle service,Top kwaliteit en printjes waar je vrolijk van wordt

Ik heb nu al twee keer beddengoed bij Dindi besteld en ik ben helemaal dan. De prijs-kwaliteitverhouding is top! De printjes zijn eens wat anders dan anders en helemaal om vrolijk van te worden

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie dekbedovertrekken voor een goede prijs. Enige nadeel is dat de kleur roze eerder oranje is

Super service

Hele fijne en super snelle service. De klantenservice dacht echt met mij mee, en dacht vooruit, echt top!

Mooie producten, en snelle levering!

Mooie en duidelijke website! Producten werden snel geleverd. Ik geniet heel erg van de producten! Zeker aan te raden.

prima kwaliteit

Aan de handdoeken mankeert niks, die zijn prima, lekker dik. Alleen de kleur is niet wat ik had verwacht... "terra" hoort naar mijn opinie rossig te zijn, ze zijn echter meer vaal bruin dan terracotta

Snelle levering, betaalbaar en goede kwaliteit.

top ! Helemaal happy

zo leuk! Printje leuk, stofje is ook top zeer tevreden !

Helemaal happy, superzacht & een eye-catcher in één!

Nadat mijn eerste bestelling, bestaande uit handdoeken, gastdoekjes en washandjes, niet was geleverd door het postbedrijf, heb ik nogmaals een nieuwe bestelling geplaatst. Deze kwam binnen enkele dagen binnen. Helemaal blij met mijn aankopen. De handdoeken etc. zijn heerlijk zacht en ze zijn daarnaast ook een leuke eyecatcher in onze badkamer. Win-win situatie! :)

Prachtig dekbedovertrek

Bestelling was al na 1 dag binnen en ben er onwijs tevreden over!

Geweldige service

Na mijn bestelling, super snelle levering. Maar er was iets verkeerds gegaan met mijn bestelling. Dus ik heb even met de klantenservice gebeld. Een hele aardige/vriendelijke vrouw kreeg ik aan de lijn en het was ook zo opgelost. Echt in een woord GEWELDIG! ik ga hier zeker vaker wat bestellen.

Kwaliteit!!

Prachtige strandhanddoeken van zeer goede kwaliteit en ook nog eens duurzaam. Heb na ontvangst direct nog drie handdoeken besteld, zeker nu ze nog in de aanbieding zijn;) Een super tevreden klant, zal zeker nog eens bestellen, een prima webshop die snel levert en dus zijn afspraken nakomt!!!

Tip top in orde!

Aangename site om op te shoppen. Ruime keuze. Zeer snel geleverd, binnen 3 dagen was het er. En dan nog eens een top kwaliteit van de lakens zelf.

Tevreden

We zijn zeker tevreden met onze keuze. Mooie handdoeken met een leuke structuur. Keuze van mooie kleuren die tijdloos zijn.

Ge-wel-dig!

Wat een geweldige handdoeken. De stof is perfect en het zijn ook dikkere handdoeken. Vooral de grootte is heerlijk. Andere badhanddoeken voor het strand zijn al snel te klein. Ik raad iedereen deze aan! De kleuren zijn ook prachtig.

Het is een leuk en mooi dekbed hoes!! Zat ook nog in een leuke tas verpakt. Die ik nu ook gebruik. Ik ga zeker vaker bestellen!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven