Nieuwe strandhanddoek besteld. Hele mooie kleurtjes. Fijne grote handdoek en lekker dik. Een week mee aan het strand gelegen en blijft mooi en goed. Helemaal blij mee. De verzending was ook lekker snel.

Waardeloos

Bestelling geplaatst betaald geen bestelbevestiging . Nu wachten op dhl track en trace pakje onvindbaar echt waardeloos eis m8jn geld terug . Astrid

Snelle levering, mooie handdoek

Snel geleverd (binnen 1 dag). Mooie kwaliteit handdoek, met een mooi design en een prima prijs

Goede service en heerlijk beddengoed!

Ze leveren snel, helpen netjes via whatsapp en ik slaap als een roosje onder mijn mooie nieuwe beddengoed. Kan het zeker aanbevelen!

Helemaal top

Dekbed overtrek gevonden Mooi zomers dekbed overtrek Nog even contact gehad , telefonisch, wat een aardige hulpvaardige mensen !! Pakje netjes verstuurd en nu heeeeeeel blij mee

Dekbedovertrek is een subtiele eyecatcher.

Mooie stof en het staat ontzettend leuk in onze slaapkamer.

Fantastisch!

Heerlijke kwaliteit handdoeken en prachtig hoeslaken. Daarnaast snelle verzending en erg goede service!

Erg mooie dekbedovertrek

Paar weken voor het eerst van Dindi Home besteld. Erg snelle levering, mooi verpakt en (na het wassen) erg fijne dekbedovertrek. Ik had hem in eerste instantie iets dikker verwacht maar voor het voorjaar en zomer maanden zeker een aanrader. Zal zeker volgende keer weer bij Dindi bestellen

Kleur klopte niet

Ik twijfelde over de kleur van een dekbed. Omschrijving zei roze, maar op de foto leek het echt oranje/perzik. Om er zeker van te zijn stuurde ik een berichtje om te checken of de kleur wel echt roze was. Ik kreeg super snel reactie dat het inderdaad echt roze was. Het dekbedovertrek besteld en de volgende dag in huis. Super snelle service echt top! Helaas was de kleur precies zoals op de foto’s oranje/perzik en dus echt totaal geen roze. Soms kan er nog bij een kleur twijfel zijn, maar dat was hier zeker niet het geval. Super jammer, want verder was de service top en het dekbedovertrek super leuk.

Positief

Snelle verzendjng, goede prijzen en product komt overeen met de foto!

Snelle levering, goede kwaliteit handdoeken

Zeer tevreden van A t/m Z

Vanaf het bestellen op de website tot aan de levering van de producten is het super geregeld. De strandlakens zijn erg fijn. Het geeft een goed gevoel dat er ook aan het milieu gedacht wordt! Thanks !

Fijne site, prettig contact, snelle levering èn mooie producten!

Fijne site, prettig contact, snelle levering èn mooie producten! Zeer tevreden met onze aankoop!!

Precies zoals in de foto’s

Pakketje kwam snel binnen. Hele goede fijne stof! Dekbedovertrek is goede kwaliteit!

Goeie kwaliteit en snelle levering

Ik had 1 badhanddoek besteld, en kwam binnen 2 dagen al binnen. Hele fijne handdoek en leuk printje erop. Ik vind het vooral goed dat de handdoek en de verpakking heel erg milieubewust is en ik ga zeker nog een keer bestellen

Ik heb snel handdoeken ontvangen met een prachtige kleur.

De site was overzichtelijk, de kleuren van de handdoeken zijn super mooi en de bestelling was snel in huis. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit en prijs van de handdoeken en washandjes.

uitstekend

geweldige dekbed overtrekken blijven mooi en je slaapt er heerlijk onder me dochter en ik willen niks anders meer

Geweldige service en kwaliteit

Mooie materialen, zachte stoffen, mooie kleuren en snelle levering in een stevige doos in een stolden leuke tasje. Al 6 dekbedovertrekken besteld. Super goed!

Amazing

Hèle snelle lever tijd en de beddengoed is echt mooi en super zacht. Ben er heel blij mee. Een vaste klant!

Mooie producten

Super mooi dekbedovertrek van goede kwaliteit.

Snelle levering van mooie fijne handdoeken

Wij kregen een groot badlaken cadeau, deze beviel zo goed dat we er zelf een aantal hebben besteld in diverse maten. Net uitverkoop dus ook nog met korting. Fijne ervaring ook na het douchen

Hele fijne strandhanddoek!

Momenteel ben ik in Marokko. Vlak voor de reis een strandhanddoek gekocht van Dindi. De handdoek is prachtig en lekker zacht én de levering was razendsnel. Top!

Een hele snelle, correcte levering van mooie kwalitatief goede producten.

Hele mooie, eerlijke en duurzame producten. Lakens zijn zacht en handdoeken van dikke kwaliteit.

Enorm stijlvol en fantastische kwaliteit

Via instagram kwam er een automatische reclame tevoorschijn met een enorm leuk licht groen dekbed met bloemetjes. Mijn interesse was gewekt! Hup, naar de website! En jeetje wat een enorm leuke dekbedden. Direct het groene dekbed besteld, en als verrassing kreeg ik nog een strandlaken erbij! Geweldige kwaliteit en wat zag het er mooi uit!!! Ik kon het niet laten direct daarna nog een strandlaken, badlakens en nóg een dekbed overtrek te kopen. Ik ben om!

Snelle levering van mijn mooie nieuw eyecatcher op bed

Heel blij met mijn mooie nieuwe dekbedovertrek.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven