Helemaal top!

Super snelle bestelling en een heel fijn product. Kom hier zeker nog een keer terug!

Perfect!!

2de keer dat ik dit overtrek bestel, blijft perfect goeie kwaliteit een aanrader!!

Nette service, en een goed product.

Ik had laatst een dekbedovertrek gekocht, die bevalt erg goed. Snelle service, bij vragen reageren ze ook erg snel. Top

Mooi dekbedovertrek, onhandige onderkant

Het is een mooi dekbedovertrek met een leuke print. De onderkant is helemaal open en dat is erg onhandig.

Blij mee

Werd enthousiast van de leuke print en dat ben ik nog steeds. Wat voor mij niet helemaal duidelijk was en wat een beetje tegenvalt is dat het dekbedovertrek over de gehele breedte open is aan de onderzijde. Geen drukkers oid om deze te sluiten. Dit is minder icm een boxspring.

Uitstekende levering en prachtige zachte stof!

Ik was op zoek naar een nieuw dekbedovertrek welke lekker zacht aanvoelt maar toch ademend is, dit heb ik gevonden in de stof van Dindi. Toen ik op de site kwam zag ik dat 70% van gerecycled materiaal was, dit gaf voor mij meteen de doorslag om er één te bestellen! Daarbij vind ik het ook belangrijk dat het er leuk uitziet en ik vind het stof super mooi eruit zien op mijn bed! Helemaal tevreden!

Hoeslaken te klein

Hoeslaken zou moeten passen voor een dekbed van 200/220 cm breed. Echter was hij veel te klein voor mijn 220 brede dekbed, helaas!

Alles klopte!

Ik zag een reclame op Instagram voorbij komen en ik was gelijk enthousiast. Ik heb toen gelijk een dekbed uit de nieuwe collectie besteld! De levering was heel snel en goed. Het dekbed voelt heel fijn aan en is precies zoals op de website! Ik slaap heerlijk☺️

Ik heb een dekbedovertrek gekocht voor mijn kleindochter. Ze was er heel blij mee. Goede kwaliteit!

Genot om in te slapen!

Ik heb een dekbed van Dindi Home snel ontvangen na bestelling. De stof van het dekbed voelt fijn aan en het is super mooi.

Zeer goede klantenservice

Snelle reactie op mijn vragen . En goede oplossing aangeboden, dit is klantenservice waar je blij van wordt.

Fijne en mooie producten voor een goede prijs

Super fijn dat het zo snel geleverd werd. Heel blij met de zachte en mooie dekbedovertrek en hoeslakens!

Heelijk & prachtig, maar niet perfect

Heerlijk dekbed en super leuk design. Er ontbreekt een instopstrook, normaal gesproken vind ik dat niet heel erg maar bij dit dekbed betekend dat dat ik elke avond (!) Weer het dekbed moet opschudden. Als ik dat van te voren had geweten had ik het dekbed niet gehouden (daar is het ook zeker te prijzig voor). Helaas kan deze niet meer retour en zal ik zelf de onderkant moeten naaien zodat het er niet steeds uit gaat.

Top product

Mooi dekbed, hele goede kwaliteit! Ontzettend blij mee. Veel keuze in stylen, er is dus altijd 1 die precies in jouw slaapkamer style past. Het slaapt heerlijk en de materialen blijven mooi na het wassen. Oh ja, niet onbelangrijk: je hebt het product ook nog eens mega snel in huis!

Mooi dekbedovertrek

Mijn dochter is erg blij met haar nieuwe dekbedovertrek. Echter, ook al bij een eerder dekbedovertrek van Dindi Home, is de overtrek te kort voor het dekbed terwijl de juiste maat is besteld. Aangezien ik deze al had gewassen en gestreken was retourneren niet mogelijk.

Super leuke dekbedovertrekken en goede klantenservice

Super tevreden! Heerlijk materiaal. Heb nu 2 verschillenden. 1 net nieuw, er zat een klein gaatje in voordat ik het al had gebruikt. Dit aangegeven en meteen een nieuwe gekregen. Super! Dik tevreden

Heerlijk zacht en prachtig design

Het is een heerlijk dekbed en de kleuren komen precies zo overeen als op de afbeeldingen.

Heel fijn dekbed!

Snelle levering, mooie kwaliteit dekbed!

Heerlijk dekbedovertrek

Een prachtig dekbedovertrek met mooie volant. Fijne stof en erg mooie kleur! Wij zijn er blij mee. Liefs Melanie

super fijn en snelle levering!

Ik heb pas een dekbedhoes+ kussenslopen besteld. Ik had mij ingeschreven maar kreeg geen kortingscode, ik heb toen zonder kortingscode de items besteld en achteraf heb ik dat geld alsnog terug gekregen super fijn! Ben super blij met de producten en de levering was snel.

Super mooi en kwalitatief hoogwaardig beddengoed!

Ik kwam Dindi Home tegen via een advertentie op Pinterest en was gelijk verliefd op het English Breakfast dekbedovertrek. Ik kon het niet laten mezelf op iets moois te trakteren. Het bestellen en betalen ging gemakkelijk en snel. Ook had ik snel een orderbevestiging en verzendbevestiging. De volgende dag had ik mijn nieuwe beddengoed binnen. Ben er helemaal happy mee! Het staat prachtig op mijn bed. :)

Helemaal top!

Ik ben helemaal enthousiast over dit bedrijf. Een set besteld, snelle levering en vriendelijke klantenservice. En top kwaliteit om het af te maken. Was vergeten mijn kortingscode in te leveren, contact op genomen, netjes geholpen en alles is opgelost. Dit is hoe je een bedrijf runt :) ga zo door

Geweldige overtrekken en fantastische service

Erg mooie dekbedovertrekken en als je perongeluk een verkeerde maat hebt besteld is het geen probleem om het terug te sturen.

Lekker zacht dekbed

Toen het binnenkwam, had ik zo'n mijn twijfels. Het dekbed was namelijk erg dun en scheen een beetje door. Maar hij is zo heerlijk zacht! Het ligt echt heerlijk! De verzending was top. Het dekbed is over de hele breedte open aan de onderkant. Dat vond ik wel jammer. Verder is het een mooi dekbed.

Great sheets! Great service!! (Dindi Home)

I ordered 2 sheets from Dindi. They got delivered to quickly! I also loved, that there was a return ticket already in the package. I didn’t return anythint, but it’s good to know that return is so easy.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven