Mooie kwaliteit en snelle levering

De beddengoed van Dindi is van mooi kwaliteit en de levering is snel.

Heerlijk maar een beetje groot

Hij is heel mooi en en goede kwaliteit. Alleen zijn er geen drukknoopjes onderaan waardoor je deken er onder uit valt als je een wilde slaper bent. Gelukkig is het daarom ook wel weer gemakkelijk om hem terug erin te doen. Maar ik slaap er heerlijk in.

Aangenaam slapen

Zachte en aangename lakens om in te slapen. Mooie ontwerpen. Wat handig zou zijn is een versmalling onderaan het laken, zodat het donsdeken ze niet zo makkelijk uit kan

Ik heb 1 keer bij dindi besteld ben eeg tevreden met mij beddengoed en de levering was erg snel!

Ik zou graag nog een keertje bij dindi willen/mogen bestellen want het beddengoed is uitstekend!

Mooie verantwoorde duurzame produkten!

Dindi is een prettige sfeervolle site. Het verbeteren van deze planeet is zeer belangrijk, ik hoop dat nog vele bedrijven jullie voorbeeld zullen volgen!

Mooi dekbedovertrek en handdoeken!

Ik heb voor de 2e keer besteld bij Dindi Home, heb handdoeken, gasthanddoeken in de kleuren zwart en grijs. Ze staan er mooi in de badkamer en toilet. De handdoeken hangen mooi en nemen goed vocht op ivm de katoenen stof. Mn tweede bestelling was een dekbedovertrek en weer handdoeken. Het dekbedovertrek is van katoen en voelt erg luchtig en fris aan het oogt ook erg mooi in de slaapkamer. Ben er erg blij mee! Ze vallen ook op bij het bezoek dat langskomt.

Hele leuke dekbedset!

Laatst het blauwe dekbedovertrek gekocht. Heel blij mee! Kleuren passen mooi bij elkaar en de stof is lekker zacht! Enige minpunt vind ik dat de stof wel dun is. Je kan er doorheen kijken en dat vind ik toch iets minder voor die prijs. Desalniettemin ligt het dekbedovertrek erg lekker en ben ik blij dat ik zo'n leuk setje heb!

Fijne stof, goede maten

Ligt erg comfortabel, ziet er net zo uit als op de site qua kleur en stof

Ervaring

Ik kreeg geen orderbevestiging van mijn order. Na een aantal dagen wel gewoon de bestelling ontvangen. Ziet er mooi uit en prima kwaliteit!

Snelle verwerking en zending van de bestelling. De artikels zijn conform aan wat er op de website wordt weergegeven. Het is de 1ste, maar zeker niet de laatste keer dat ik hier een bestelling zal plaatsen.

Geweldig!

Wauw! Wat een mooie dekbedovertrekken! Ik ben er helemaal verliefd op! Zo mooi zijn ze! Het Pakket was ook heel snel bezorgd, en super leuk ingepakt!

Goede en vriendelijke service

Er zat een streep op het bestelde dekbed dat ik heb ontvangen. Na 1 mailtje naar de klantenservice was er al een oplossing!

Ik ben heel blij met mijn bestelling! De service is super! Er zat een scheur in het dekbedovertrek wat ik had ontvangen en er is direct een nieuwe naar me opgestuurd! All in all, erg tevreden :)

Prima snelle levering en mooie overtrek!

Zeer snelle nette levering van een super leuke en mooie overtrek!!

Mooi dekbedovertrek, goede kwaliteit. Kwam allen gekreukeld aan.

Heel erg blij met mijn Dindi dekbedovertrek!

Mijn nieuwe dekbedovertrek van Dindi Home is erg snel geleverd en is erg mooi. Ik ben er super blij mee.

Super mooie kwaliteit dekbedovertrek!

Dekbedovertrek besteld bij Dindi. Heel snel verstuurd en ontvangen. De overtrek is echt van prachtige kwaliteit, en ziet er heel mooi uit :) Ik slaap er heerlijk onder!

Zalig slapen!

Goede kwaliteit! Mooie producten! Snelle service!

Erg mooi, wit dekbed schijnt wel een beetje door

Goed!

Snelle levering, mooie spullen, top medewerkers.

Laat bezorgd

Mooie dekbedovertrekset maar ik heb geen e-mailbevestiging van mijn bestelling ontvangen en het kwam na meer dan een week aan in plaats van de volgende dag geleverd, zoals de website aangeeft. Zeer teleurstellend aangezien het een cadeau was.

Heel mooi dekbed overtrek, super!

Alles oké alleen verkeerde item

Alles is prima, heb alleen het verkeerde item binnen gekregen

Fijne service en fijn beddengoed

Blij met de service van Dindi. Snel mijn bestelling ontvangen en blij met de kwaliteit van het beddengoed.

Perfecte kwaliteit, uitstekende dienstverlening!

Mijn bestelling werd keurig op tijd en netjes verpakt geleverd. Ik vermoedde echter dat er een verkeerde kleur werd meegegeven. Daarom nam ik eerst met een chatsessie contact op en daarna telefonisch. Ik werd zeer vriendelijk verdergeholpen. De kleur was precies wat ik bestelde doch was in een canvas zakje verpakt waardoor ik een andere kleur dekbedovertrek zag... Gelukkig was het zakje een extra verpakking en de uiteindelijke kleur is prachtig!!! De dame van dienst was uitermate vriendelijk en geduldig. En ik houd er nog een leuk tasje aan over. Zéér mooie en zachte kwaliteit! Een topper!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven