Snelle levering, hele mooie kwaliteit en leuke printjes. ik heb de lente in huis gehaald met de mooie dekbedovertrekken:)

Erg goed! Snel geleverd! Mooie verpakking en over het product zeer tevreden!

Heel goed!

mooie kwaliteit

mooie dekbedden!

Prachtig dekbedovertrekset

Graag steun ik het initiatief in duurzaam. Snelle levering en een mooi dekbedovertrekset.

Één woord: FANTASTISCH!

Ik wist nog niet wat ik kon verwachten dan alleen een leuke print. Maar de stof is super zacht, de print voldoet aan alles van de foto’s en ik slaap heerlijk nu door dit dekbedovertrek! In mijn omgeving ben ik Dindi Home gaan promoten want een goede nachtrust doet ieder mens goed :) Bedankt!

Mooi product, snelle levering

Dekbedhoes en onderlakens voldoen aan de verwachting. Het zijn mooie duurzame producten. Het bestelproces was eenvoudig en de levering was erg snel.

Top service en top producten

Mooie website waar je makkelijk terugvindt wat je nodig hebt. Makkelijk bestel- en betaalproces. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je pakket onderweg is. En de producten die zijn gewoon top!!!

Super snelle levering en kwalitatief goed dekbedovertrek

Ik ben erg blij met het dekbedovertrek dat ik heb besteld. Het pakketje was snel verzonden en kwam in een mooie doos aan. Duidelijke communicatie vanuit het bedrijf. Via een meisje op youtube bij Dindi terecht gekomen, helemaal enthousiast! Dit was zeker niet mijn laatste bestelling. Een klein puntje van kritiek, de instopstrook mag wat mij betreft iets langer

Ik heb het nooit ontvangen

Ik kreeg een dag van tevoren tehoren dat het pakketje de volgende dag geleverd zou worden. Ik was toen werken, en kon het niet aan nemen. Daarna heb ik een mail gekregen dat het terug gestuurd is en dat mijn geld terug geboekt word. Maar nu zit ik helaas dus zonder pakketje

Mooi dekbed

Goeie kwaliteit

Snelle levering en mooie producten

Fijne website, snelle levering en mooie kwaliteitsvolle producten.

Snelle levering, goeie prijs hele fijne kwaliteit en hele mooie dekbedovertrekken.

Snel geleverd wat ik besteld had. Super tevreden

Snelle levering, originele en degelijke verpakking! Mooie kwaliteit en prachtige kleuren, een aanwinst voor onze slaapkamer, die mooi is opgefleurd!

Mega mooi dekbed met snelle service

Dit dekbed is heerlijk warm en was binnen 2 dagen bezorgd. Was nog niet bekend met het merk maar heb het gelijk aanbevolen!

Super blij wat ik heb gekocht. Kwaliteit is top.. leuke site. En genoeg keuze

Goede service en zeer fijn dekbedovertrek

Ik heb een zeer fijne ervaring gehad met snelle service en een dekbed die precies is zoals verwacht.

Prachtige dekbedden

Hele mooie luxe uitstralende dekbedden, fijne site en snelle levering

Betaalbaar en trendy bad- en linnengoed in prachtige kleuren

Betaalbaar en trendy bad- en linnengoed in prachtige kleuren

De service is echt super goed. Mijn bekbedovertrek is van goede kwaliteit en slaapt heerlijk. Ik zal dit absoluut aanraden!

Mooi dekbedovertrek, goed van kleur en fijne stof.

Fantastisch!

Het dekbed dat ik had besteld ligt super lekker en past perfect bij mijn kamer. Super comfortabel dekbed en matras overtrek. Heel erg tevreden over. Snelle levering en zeer goede prijs! Ik bestel zeker nog een keer!

Een hele fijne ervaring!

Ik vond het heel fijn, maar het duurde wel lang voordat ik hem binnenkreeg vandaar de 8. Verder echt top!

Fijne website

Hele fijne en duidelijke website om te bestellen. Ook de mail na de bestelling houden je goed up to date. :)

Prachtig beddengoed

Prachtig beddengoed gekocht dat EINDELIJK niet kreukt. Ziet er chic uit en van goede kwaliteit. Bezorging was ook uitstekend. Dus al met al een 10.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven