Goed en mooie kwaliteit

Hele mooie collectie en snelle levering. De kwaliteit van de dekbedovertrekken is heel goed, en de prijs meer dan prima. Het bestelproces zit goed in elkaar en gaat snel, en levering was al de dag na de bestelling. Volgende keer bestel ik weer bij Dindi Home.

Erg mooi beddengoed

Zowel de matrashoes en het dekbedovertrek leken in eerste instantie wat stug. Maar na 1x wassen, was dat volledig weg. Mooi beddengoed van goede kwaliteit!

kwalitatief en snelle bezorging!

De bestelling is snel binnen gekomen en de producten zijn van goede kwaliteit. Erg tevreden mee en ik zou hier opnieuw bestellen.

Snelle levering en prachtige collectie!

Ik kocht het dekbedovertrek 's avonds en de volgende dag had ik het al in huis. Van de collectie worden mijn dochter en ik gewoon heel erg blij!

Helemaal tevreden!

Het dekbedovertrek zag er precies uit zoals op de foto’s. Het voelt lekker aan en maakt je bed gelijk een stuk gezelliger. Het werd snel geleverd, dus kortom. Dik tevreden!

Naar verwachting

Ik zag een dekbedovertrek van Dindi Home voorbij komen op mijn socials en dacht ‘die moet ik hebben’ Eerst was de juiste maat uitverkocht, maar ik kreeg keurig een melding toen hij weer op voorraad was. Altijd even een gokje om ergens voor het eerst te bestellen, maar ik ben blij! Mijn dekbedovertrek werd snel geleverd en bleek in het echt minstens zo leuk als op de foto. En dat voor een mooie prijs.

Geweldige service én kwaliteit!

Ik had 2 dekbed hoezen besteld en per abuis maar 1 hoes ontvangen. Dit werd geweldig opgelost door de klantenservice, mijn complimenten. De kwaliteit van de hoezen is echt heerlijk! Mooie kleuren en heel mooi zacht katoen! Ik wil hier zeker weer bestellen.

Goede en mooie kwaliteit beddengoed

Ik heb laatst voor het eerst beddengoed van Dindi gekocht en gebruikt. Het was een goede kwaliteit en de print is ook prachtig. Helemaal happy met mijn aankoop

Wat een heerlijk overtrek! De kleur is rustig en de kwaliteit is prima. Wij zijn heel blij ermee.

Mooie luxe handdoeken

De handdoeken zijn superzacht en zijn een echte eyecatcher in de badkamer vanwege het leuke motief en de unieke kleur. Geen spijt van mijn aankoop!

Geweldig!

Super kwaliteit en de kleur blijft na oneindig wassen prachtig!

Super dekbedovertrek gekocht!

Onlangs een dekbedovertrek gekocht, hele snelle levering al de volgende dag in huis, fijne stof en een heel mooi dekbedovertrek. Heel tevreden!

Staat mooi & slaapt heerlijk!

Heel blij met mijn mooie nieuwe beddengoed! Ik houd van een mooi opgemaakt bed en met Dindi Home lukt dat goed. Mooie kleuren & prints, goede prijs/kwaliteit verhouding! Een aanrader!

Mooie, goede artikelen

Mooie producten, snelle levering!

Ik had een dekbed overtrek en hoeslaken besteld, deze waren helaas retour gegaan naar Dindi Home. Ik krijg gelijk mijn geld terug en kon hiervan de bestelling nogmaals plaatsen. Heel blij me de producten!

Good quality sheets and great customer service

I ordered a duvet set and towels, I'm very happy with the quality of the materials, and all the packaging was sustainable. The delivery service messed up my order, and the customer service rep helped me right away and I got a new order shipped within a day!

Fantastisch!

Fantastische dekbedden, super kwaliteit en geweldige designs. Ik had helaas een kapot product ontvangen, maar ik kreeg zonder problemen een coulance. Dit was binnen 7 dagen geregeld. Kortom: Ik zou hier zeker (weer) bestellen!

Erg soepel

Ik werd erg goed geholpen en de levering was snel. Binnen twee dagen had ik het pakket al binnen en het was precies zoals ik het had verwacht!

Goede service en snelle levering

Ik heb hier voor het eerst besteld en ben zo blij met het katoenen dekbed.Heb voor de witte gekozen en dat staat zo mooi fris en ligt zo koel in de zomer

Gebruiksvriendelijke webshop en zalig beddengoed

Zalig beddengoed ❤️

Heel fijn

Ik heb een dekbedovertrek besteld. Ik ben helemaal tevreden. De stof is van goede kwaliteit en ook zacht. Ik slaap al een week heerlijk iedere nacht!

Hip dekbedovertrek

Zachte dekbedovertrek(ken), fijn om het zomerdekbed. Aantrekkelijk om onder te slapen. En dat voor een prikkie (ook heel aantrekkelijk).

Goede kwaliteit en supermooi!

Ben superblij met mijn nieuwe dekbedovertrek! Het stof is van goede kwaliteit en erg mooi. De levering was supersnel en zonder problemen.

Hele fijne ervaring van het bestelproces tot openen van het pakket! Heel blij met mijn nieuwe vrolijk gekleurde handdoeken set!!

Super mooi badgoed

Mooie kleuren,fijn badgoed ,droogt dode en blijft mooi na het wassen.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven