Super tevreden!

Snelle verzending, goede kwaliteit en leuke prints. Heel tevreden!

Fijn dekbed en super snelle verzending!

Erg fijn dekbed, lekker stofje en super leuke print! Daarnaast was het ook nog eens super snel binnen! Ik ben er erg blij mee

Top producten voor een goede prijs

Hele fijne producten van top kwaliteit

Ivana

Prachtige beddengoed en super levering

Fijn overtrek

Snelle levering en fijne stof. Top aankoop.

Mooie lakens, supersnel geleverd en prima prijs kwaliteit.

Heerlijk beddengoed voor een top prijs

Kreukt niet en heerlijk zacht, echt een aanrader

Tevreden

Fijne stof. Heerlijk dekbedovertrek

Nog nooit op deze site besteld tot aan twee weken geleden. Hele leuke dingen, en kom hier zeker terug. Het word ook super snel thuisbezorgd. Aanrader!

Leuke handdoeken van een goede kwaliteit! Ook beddengoed gekocht en daar ook zeer tevreden over!

Fijn

Snel verzonden en goed verpakt. Top dat er 2 blanco kussenslopen worden meegeleverd bij de Dindi-sets! Houd niet van tekst op de slopen dus perfect! Al is die met tekst in dit geval verspilling. Heerlijk beddengoed, blijft lekker zacht!

Erg goed!

Goede kwaliteit beddengoed! Snelle levering.

Heerlijk beddengoed

Kundige mensen. Denken met je mee en zijn oplossingsgericht Empathisch

Snelle levering en erg leuk dekbedovertrek. Blij mee :)

Prachtig!

Een heerlijk zacht dekbedovertrek in een mooie ijsblauwe kleur! Mooie zachte handdoeken en badlakens. Blij mee!

Fantastisch beddengoed

Heerlijk zachte lakens! Snelle levering, goede service.

Fijne beddengoed.

Erg fijn beddengoed. Ik kan het hoog wassen en het is een fijne stof. Ook de handdoeken zijn erg fijn.

Top..

Snelle levering, mooi kwaliteit

Heerlijke handdoeken

Heerlijke zachte handdoeken. Stevig en juiste dikte.

Fantastisch!

Super snel geleverd, mooi verpakt! Goede kwaliteit dekbed en dat voor een klein prijsje. Ik ben mega enthousiast en ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen. Bedankt !! <3 Mocht je twijfelen om te bestellen: 100% een aanrader vanuit mij!

Super producten

Ontzettend blij met mijn dekbedovertrekken van dindi home. Echt goede kwaliteit, mooie dikke stof en heerlijk zacht!

Prachtig beddegoed!

Alles was tip top inorde intussen al 4 sets gekocht! De dag erna al thuis geleverd en van prima kwaliteit! Ik koop hier zeker opnieuw! Groetjes Linde

Prachtige set!

Onlangs beddengoed besteld bij Dindi. Goede kwaliteit, een mooi printje en binnen 24u bezorgd :)

Hele fijne en goede kwaliteit dekbedovertrekken ontvangen!

Snelle service, goede kwaliteit, leuke prijs. Ik ben tevreden.

Geweldig!

Echt mooi en kwalitatief beddengoed! Ook een mooi design, ik ben er heel blij mee!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven