Top! Omschrijving en levering

Had een mooie aanbieding gezien. Ondanks dat er in de beschrijving stond dat er iets mistte - belden ze of ik dat wist. Daarna snelle levering van precies wat ik had besteld.

Gewoon prima!

Product precies zoals vermeld.

De lamp die graag wilde bij hun gekocht voor een veel betere prijs!

Super !

Tot nu toe super tevreden ! Goede informatie bij koopwaar ! Perfect :)

Super blij mee

Door een beschadigde verpakking was het product meer dan de helft goedkoper. Het product zelf was compleet en niet beschadigd. Wat mij betreft dus een prima deal.

kwaliteit valt tegen

Retour betekent goede kwaliteit voor een lage prijs. De babyphone heeft de kwaliteit van de lage prijs en zeer zeker niet van de aangegeven hoge prijs!

Top product

Snelle verzending en levering. Product ziet er uit als nieuw! Geen gebruikssporen kunnen ontdekken. Goede kwaliteit handpers, heel blij mee.

Goed geregeld

Mijn keuzevraag gebonden en daarna prima verwerkt.

Product receive with dammage

Dear Sir/Madam, I ordered an inflatable mattress from your site. I received my package very fast (2 days later) on February 18, 2025. However, I only recently discovered that it has defects : it contains at least 2 holes. I found a hole which I tried to close with patch, but it keeps deflating. Best regards, Célia Possin

• Nous recommanderiez-vous? Non

Product

geweldige levering en geweldig product

Snelle levering van een prima product

Fantastisch apparaat en hele goede service

De service was erg goed en met de tapijtreiniger ben ik erg blij

Makkelijk bestellen, product nog 100 % in orde. Zelf opgehaald in Utrecht

Goede service, snelle levering

Even afwachten natuurlijk, is het product echt zoals omschreven? Alles was keurig verpakt en echt als nieuw. Niks op aan te merken.

Makkelijk en goedkoop

Goede kwaliteit, niet duur en makkelijk op te halen.

Na een week nog niks ontvangen

Inmiddels wacht ik een week op mijn betaalde producten. Ze zouden binnen een dag geleverd worden. Na een mailtje naar de klantenservice werd met verteld dat ze het zouden gaan opsturen, inmiddels zijn we weer 3 dagen verder en heb ik nog steeds niks ontvangen en is er nog niks zichtbaar in de PostNL app….

Wasmand gekocht. Kaartje ging er nog aan. Helemaal conform advertentie en snel geleverd.

goede manier van werken

Het is mooi om via retourkoop.nl een aankoop te doen. Wat ik miste was een mail, waarin stond dat de bestelling was gedaan en de betaling was ontvangen. Nu kreeg ik na 2 dagen een bericht dat de bestelling was verwerkt. Dat was fijn om te horen, maar een eerder bericht was handig geweest

Goed artikel mooie prijs

Ik had een badkamer keuzeschakelaar wasmachine/Droger nodig. Via google gezocht en kwam deze tegen op retourkoop.nl Helft vd standaardprijs ok artikel!

Nooit meer

De foto's en omschrijving van het bestelde product waren totaal niet reëel, evenals de van/voor prijzen. Wanneer je hierover mailt krijg je als reactie dat het wel ergens beschreven staat maar dit is onvindbaar voor de klant. Een product wat wordt aangeboden als "licht beschadigd" is incompleet en daardoor niet bruikbaar. Daarbij moet je bij het terugsturen ook zelf de retourkosten betalen en is van meedenken geen sprake.

Precies zoals ik verwachtte.

De bestelling en levering zijn vlekkeloos en tevreden verlopen. Het product voldeet aan mijn verwachtingen.

Nette snelle levering, en precies zo als omschreven aan geleverd. 100% in orde product, voor een mooie prijs!

Geweldig, snel en duidelijk

Duidelijke omschrijving van wat er “mis” mee is. En zou houden we de afvalberg een beetje in toom.

Product was incompleet maar alles goed en snel geregeld

De lamp miste een adapter binnen 3 dagen mijn geld plus verzend kosten terug.

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.