Handig om zo goedkoper aan artikelen te komen

Is mij erg goed bevallen Alleen jammer dat de grote dweildoek ( donkerder blauw) bij een van de drie Robotstofzuiger ontbrak Dit stond niet in de beschrijving van artikel vermeld jammergenoeg Maar verder tevreden met de producten Vr groet Christina

Heel fijn om producten een tweede leven te kunnen geven. Bestelling en ophalen verliepen vlekkeloos, product werkt goed.

Tevreden

Snel. Helder in de communicatie. Leveren zoals afgebeeld

Ondanks terughoudendheid door reviews toch ok

Mijn bestelde item kwam goed en in goeie staat aan, ondanks dat ik na het bestellen op meerdere negatieve reviews stootte. Mijn ervaring is dus, ondanks de iets langere levertijd, toch positief te noemen.

Afgeprijsd is dan vanaf de adviesprijs die bijna nergens gehanteerd wordt. Wel goedkoper maar minder dan het lijkt.

Goede communicatie en snelle levering

Heldere omschrijving van wat er niet in orde was met het product op de website (geen gebruiksaanwijzing en doos wat beschadigd). Daardoor een leuke korting.

Uitstekend!

Goede service en uitleg

Snelle levering en product zo goed als nieuw.

Prima!!!

Prima en snel verstuurd en ontvangen

Een nieuw product voor een fractie van de prijs elders. Geweldige koop, zo kon ik iets voor mijn kind kopen wat normaal eigenlijk te duur is. Ik vraag me af of dit product ooit eerder uit de doos geweest is. Snelle levering, goed product, ik zou het een volgende keer zeker weer doen.

Producten precies zoals omschreven

De bezorging was netjes op tijd en de schade aan de verpakking was al van te voren duidelijk omschreven. Prima prijs voor een zo-goed-als-nieuw product!

Prima shop!

Prima shop met een goede service en uitstekende telefonische bereikbaarheid! Had een Lideka RGBIC ledstrip besteld en deze werd helaas zonder adapter geleverd.Volgende dag gebeld en er werd meteen kostenloos ééntje opgestuurd met zelfs nog een extra controller erbij!.Alles werkt feilloos!.Zeer tevreden!

Fijn dat we niet onnodig verspillen

Zending is op tijd geleverd. Product ziet er prima uit.

Vlot geleverd en was naar wens

Ik zou iedereen aanraden om hier tekoopen

Beter dan nieuw

een schande is het dat een scheurtje in de verpakking bij sommige mensen leidt tot een hartverzakking gelukkig geeft retourkoop die spullen een tweede leven en kun je het met nog meer plezier aan iemand geven

Blij met de bestelling!!

De waterkoker zat dwars in de doos i.p.v. rechtop, en geen plastic zak eromheen. Maar och, er was verder niks mis met het product zelf. De staafmixer had een vette zwarte veeg op het rubberen handvat, maar dat ging er met een beetje wasbenzine zo vanaf. Ook 'n top product. Het gaat om de inhoud! Fijne aankopen tegen aantrekkelijke prijzen.

Mooie Noren voor een goede prijs

Alles perfect geregeld, zelf de naxorg

Kreeg mijn pakket binnen maar klopte niet helemaal. Gebeld en de volgende de onderdelen n tjes in huis. Een aanrader, retour koop.nl Ga het vaker gebruiken.

Snelle levering, product nieuw, doos los geweest.

Had nog nooit van Retourkoop.nl gehoord. Via Marktplaats terecht gekomen. Een aanrader voor iedereen!!

Uitstekende service

Precies zoals aangeboden werd. Snelle service en goed verpakt.

Goed initiatief deze site

Mijn bestelling kwam vlot en voldoet aan alle kwaliteitseisen die ik kan verzinnen. Top

Duidelijk snel betrouwbaar

Wilde niet nieuw kopen kwam op de duidelijke site en alles verliep gesmeerd

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.