Erg snel en goed geleverd

Al een paar keer wat gekocht bij retourkoop. Alleen maar positief over de service.

Top dat retourkoop bestaat

Het toestel was volledig in orde zoals beschreven , enkel de doos was een beetje gekreukt 100% tevreden Eduard

Goed geregeld

Makkelijk te bestellen en snel, netjes en op de afgesproken dag en tijd geleverd

Verkeerde artikel gehad, geen reactie op vraag

Direct na het verkrijgen van het verkeerde artikel heb ik de vraag uitgezet om het geld te retouneren en wilde ik weten hoe ik het artikel terug zend zonder dat het mij geld kost. Na het plaatsen van een review netjes en snel geholpen. Artikel geretourneerd.

niet zo'n goede reden

Ik heb bij jullie een tablet besteld voor mijn 6-jarige dochter, en toen de tablet thuiskwam, had hij geen oplader en pen, hij was niet zoals geadverteerd. Er zat geen oplader in, ik kon hem niet openmaken. Mijn dochter was teleurgesteld omdat er geen oplader en pen in de doos zat. Daarom wil ik de tablet aan je retourneren. Hoe kan ik dit doen? Ik zou het op prijs stellen als Je zou me kunnen helpen. Met vriendelijke groet.

Goeie artikel, snelle levering .

Producten zoals omschreven.

Goede klantenservice. Kreeg 1 in plaats van 2 bestelde producten toegestuurd. Werd binnen een dag opgelost. Super

Prima product!

Erg goede ervaringen mee!

goede service

De rits van de tas die ik gekocht was, was na het eerste gebruik kapot gegaan. Er werd meteen een vervangende tas gestuurd. Deze bleek echter van het verkeerde formaat. Omdat er geen goede tas meer was, werd meteen geregeld dat ik een retourlabel kreeg en werd het geld teruggestort. De commmunicatie verliep netjes, vriendelijk en er werd snel gereageerd.

prima alles oke!!

Goed geregeld

Producten kwamen stuk aan, bedrijf heeft het netjes geregeld met terug gave geld inc verzend kosten

Gewoon goed

Prima produkten niks mis mee snelle levering.n aanrader.

Matig

OP zich was de levering tijdig en goed verpakt maar er ontbrak een poot/houder en een afstandbediening. Was dus incomleet wat heel onhandig is.

Prima koffiezetapparaat, maar zichtbaar gebruikt

Koffiezetapparaat gekocht. Omschrijving op website was dat enkel de doos kapot was. Maar Koffiezetapparaat was zichtbaar gebruikt, aanslag van de koffie zat aan de filter. Jammer dat dit er niet bij wordt vermeld of op z'n minst even wordt schoongemaakt. Apparaat werkt overigens naar behoren.

Heel blij mee.

Mooi concept om geretourneerde producten voor bijna de helft van de nieuwprijs te verkopen en producten zijn gewoon nieuw.

Mijn ervaring is super, bij eerste bestelling gekregen wat er is besteld.

Bij eerste bestelling gekregen wat er is besteld en snel geleverd. Een aanrader zou ik zeggen.

Goede keus en zeer snel in huis

Ik heb een 2 pers luchtbed gekocht, zag er Top uit

hersteld

Hallo na dat mijn drone kapot was en melding van heb gemaakt is het probleem wat ik had heel netjes opgelost. Mijn complimenten.

Eerste en laatste keer

Er moet bij het product worden vermeld wat er ontbreekt etc, dit was niet het geval waardoor ik minder heb ontvangen dan gedacht. Ik kan het uiteindelijk terugsturen en ben nu 6,95 euro armer door de retourkosten en ben er niks mee op geschoten...laatste keer dus bestellen bij retourkoop.

Goed afgeleverd, verzorgd.

Voor mij is dit een experiment wil een nieuwe hobby hebben. Ben niet zo technische aan gelegd maar ik denk dat ik er uit kom. De drone heeft mijn volledige aandacht. De prijs vind ik waard Blijf ook nog kijken op retour koop voor andere spullen.

Het was niet wat ik had verwacht

Op de website stond dat beeldscherm was gecontroleerd, maar er stond niet bij dat er geen voet bij aanwezig was.

Gewoon goed

Zag op website artikel. Snel bestel en geleverd

Klantgericht

Echt klantgerricht behandeld. !!! De omschrijving van het door mij bestelde artikel heeft tot verwarring geleid. Daardoor voldeed het niet aan de door mij gewenste specifikaties. Hierop contact opgenomen en onmiddelijk was er begrip. Reslultaat er werd het gewenste artikel opgestuurd en de eerder ontavngen artikel kon worden geretourneerd. Nu ben ik blij !!!

niet compleet

er missen schroeven waardoor dit meerijdplankje niet in elkaar gezet kan worden. daarnaast is deze niet dusdanig generiek dat het op smallere wagens past

Goed product tegen een redelijke prijs

Bestellen was makkelijk en het werd redelijk snel bezorgt. Pakket zat goed verpakt, en werkt tot nu toe (1.5 maand) prima!

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.